Ziua Logo
  Nr. 3385 de miercuri, 27 iulie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
La Jiul fotbalul ramane de stat
"Minerii" au vazut luminita banilor
-- Desi echipa are un patron, Consiliul Judetean Hunedoara a suportat jumatate din cheltuielile cantonamentului din Ungaria
Alin Simota, principalul finantator al Jiului Petrosani, a afirmat ca, pentru prima data in ultimii 15 ani, echipa a fost sprijinita financiar de Consiliul Judetean Hunedoara. "Cantonamentul efectuat de echipa in Ungaria ne-a costat 500 de milioane de lei. Mai mult de jumatate din suma a fost achitata de Consiliul Judetean Hunedoara. Am primit asigurari ca pe viitor vom mai fi ajutati in masura in care bugetul o va permite", a spus Simota. Afirmatiile acestuia au fost confirmate de presedintele Consiliului Judetean, Mircea Molot. "Am virat in contul clubului Jiul suma de 400 de milioane de lei, in doua transe. In continuare, vom sustine financiar singurul club din judet care evolueaza in prima liga. Activitatea clubului Jiul va fi cuprinsa in bugetul de anul viitor", a declarat Mircea Molot. Conducatorii clubului din Valea Jiului spun ca si Primaria municipiului Petrosani s-a aratat dispusa sa ajute echipa. "Primaria ne-a virat deja aproximativ doua miliarde de lei, cu promisiunea ca vom mai primi alte doua miliarde de lei pana la inceperea campionatului", a adaugat Alin Simota. Jiul si-a incheiat cantonamentul centralizat din Ungaria, si urma sa soseasca ieri seara, la Petrosani. (MCZ)
A r h i v a
  Stelistii nu l-au uitat pe Dorinel    
  Becali: "Plec sa bat Europa"    
  "Inscenare pentru ziaristi"    
  Petre: "Nu se compara campionatul cu ce faci in Europa"    
  Scandal cu viza sarbilor    
  Popa a ramas fara titulari    
  Dinamo - Besiktas in Liga Campionilor    
  Miracolul de la Montreal    
 Top afisari / comentarii 
 Alexandru Paleologu: "...Viata politica de azi e cumplit de ridicola, imens de ridicola, formidabil de ridicola"... (118 afisari)
 Comoara tracilor (93 afisari)
 Blestem rabinic asupra premierului israelian (91 afisari)
 Parcul Cazzavillan restaurat (86 afisari)
 Revista presei culturale (45 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00743 sec.