Ziua Logo
  Nr. 3385 de miercuri, 27 iulie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Antidrog@ziua.ro
Ofiteri antidrog raniti de traficanti
Doi ofiteri antidrog au fost raniti in timpul misiunii de capturare a membrilor unei grupari de traficanti de droguri care actiona in Sectorul 3 al Capitalei si comuna ilfoveana Voluntari, pentru prinderea acestora politistii fiind nevoiti sa traga mai multe focuri de arma. Gruparea a traficat, in perioada in care a activat, aproximativ un kilogram si jumatate de heroina, evaluata la circa 200.000 de lei (doua miliarde de lei vechi). Politistii Brigazii de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog i-au prins in flagrant, in comuna Voluntari, pe bucuresteanul Cristian Marian N. si pe ilfoveanul Emil P., care aveau asupra lor doua grame de heroina, pe care intentionau sa le vanda cu 30 de lei doza.
Cu ocazia cercetarilor, s-a stabilit ca drogurile gasite asupra celor doi proveneau de la Stefan C. si Iulian I. Cei doi au fost depistati in zona bulevardului Fizicienilor din Capitala, in timp ce se deplasau cu un autoturism Mercedes, condus de primul dintre ei. Soferul nu a raspuns somatiilor politistilor si a incercat sa iasa din blocada, ranind doi dintre ofiterii antidrog si avariind doua autoturisme. In aceasta situatie, politistii au executat, dupa somatiile legale, patru focuri de avertisment in plan vertical si doua focuri in roata stanga-spate a masinii in care erau cei doi, reusindu-se astfel imobilizarea ocupantilor. In masina au fost gasite sumele de 2.000 de lei si 200 de euro, bani care au fost ridicati pentru confiscare, intrucat proveneau din vanzarea drogurilor. Tot cu ocazia cercetarilor s-a stabilit ca Stefan C. nu avea permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.
Cei patru au fost prezentati procurorilor Directiei de Investigatii a Infractiunilor de Crimei Organizata si Terorism din Parchetul instantei Supreme - Biroul Teritorial Bucuresti, care au dispus cercetarea lor in stare de retinere pentru comiterea infractiunilor de trafic de droguri, distrugere si conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fara a poseda permis de conducere.
A r h i v a
  "Marea: singura noastra dependenta"    
  Strategia antidrog a UE - 2005-2012 (I.)    
  Turisti rusi cercetati    
 Top afisari / comentarii 
 Alexandru Paleologu: "...Viata politica de azi e cumplit de ridicola, imens de ridicola, formidabil de ridicola"... (118 afisari)
 Comoara tracilor (93 afisari)
 Blestem rabinic asupra premierului israelian (91 afisari)
 Parcul Cazzavillan restaurat (86 afisari)
 Revista presei culturale (45 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00720 sec.