Ziua Logo
  Nr. 3350 de joi, 16 iunie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Eveniment
Cozma se stabileste in Timisoara
-- Abia iesit din puscarie, el si-a depus actele pentru eliberarea cartii de identitate
Miron Cozma a mers, ieri, la Serviciul de Evidenta Informatizata a Populatiei din Timisoara pentru a-si face buletin, fiul lui, care l-a insotit, sustinand ca in perioada anchetelor si in cea de detentie tatal sau a ramas fara acte, transmite corespondentul Mediafax. Fiul sau a declarat ca, pentru a evita situatia din decembrie anul trecut, cand Cozma a fost oprit pe strada si legitimat si nu avea carte de identitate, acesta a decis sa-si puna ordine in documente cat mai repede. Cozma a declarat ca zilele urmatoare vrea sa le petreaca impreuna cu rudele si prietenii din Timisoara si din imprejurimi. De asemenea, el a spus ca va incerca sa se odihneasca si sa stea cat mai mult cu familia.
"liescu e de vina, criminal a fost"
Pe de alta parte, unii timisoreni intervievati, miercuri, cred ca Miron Cozma merita sa fie eliberat, pentru ca altii sunt vinovati de ceea ce s-a intamplat la Bucuresti in urma cu 15 ani."Merita asa ceva. Asta a plecat de la Iliescu, nu de la Cozma. Iliescu e de vina, criminal a fost. Sa chemi tu armata sa devasteze partidele si pe urma cheama minerii sa acopere si devasteaza totul. Foarte bine, sa-l bage pe Iliescu in puscarie, ca merita. A dus tara de rapa", a declarat unul dintre timisoreni.
"In sfarsit s-a facut dreptate. Acolo trebuia sa fie altcineva, nu el. Aia care l-au adus pe Cozma acolo, Iliescu, Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu, capii", a spus un alt timisorean.
"Asa ceva eu nu pot intelege in Romania. Parca suntem niste copii si ne jucam. Ba il eliberam, ba il luam inapoi, ba e vinovat, ba nu e vinovat", a declarat un alt timisorean.
In ceea ce priveste stabilirea lui Miron Cozma la Timisoara, parerile timisorenilor sunt impartite.
"Treaba lui. Ne putem baga in gandurile omului? Pe mine ce ma deranjeaza? Nu sta la mine acasa", a declarat unul dintre timisoreni. "Parerea mea e ca de unde e el, acolo trebuia sa se intorca, nu la Timisoara", a spus un alt timisorean.
Fostul lider al minerilor din Valea Jiului Miron Cozma a ajuns, miercuri dimineata, in jurul orei 3.00, la Timisoara, la familia sa, tinand si aici un discurs de o ora. Prefectul de Timis, Ovidiu Draganescu a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca spera ca Miron Cozma sa nu se stabileasca la Timisoara si a adaugat ca a cerut Politiei locale vigilenta sporita in legatura cu fostul lider al ortacilor. (Mediafax)
A r h i v a
  "Heroina" la penal    4 comentarii
  Afacerea Sintofarm si generalul "Heroina"    
  Blaga nu stie ca Tiriac sa fie implicat in contractul cu EADS    1 comentariu
  Sistemul Tetra este superior    4 comentarii
  Martirii Mineriadei din 13-15 iunie 1990    5 comentarii
  Mortii de la Straulesti    3 comentarii
  Cozma a jucat lab-tenis cu Guvernul Vacaroiu    
  Marian Munteanu: "Nu mi-a salvat viata"    1 comentariu
  Sentinta de pe 22 iunie    
  Roman considera declaratiile lipsite de fundament    2 comentarii
  Iliescu, Roman si Voican "ar trebui arestati chiar azi dimineata"    4 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Virgil Magureanu: Istoria de plus a lui 13-15 iunie (591 afisari)
 Martirii Mineriadei din 13-15 iunie 1990 (454 afisari)
 Ultima sansa pentru anticipate este pe cale sa fie ratata (283 afisari)
 Securistul Plesita, la psihiatru (149 afisari)
 Cota unica - 600 de milioane de euro in plus pentru romani (143 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00970 sec.