Ziua Logo
  Nr. 3328 de sambata, 21 mai 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Gigi Becali si-a pus antrenor cu "personalitate"
Titi Dumitriu: "Este normal ca patronul sa se bage la echipa!"
-- Noul tehnician al Stelei vrea sa continue si in sezonul urmator si spune ca nu are merite daca se castiga campionatul
Titi Dumitriu, noul antrenor al Stelei, si-a prezenat ieri strategia pentru cele trei etape care au mai ramas pana la finalul campionatului. "Eu nu am ce sa schimb la echipa in acest moment. Daca se va castiga competitia interna, eu nu o sa am nici un merit. Jucatorii si fosta conducere tehnica vor purta intreaga responsabilitate", a declarat modest Dumitriu, care a recunoscut ca echipa este foarte bine pregatita atat fizic, cat si tactic. "Eu am stat foarte mult in preajma jucatorilor si am observat cum se pregatesc si modul in care au fost antrenati de Zenga si va pot spune ca nu am nimic de reprosat", a continuat Dumitriu.
Intrebat cum se explica insuccesele recente ale Stelei, tehnicianul a declarat ca s-a creat o ruptura intre ceea ce li s-a cerut jucatorilor la antrenamente si modul in care acestia au reactionat pe teren. "Sunt anumiti jucatori care vin la Steaua numai pentru a-si trece in CV acest blazon si se plafoneaza. Cred ca exprimarea anumitor jucatori a lasat de dorit, iar ceea ce a lipsit cel mai mult a fost fantezia. Avem nevoie la Steaua de fotbalisti care pot schimba soarta unui meci pentru ca echipele care joaca impotriva noastra o fac pe viata si pe moarte. Daca vrem sa luam noua puncte in ultimele etape trebuie sa jucam fiecare partida pe viata si pe moarte", a spus Dumitriu. Antrenorul Stelei a marturisit ca nu se va opune imixtiunilor lui Gigi Becali in treburile echipei. "Peste tot se intampla la fel. Credeti ca pe Abramovici nu-l intereseaza ce jucatori transfera Mourinho sau de ce nu joaca cutare sau cutare jucator? Eu accept bucuros sugestii de la patron. Este normal atata timp cat da banii sa aiba anumite sugestii, iar eu pot discuta pe baza de argumente cu dansul", a dezvaluit Dumitriu modul in care vede relatia cu patronul echipei. In alta ordine de idei, antrenorul a marturisit ca isi doreste ca mandatul sau sa fie extins si in sezonul urmator. "Sper sa raman si in noul sezon la Steaua, daca nu ca antrenor, macar intr-o functie asemanatoare", a spus tehnicianul. Dumitriu a precizat ca vrea sa aiba parte de o receptie calma din partea suporterilor, carora le-a cerut sa-i acorde o perioada de gratie lui Dica. "El este un tip cam emotiv desi vrea sa para nonsalant, razboinic, dar nu mi se pare normal sa-l apostrofeze la fiecare greseala. Dica si-a cerut scuze pentru incidentele din trecut si trebuie iertat, pentru ca in opinia mea este unul din cei mai mari jucatori ai Romaniei", a spus Dumitriu.
Intrebat despre experientele nu tocmai fericite ca antrenor din ultima vreme, tehnicianul Stelei a marturisit ca i-au lipsit conditiile pe care le gaseste acum in Ghencea. Altfel, Dumitriu a spus ca "secunzii" D. Munteanu, Radoi si Fl. Dumitru au fost numiti in ideea de fi cat mai aproape de echipa. "Exista o problema de moral acum, dar cred ca o vom rezolva. Am facut primul 11 pentru meciul cu Bacau, le-am prezentat si lor echipa, astfel ca nu au avut nimic de obiectat, dar nu cred ca au vrut sa fie politicosi", a incheiat Dumitriu. (N.G.)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
E normal O LAIE, scuzati expresia...   de canaris
A r h i v a
  AS Roma nu-l imprumuta pe Chivu, Inter vrea sa-l cumpere    
  Piturca mizeaza pe "legiunea rusa"    2 comentarii
  Olandezul Wisman a preluat Armenia    
  "Flocea" a chemat la tineret trei "serifi"    
  Hagi la momentul adevarului    
  Ionut Gheorghe vrea "Centura de Aur"    
  Veliciu vicecampion mondial la haltere    
  La un pas de trofeu    
  Romania in "IRB Super Cup"    
  Razboi civil in Oltenia    4 comentarii
  Suporterii nu pot fi pacaliti    
  Netoiu: "Cei de la Steaua si Rapid sunt complexati"    
  Artimon: "Nu pot accepta sa fiu facut hot"    
  R. Lucescu: "Rapid a pierdut pentru ca a jucat doar pe teren"    
  Argesul arbitreaza titlul    
  DIVIZIA A - ETAPA A 28-A    
 Top afisari / comentarii 
 "Decreteii", un experiment ucigas (189 afisari)
 Prefectul de Vaslui audiat in dosarul clanului Hritac (153 afisari)
 Tratament egal pentru ucigasi (121 afisari)
 Holocaustul asimetric (110 afisari)
 Marin Preda, 25 de ani dupa... (105 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01080 sec.