Ziua Logo
  Nr. 3326 de joi, 19 mai 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Bebelus citat la tribunal
-- Judecatorii nu vad greseala
Un bebelus in varsta de sapte luni a fost citat intr-un proces de evacuare, la Sibiu, dupa ce tatal sau a fost si el citat in proces, cu toate ca este rezident in Grecia de cinci ani. Bunicul sau, Ioan Achim Salisteanu si familia acestuia, se judeca de mai multi ani pentru un spatiu locativ din Cisnadioara, Sibiu. Totul a pornit de la niste grajduri inchiriate de bunicul minorului citat in acest proces, transformate ulterior in pensiune turistica. Ioan Salisteanu a investit in pensiunea agroturistica, inchiriata de la societatea SC Pajisti SA, in baza unei intelegeri verbale prin care se afirma posibilitatea achizitionarii acestui spatiu de catre chiriasi. Dupa ce familia Salisteanu a investit sume serioase de bani pentru renovare, noul director de la firma care ii inchiriase grajdurile i-a solicitat o intrevedere, in cadrul careia i-a declarat ca intelegerea anterioa-ra nu mai este valabila si ca vor trebui sa paraseasca pensiunea, ce le devenise casa intre timp.
Ioan Achim Salisteanu a declarat pentru reporterii ZIUA ca sotia si fiica sa au fost batute si injurate de mai multe ori de executorul judecatoresc si agentii de paza care il insoteau, si au fost amenintate sa paraseasca imobilul, in prezent aflandu-se pe rolul instantelor mai multe plangeri in acest sens.
Recent, familia lui Mihai Antonio Toma, copilul in varsta de sapte luni si nepotul lui Salisteanu, a primit o citatie pe numele micutului. Potrivit Judecatoriei Sibiu, din acest dosar a fost disjunsa actiunea reconventionala, pe baza careia s-a format un nou dosar, in care minorul este citat ca parte. Judecatorii spun ca o persoana poate fi parte intr-un proces civil de la nastere si pana la moarte si ca singura lor greseala a fost ca in citatie nu s-a mentionat faptul ca minorul trebuie reprezentat de parinti. (V.R.)
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
O justitie de rahat!   de gheorghe vlasceanu
Demn de lumea a treia..   de Luca
A r h i v a
  Procurorii generali propusi de CSM    1 comentariu
  Inalta Curte ridica exceptii in dosarul Muresan    
  Inimaroiu cere o expertiza neutra    
  Controale la firmele lui Iskandarani    2 comentarii
  Camera de Comert Iasi anchetata de Politie    
  Voiculescu la Parchet    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 De la "tabletele" lui Paul Everac la "Big Brother", "Ciao Darwin" & Co... (73 afisari)
 Impotriva Pactului Hitler-Stalin si pentru o noua Ialta (44 afisari)
 Mafiotii lui Iliescu (32 afisari)
 Abonamentul la gaze - scumpire sau reasezare? (28 afisari)
 Oul lui Iliescu in teapa Revolutiei (27 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01320 sec.