Ziua Logo
  Nr. 3319 de miercuri, 11 mai 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
FC Farul este la un pas de cel mai mare rezultat din istoria sa
Grigoras: "Este meciul vietii mele"
-- Antrenorul "marinarilor" crede in sansa echipei sale, desi aceasta nu este obisnuita cu meciuri de asemenea miza
Constanta este gata pentru marea finala si crede in posibilitatile ei. "Sansele sunt egale si cred sincer in acest lucru. Loturile sunt destul de apropiate ca valoare, vom avea si suporteri care sa echilibreze disputa din tribune. Cine va avea mai multa sansa va castiga. Cred ca sansa va juca un rol foarte important in stabilirea invingatoarei", a spus Petre Grigoras, antrenorul "marinarilor". Constantenii si-au stabilit cartierul general la Complexul "Lebada" imediat dupa infrangerea de la Bacau si s-au pregatit la ProRapid (luni) si in Giulesti (ieri). "La Bacau am gasit un teren imposibil si ne-a fost greu sa ne facem jocul. Cu Dinamo va fi altceva. Este cel mai important meci al sezonului, dar am incredere ca putem face un rezultat mare", a mai spus Grigoras. Antrenorul Farului a afirmat ca meciurile din Cupa Romaniei au un caracter aparte si mereu s-au inregistrat mari surprize in aceasta competitie. "Pentru mine este meciul vietii, sunt un tehnician tanar, care nu a avut posibilitatea sa antreneze echipe mari si sa joace cu trofee si medalii pe masa. Este totodata cel mai important meci pentru FC Farul, de la infiintarea sa. Am emotii, ar fi culmea sa nu am, dar nu intr-atat incat sa ma copleseasca", a mai spus Grigoras. Acesta a precizat ca Dinamo are jucatori periculosi, care oricand pot decide soarta unui meci. "Niculescu este un excelent executant de lovituri libere, apoi Petre, Mihalcea, Zicu sau Grigorie sunt jucatori valorosi, care cand prind o zi buna iti pun reale probleme. Sper sa ne concentram la maximum si sa anulam aceste calitati", a comentat Grigoras, care a mentionat ca Dinamo are un atu prin faptul ca joaca mereu meciuri cu miza, spre deosebire de Farul. "Au jucat mereu in finala Cupei Romaniei, s-au batut pentru titlu, au jucat in cupele europene si au un psihic poate mai bun, pentru ca disputa mereu meciuri importante. Sper ca jucatorilor mei sa le dispara repede teama. Nu avem nimic de pierdut, ci totul de castigat", a spus Grigoras.
"Nu avem echipa slaba, jucatorii mei trebuie sa fie constienti ca sunt in stare sa invinga pe Dinamo in finala cupei. A fost o surpriza placuta ca am ajuns pana aici, iar daca nu vom reusi sa castigam, nimeni nu le va lua gatul jucatorilor. Sa speram ca voi fi inspirat in alcatuirea echipei", a adaugat Grigoras. Antrenorul Farului are o singura problema de lot, cu atacantul Mihai Baicu. Accidentat la Bacau, Baicu sufera de o leziune la inghinali si are sanse infime de a juca in aceasta seara. "Nu putem risca o agravare a acestei accidentari. Este aproape imposibil ca Baicu sa joace cu Dinamo", a precizat Grigoras.
Acesta mizeaza diseara si pe sprijinul fanilor, mai ales ca toate cele 5000 de bilete alocate Farului au ajuns deja la suporteri. Un tren special si 25 de autocare vor aduce galeria "marinarilor" in Bucuresti, fanii anuntand o coregrafie de senzatie. (MIG)
A r h i v a
  Sanctiuni pentru Rapid si Petrolul    
  Craciunescu il iarta pe Serea    
  Controverse intre FRH si Deva    
  Liber la finala de rugby    
  Misiune aproape imposibila    1 comentariu
  "Bancarii" renunta la protest    1 comentariu
  Primul loc pentru Europa    
  DINAMO - FC FARUL    
  Andone: "Ratarea trofeului ar fi un esec"    1 comentariu
  Premiera pentru Farul    1 comentariu
  Hagi in fata primului trofeu    
  Dus rece pentru ZIUA    
  Duhamel: "Este o onoare sa arbitrez finala Cupei Romaniei"    
 Top afisari / comentarii 
 Escrocherie marca Posta Romana (482 afisari)
 Opiumul si substantele inrudite (465 afisari)
 Stiri pe scurt (212 afisari)
 Baronul publicitatii stradale (131 afisari)
 Procurori santajabili pe urmele lui Moldovan (124 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00888 sec.