Ziua Logo
  Nr. 3222 de luni, 17 ianuarie 2005 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Ex-deputatul Constantin Ruse a ucis doi tineri
-- Cei doi au murit dupa ce masina in care se aflau a fost lovita frontal de autoturismul fostului parlamentar PD * Politistii au stabilit ca accidentul s-a produs dupa ce Ruse a intrat in depasirea a doua masini fara sa se asigure * Desi medicii de la Spitalul Judetean Ploiesti au refuzat sa dea orice informatii, surse medicale afirma ca starea fostului deputat este grava, acesta suferind un infarct in timpul coliziunii
Fostul deputat al Partidului Democrat, Corneliu Constantin Ruse, a fost implicat, sambata dimineata, intr-un grav accident rutier in urma caruia doi tineri au murit. Accidenul s-a produs pe drumul national DN 2 A, in apropierea localitatii Albesti Paleologu, judetul Prahova, in jurul orei 7.15, iar din primele cercetari se pare ca vinovat este chiar fostul parlamentar democrat.
Potrivit IPJ Prahova, fostul deputat Corneliu Constantin Ruse, in varsta de 49 de ani se afla la volanul unui autovehicul Volkswagen Passat si se deplasa spre Ploiesti, cand, in apropierea localitatii Albesti Paleologu, a intrat in depasirea a doua masini fara sa se asigure. Din sens opus circula o Dacie, astfel ca masina condusa de Corneliu Ruse a intrat frontal in aceasta. In urma impactului, soferul Daciei, Vasile Catalin C., in varsta de 30 de ani, din Mizil, si Paul C., pasagerul din dreapta, au murit, in timp ce Ruse a fost grav ranit.
Corneliu Constantin Ruse a fost transportat si internat la Spitalul Judetean Ploiesti, surse madicale afirmand ca starea de sanatate a acestuia este deocamdata grava, fostul deputat, care a suferit in timpul coliziunii un infarct, avand politraumatisme la cap, bazin si membre. Cu toate acestea, dr. Capornita, medicul de garda de la Spitalul Judetean Ploiesti, ne-a declarat ca nu poate da nici o informatie oficiala privind starea de sanatate a fostului deputat. "Spitalul nu este avizat sa dea declaratii altcuiva decat familiei. Este rugamintea familiei, iar daca doriti sa aflati vreo informatie despre starea domnului Ruse trebuie sa vorbiti cu familia", ne-a declarat dr. Capornita.
Corneliu Constantin Ruse, fost presedinte al organizatiei PD Prahova a demisionat in anul 2001 alaturi de alti colegi. Numele sau a fost implicat in afacerea "Sun Oil", anchetata de procurorii Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie.
George TARATA 
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
Intrebare pentru cei care-l acuzau pe Paunescu datorita accidentului facut de sotia sa:   de internautul
S-a inmultit numarul romanilor omorati de politicieni in accidente rutiere.   de internautul
A r h i v a
  Sechestru pe averea lui Corneliu Iacubov    1 comentariu
  "Credit doar cu buletinul", numai la televizor    1 comentariu
  Maghiarii insultati de ancheta in cazul "Trianon"    30 comentarii
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Gheorghe Radulescu si reforma in invatamant (95 afisari)
 Nasul, din nou la B1 TV (83 afisari)
 Carte despre Iosif Hertea (59 afisari)
 Universitatea de Medicina si Farmacie "Gr.T. Popa" - o poarta deschisa catre viitor (39 afisari)
 Donatie record la teledonul Realitatea TV (36 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2005 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00716 sec.