Ziua Logo
  Nr. 3209 de joi, 30 decembrie 2004 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Ziua pacalelilor in Mexic
"Filmul porno al gemenelor Bush, disponibil pe Internet", "Felipe si Letizia divorteaza", "Zidane semneaza in Mexic", titra presa mexicana de marti, cand in aceasta tara s-a sarbatorit Ziua Inocentilor, echivalentul zilei de 1 aprilie din tarile occidentale, transmite Mediafax. Majoritatea ziarelor mexicane au rezervat o pagina intreaga pacalelilor, traditia fiind inca foarte puternica in aceasta tara, spre deosebire de celelalte tari din America Latina. El Sol de Mexico vorbeste despre problemele familiale ale presedintelui Bush: "Jenna si Barbara, goale intr-un film difuzat pe Internet". "Fetele ar putea fi trimise la manastire si obligate sa se roage pentru a-si spala pacatele". Divortul dramatic al printului mostenitor al Spaniei, Felipe, care s-a casatorit cu cateva luni in urma, este o alta pacaleala a presei mexicane. "Letizia prefera sa se dedice jurnalismului" si revine la televiziunea spaniola pentru a prezenta stirile. Intre timp, Letizia si-a strans lucrurile, a parasit palatul Zarzuela si s-a mutat la mama ei, sustinea presa. Ziarul sportiv Record anunta pe prima pagina ca cineastul spaniol Pedro Almodovar va realiza biografia fotbalistului mexican Hugo Sanchez, rolul principal urmand a fi jucat de Gael Garcia. Un alt ziar sportiv, Esto, anunta sosirea lui Zinedine Zidane in campionatul mexican, precizand ca la prezentarea sa suporterilor echipei Chivas de Guadalajara, acesta va purta un costum de mariachi si sombrero. Cea mai buna jucatoare de fotbal din Mexic, Maribel Dominguez, care dorea sa joace la un club masculin, va debuta in campionatul gay din San Francisco, la clubul "Trandafirii salbatici".
Chiar si primarul capitalei mexicane, Andres Manuel Lopez Obrador, s-a lasat prins in joc. La conferinta de presa de marti dimineata, el a vorbit cu multa emotie de o seara memorabila petrecuta in compania presedintelui Vicente Fox, cel mai mare adversar al sau. La randul sau, Vicente Fox a amenintat studiourile hollywoodiene 20th Century Fox cu un proces pentru utilizarea frauduloasa a numelui sau.
Presedintele mexican s-a aratat insa de acord sa abandoneze procesul daca studioul isi schimba numele in 19th Century Wolf, a scris cotidianul La Reforma. In fine, presa scria ca Michael Jackson, judecat pentru agresarea sexuala a unui minor, ar fi fost declarat nevinovat de un juriu popular din care au facut parte Monica Lewinski si Salman Rushdie, care au considerat ca vedeta este victima unei conspiratii. (D.M.)
A r h i v a
  Vanatoarea de comori    
  O femeie a fost supusa la 50 de operatii estetice    
  Micii eroi din Tighina petrec Anul Nou in tara    
  Hitler frauda fiscul german    2 comentarii
  Comedie cu Sararu la National    1 comentariu
  O bunica si-a purtat nepotii in pantec    
  A murit Vasile Chinschi    1 comentariu
  Meteo    
 Top afisari / comentarii 
 Topul profesorilor din Liceul "Mihai Eminescu" (80 afisari)
 A murit Vasile Chinschi (71 afisari)
 Romania are o problema cu terorismul kurd (32 afisari)
 Samson incearca sa puna mana pe "Fruvimed" (28 afisari)
 Sarbii demoleaza unica biserica romaneasca (26 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2004 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00712 sec.