Ziua Logo
  Nr. 3204 de miercuri, 22 decembrie 2004 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Presiuni in cazul Tatulici-Molodetiu
-- Desi instantele de judecata le-au dat castig de cauza celor doua femei escrocate de Marian Moraru, acestea nu-si pot recupera banii * Mihaela Tatulici are calitate de martor, nefiind trimisa in judecata, asa cum s-a vehiculat
ZIUA a prezentat, in ultimele zile, modul in care Mihaela Tatulici, sotia realizatorului TV Mihai Tatulici si Violeta Molodetiu au fost escrocate de Marian Moraru, patronul fabricii de zahar "Cristal" din Racari, judetul Dambovita, precum si modul in care ultima a fost trimisa in judecata, fiind acuzata ca ar fi facut o intelegere cu oamenii Camatarilor pentru a-si recupera banii. Am prezentat acte din care reiese ca cele doua femei au fost "tepuite" de Moraru cu mari sume de bani, ele nerecuperandu-si paguba nici pana in ziua de astazi, desi instantele de judecata le-au dat castig de cauza. Tribunalul Dambovita, prin sentinta nr. 832 din 28.04.2004 il obliga pe Marian Moraru sa ii restituie Violetei Molodetiu utilajele care au format contractul de locatiune. Nici pana in prezent, Molodetiu nu a putut intra in posesia acestora, deoarece, potrivit declaratiilor ei, acesta este protejat de IPJ Dambovita, iar executorii judecatoresti din judet sunt terorizati si amenintati sa nu puna in aplicare sentinta judecatoreasca. Pe partea penala, Violeta Molodetiu este trimisa in judecata pentru ca, asa cum sustin anchetatorii, l-ar fi angajat pe Cristian Gheorghe, zis "Masca" sa-i recupereze banii. Numai ca, potrivit declaratiilor lui Molodetiu, ea l-a mandatat pe Gheorghe strict pentru a verifica starea utilajelor de la fabrica de zahar care-i apartineau, precizand ca niciodata nu a purtat vreo discutie cu acesta pentru a-si recupera banii. De altfel, nici nu avea de ce sa recurga la recuperatori, deoarece justitia ii daduse castig de cauza.
Marian Moraru a luat cu imprumut 84.000 de dolari si de la Mihaela Tatulici. Judecatoria Sectorului 5 il obliga pe Moraru sa-i plateasca 99.000 de dolari acesteia, din care 84.000 de dolari debitul neachitat, restul reprezentand penalitati. Cu toate acestea, Mihaela Tatulici, desi a castigat in instanta, nu si-a recuperat banii nici pana in ziua de astazi. In plus, in presa au aparut informatii potrivit carora ea ar fi fost trimisa in judecata pentru marturie mincinoasa. Potrivit anchetatorilor, Mihaela Tatulici nu este judecata, ea avand doar calitatea de martor. Ea ne-a declarat ca Moraru a amenintat-o cu relatiile ei din Politie, spunand ca este prieten la catarama cu chestorul Toma Zaharia (foto) si ca nimeni nu se poate atinge de el, nici politistii, nici procurorii. "Mi-a spus in fata ca este intangibil. Ca este prieten cu Toma Zaharia, ca are relatii si este protejat de ofiteri din IPJ Dambovita si ca n-am ce sa-i fac. In plus, in momentul in care am fost chemata la Politia Capitalei pentru a da o declaratie in legatura cu Violeta Molodetiu, comisarul Paicu m-a intrebat daca cunosc ca aceasta ar fi apelat la Camatari pentru a-si recupera banii. Am scris in declaratie ca nu am cunostinta de asa ceva si ca nu cred acest lucru. La plecare, comisarul Paicu mi-a spus ca poate ma razgandesc in privinta declaratiei date. A zis sa nu pun prietenia inaintea pozitiei sociale a sotului meu. Ce pot eu sa inteleg? Ca anchetatorii vor sa-l implice pe sotul meu in acest scandal, astfel incat noi sa fim fortati sa renuntam si sa castige Moraru", a declarat Mihaela Tatulici. (D.E.I.)
A r h i v a
  Gheara a prins coada Vulpii    3 comentarii
  Teapa la Primaria Sectorului 4    
  Ultimul gratiat, reincarcerat    
  Membrul unei retele internationale de trafic de droguri, dupa gratii    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Ipoteza: Submarinul Kursk, torpilat de SUA (205 afisari)
 'Ndrangheta lovita la varf (152 afisari)
 Nicu Covaci: "Mesajul sincer al pieselor misca multimile" (69 afisari)
 Teapa la Primaria Sectorului 4 (63 afisari)
 Dialog despre sexul ingerilor (39 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2004 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00894 sec.