Ziua Logo
  Nr. 3203 de marti, 21 decembrie 2004 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
"Stranierii" de duminica
"Dubla" pentru Pancu
Galca a marcat pentru AlmeriaTURCIA, Super Lig, etapa a 17-a * DANIEL PANCU a marcat doua goluri pentru Besiktas Istanbul in meciul pe care echipa sa l-a castigat pe teren propriu, scor 6-1 cu Sebatspor. Pancu a fost integralist si a inscris in minutele 12 (pentru 1-0) si 71 (pentru 4-0). Romanul a mai nimerit o data bara, in minutul 75 * GIANI KIRITA a jucat toate minutele pentru Samsunspor, echipa sa fiind invinsa in deplasare, scor 0-3 cu Diyarbakirspor.
TURCIA, 2.Lig-A, etapa a 17-a * IULIAN MIU (integralist) si CORNEL FRASINEANU (titular, schimbat in minutul 63 de Yusuf) au jucat pentru Bursaspor, 0-0 in deplasare cu Mersin Idmanyurdu.
SPANIA, Primera Division, etapa a 16-a * GICA CRAIOVEANU a fost titular pentru Getafe, 1-1 in deplasare cu Real Sociedad. Craioveanu a fost schimbat in minutul 88 de Michel.
SPANIA, Segunda Division, etapa a 17-a * COSTEL GALCA a marcat golul de onoare pentru Almeria, 1-2 in deplasare cu Deportivo Alaves. Galca a fost integralist si a inscris in minutul 90 * BOGDAN MARA nu a jucat pentru Polideportivo Ejido, 2-0 acasa cu Cordoba. Mara nu a primit "cartea verde" de la Tianjin Teda, fosta sa echipa din China.
ITALIA, Serie A, etapa a 16-a * CRISTIAN CHIVU, accidentat, n-a fost convocat la AS Roma, 5-1 acasa cu Parma FC. De la oaspeti a lipsit IANIS ZICU, de asemenea accidentat * VALI NASTASE a fost doar rezerva pentru Bologna, 2-0 acasa cu Reggina.
ITALIA, Serie B, etapa a 18-a * PAUL CODREA a fost integralist pentru AC Torino, 1-0 in deplasare cu Triestina * BOGDAN PATRASCU a intrat in minutul 64 pentru Piacenza Calcio, 0-3 in deplasare cu Albinoleffe.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 19-a * FLORIN BRATU a intrat in minutul 76 pentru FC Nantes, 2-2 acasa cu Sochaux. Bratu l-a inlocuit pe N'Zigou. De la FC Nantes a lipsit CLAUDIU KESERU.
BELGIA, Eerste Klasse, etapa a 17-a * ALIN STOICA nu a fost convocat in lotul lui FC Bruges, 5-1 acasa cu St. Truiden.
GRECIA, Alpha Ethniki, etapa a 12-a * LUCIAN SANMARTEAN a intrat in minutul 77 pentru Panathinaikos Atena, 2-0 in deplasare cu Halkidona. Sanmartean l-a inlocuit pe Gonzales. De la Panathianikos a lipsit DUMITRU MITU
* STELIAN CARABAS a fost titular pentru Skoda Xanthi, 1-1 in deplasare cu Iraklis Salonik. Carabas a fost schimbat in minutul 52 de Hristoforius. De la Xanthi a lipsit FLORIN PRUNEA * SORIN COLCEAG nu a jucat pentru Panionios, 1-1 acasa cu Kalithea. (MIG)
A r h i v a
  Padureanu: "Steaua, Dinamo si Rapid sa joace intre ele"    
  Liga ii paraste pe "granzi" la Federatie    
  Juravle nu a fost convocat de Hagiu    
  Medicina sportiva la ananghie    
  Tricolorii invitati la "Super Cup" in Japonia    
  "Cainii" au dat de greu in Cupa Romaniei    
  Universitatea Craiova inghite FC National la vara    
  Arbitri straini in Divizia A    
  Futsalul a "mancat" 120.000 de euro in 2004    
  Gica Popescu: "Un cuplu Chivu-Nesta ar fi formidabil"    
  Laude pentru Craioveanu    
  Lucescu: "Del Bosque ar trebui sa ramana la Besiktas"    
  "Trebuie sa fie titular"    
 Top afisari / comentarii 
 INELUL NIBELUNGILOR (177 afisari)
 Lansare de carte a scriitorului Sorin Cerin (152 afisari)
 Sanctiuni in cazul Tatulici-Molodetiu (90 afisari)
 Operatiunea "Masini pentru SRI" (87 afisari)
 Imnul de pe Universitate, inapoi (43 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2004 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00761 sec.