Ziua Logo
  Nr. 3192 de miercuri, 8 decembrie 2004 
 Cauta:  
  Detalii »
Politica
Liderul PSD Buzau recidiveaza
Ion Vasile scuipa injurii in toate partile
Liderul PSD Buzau, Ion Vasile, si-a reluat jignirile si atacurile la adresa ziaristilor, opozitiei si in general a tuturor celor care nu sustin aceeasi pozitie cu el. Potrivit ziarului "Expresul" de Buzau, el si-a explicat atitudinea din campanie electorala ca o "reactie fireasca" la un "demers mitocanesc, de o nerusinare sfruntata". In opinia sa, preluata de sursa citata, reprezentantii Aliantei PNL-PD ar fi niste "maimutoi, golani, derbedei fara margini". "Iata cu cine stam: cu toti tiganii, cu toti analfabetii, cu toti agramatii. Niste idioti. Si vor ca noi sa ne purtam cu ei cu manusi. Sunt niste porci, pentru care nu o sa am niciodata respect, pentru ca eu nu pot sa respect niste maimute. Nu am cum. O sa le aplicam si in batalia finala o bataie pe care nu o s-o uite. Si speram ca, incet-incet, o sa le scoatem din cap politica. Unii dintre ei au ajuns prin Parlament. Tot niste neica nimeni o sa fie, tot niste isterici. Eu am fost pe acolo, am mancat o paine de la Parlament, stiu cu ce se mananca activitatea parlamentara si stiu ca nu vor face fata nici 12 zile", si-a continuat el discursul.
Nici presa si societatea civila nu au scapat de tiradele suburbane ale social-democratului buzoian, preluate de cotidianul citat: "Sunt niste domni din Bucuresti, din presa centrala, care nu mai contenesc sa injure si sa blesteme, crezand probabil ca din campania asta ar trebui sa castige si ei ceva. (...) Alti maimutoi zic ca sunt societate civila, ca sunt analisti politici, independenti si echidistanti... Niste scarbe care sunt in solda partidelor de dreapta, intotdeauna au fost".
"Luarile de pozitie" ale lui Vasile nu sunt noi. El a fost implicat direct in mai multe incidente impotriva reprezentantilor PNL-PD in teritoriu. Pana si premierul Nastase a considerat ca a depasit limita si l-a acuzat intr-o scrisoare deschisa de "atitudine necontrolata" cerandu-i "maturitate si echilibru". Solicitarea Aliantei de a-l retrage pe Vasile de pe listele parlamentare nu a primit nici un raspuns. (A.D.)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Nu poate nimeni sa puna acest "porc", aceasta "scarba" la punct ???   de costy
A r h i v a
  PSD reediteaza Operatiunea Autobuzul    4 comentarii
  Turisti electorali in ancheta    3 comentarii
  BEC a simplificat modelul procesului-verbal al votarii    
  DA s-ar putea alia cu PUR si UDMR    
  Guvernul promite limitarea fraudelor electorale    1 comentariu
  Oficialii europeni transmit semnale contradictorii    1 comentariu
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Burse de studii in strainatate 2005-2006 (164 afisari)
 Sase ziaristi din TVR denunta cenzura (119 afisari)
 Nineta Anghelina il pune la punct pe Emil Ghergut (45 afisari)
 Andreea Marin in Tabu (45 afisari)
 "Imi amintesc de tine..." (33 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2004 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00708 sec.