Ziua Logo
  Nr. 3189 de sambata, 4 decembrie 2004 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
Cu ce vine Mosu' de la banci
In luna cadourilor, bancile se confrunta cu o majorare consistenta a cererilor de imprumuturi. Cele mai solicitate credite, in acest interval, sunt cele de consum, pentru nevoi si de vacanta. Unele banci profita din plin, promovandu-si cu precadere produsele "la moda" pentru aceasta perioada. Altele isi asuma si rolul de Mos Craciun, lansand oferte care mai de care mai tentante (reduceri de costuri si/sau dobanzi, facilitati etc.). Va prezentam cateva oferte bancare, incluse la categoria "special pentru Sarbatorile de iarna".
BCR merge pe mana creditului pentru nevoi personale Maxicredit. Valoarea imprumutului poate fi de maximum 20.000 de euro, iar perioada de rambursare de pana la 10 ani.
Raiffeisen Banca pentru Locuinte, prima banca dedicata in totalitate sustinerii domeniului locativ, a demarat cel mai amplu proiect de marketing si distributie din sistemul bancar romanesc, ca parte a campaniei "Grabeste-te! si tu poti lua prima de la stat pe 2004! Pana pe 31 decembrie 2004". Elementele cheie ale acestei campanii sunt inagurarea a 10 sucursale mobile, care vor acoperi pana la Craciun peste 100 de orase, si amenajarea unor birouri de vanzare in principalele centre comerciale - Cora, Carrefour. Astfel, persoanele interesate pot semna cereri de incheiere a contractelor de economisire-creditare fara a fi nevoite sa se deplaseze la sediul Raiffeisen Banca pentru Locuinte. De asemenea, campania este sustinuta si cu o noua reclama TV al carui principal mesaj este: "Grabeste-te. I-ati prima de stat pe 2004". "Campania inceputa pe 8 noiembrie dureaza pana pe 20 decembrie si este cel mai amplu proiect de acest gen din Romania - privit din punct de vedere al raportului investitii/perioada de desfasurare. Mesajul este extrem de simplu: completeaza cererea de economisire/finantare, depune banii pana la sfarsitul anului la Raiffeisen Banca pentru Locuinte si vei obtine prima de 30% din ce ai economisit, dar nu mai mult de un salariu mediu brut pe economie. Economiseste cu noi 27 de milioane de lei pana la sfarsitul anului si vei primi 8 milioane de lei", spune Hans-Jurgen Ruble, vicepresedintele Raiffeisen Banca pentru Locuinte, responsabil de marketing si distributie.
HVB Bank mizeaza pe Creditul Personal. Banca incearca sa atraga clientii, subliniind faptul ca respectivul tip de credit este potrivit tocmai in momente deosebite, precum Sarbatorile de iarna, cand intervin cheltuieli suplimentare. Se pot imprumuta sume intre 1000 si 80.000 de euro sau echivalentul in dolari, pe o perioada de pana la 5 ani, cu o dobanda de 9, 95% pe an, la valuta. Conditiile de acordare a creditului sunt destul de atragatoare: venitul net de minimum 7,5 milioane de lei/luna, nu se solicita avans, nu este nevoie de girant sau alte tipuri de garantii. Trebuie doar sa cesionati in favoarea bancii polita asigurarii de viata si venitul lunar pe durata de rambursare a sumei imprumutate.
Banca Transilvania mizeaza pe cardul de credit Mastercard Forte, promovat prin intermediul indemnului "Face toti banii... de care ai nevoie". Cardul are cea mai mare perioada de gratie (pana la 55 de zile), comision zero pentru platile la comercianti si utilizare internationala.
Raiffeisen Bank deruleaza in perioada 15 noiembrie - 31 decembrie campania "Plateste cu orice card Raiffeisen Bank si vei sti de ce esti special!". Practic, la cumparaturile efectuate cu cardurile bancii primesti 5% reducere.
"Ideile de cadouri vin mai usor cand ai 1000 de euro" este sloganul campaniei promotionale de Sarbatori a Visa International. Campania se desfasoara intre 1 noiembrie si 31 decembrie in colaborare directa cu comerciantii. Promotia are loc in cel mai mare centru comercial din Bucuresti - Bucuresti Mall, care are peste 100 de locatii comerciale care accepta plata cu cardul.
Orice posesor de card Visa sau Visa Electron care isi utilizeaza cardul in perioada promotiei la cumparaturi in Bucuresti Mall poate participa la acest concurs promotional, indiferent de suma tranzactionata. Se vor acorda 10 premii in valoare de 1000 euro fiecare, premii care se vor oferi lunar prin tragere la sorti, cate cinci castigatori in fiecare luna. De asemenea, echipele Visa vor premia instant, in fiecare weekend, cumparatorii care sunt surprinsi platind cu cardul Visa.
(articol realizat cu sprijinul www.ghiseulbancar.ro)
Mircea FICA 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Bancile isi "asuma rolul de Mos Craciun"????Alta prostie de sezon!!!!   de tjmaxxi
A r h i v a
  Bugetul nu lecuieste saracia    3 comentarii
  Implementarea sistemului 112 in Romania - 40 de milioane de euro    
  China a ajuns un jucator important in IT&C    3 comentarii
  Consolidarea unui bloc de 10 etaje ajunge la 800.000 de euro    1 comentariu
  Baneasa Mall costa 50 de milioane de euro    1 comentariu
  Leasingul software va dezvolta piata de profil    
  Carduri Visa de la Banca Italo Romena    1 comentariu
  Credit de consum accesibil prin Credisson    
  SIF Transilvania a subscris la capitalul Banc Post    
  Venituri cu 30% mai mari pentru Allianz-Tiriac    
  Datoriile bugetare ale unitatilor de cercetare-dezvoltare vor fi anulate    
  ING Bank Romania a lansat Self'Bank la Craiova    
  FONDUL DE GARANTARE A CREDITULUI RURAL S.A.    
  Slalom printre prioritati si incompatibilitati    
  Microfinantarea ia amploare    
  KPMG familiarizeaza firmele cu noul Cod Fiscal    
  Bugetul UE pe 2005 depaseste 100 de miliarde de euro    
  Exportam produse de morarit si panificatie    1 comentariu
  Bursa Romana de Marfuri va colabora cu bursele regionale    
  Donatie de 50 de autobuze de la Primaria din Milano    3 comentarii
  Bursa de Valori Bucuresti: Evolutii in perioada 22 - 26 noiembrie 2004    
  Ajutoarele pentru IMM-urile din UE respecta regulile concurentiale    
  Piata romaneasca de PC-uri se dezvolta    
  Exportam fructe de padure    2 comentarii
  Piata cosmeticelor este in crestere    
  Concurs de eseuri pe teme europene    1 comentariu
  Carpatair se extinde    
 Top afisari / comentarii 
 Duminica a 27-a – Tamaduirea femeii garbove (275 afisari)
 fise de cenaclu online (164 afisari)
 FELIX LUPU (151 afisari)
 Crearea universului (76 afisari)
 Lupta pentru resursele energetice in lumea contemporana (65 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2004 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01032 sec.