Ziua Logo
  Nr. 3179 de marti, 23 noiembrie 2004 
 Cauta:  
  Detalii »
Vedete
Starurile in razboi cu paparazzi
Actrita americana Cameron Diaz si Justin Timberlake ar putea fi chemati in fata instantei dupa ce politia din Los Angeles a inceput o ancheta in cazul incidentului violent petrecut intre cele doua staruri, pe de o parte, si fotografii care ii urmareau, pe de alta parte, relateaza cotidianul britanic "The Independent". Se asteapta ca anchetatorii sa prezinte acest caz in fata procurorilor care ar putea hotari sa-i puna sub acuzare pe Diaz, 31 de ani, in prezent cea mai bine platita actrita din lume, si pe partenerul acesteia, starul pop Timberlake, care au atacat si lovit doi paparazzi aflati in fata unui hotel din Hollywood. Pe de alta parte, foarte multe staruri se plang ca sunt realmente coplesite de numeroasele grupuri de fotografi care le vaneaza in permanenta si care sunt "gata de orice" pentru a obtine poza mult ravnita.
Mai mult, superstarul de cinema Leonardo DiCaprio a declarat recent ca are certitudinea ca, in cele din urma, cineva va fi ucis daca autoritatile nu intervin prin masuri legislative care sa limiteze intruziunea paparazzilor. Viata personala a lui DiCaprio, intepretul rolului lui Howard Hughes din pelicula biografica "The Aviator, in regia celebrului Martin Scorsese si iubitul topmodelului brazilian Giselle Bündchen, prezinta in momentul de fata un maxim de interes pentru ziarele de scandal, care platesc sume fabuloase paparazzilor care l-ar putea surprinde in ipostaze inedite. "Paparazzi sunt persoane monstruoase. Pe unii dintre ei, va spun cu mana pe inima, ii urasc de moarte si tot ce imi doresc mai mult si mai mult in momentul de fata este sa nu-i mai vad urmarindu-ma pas cu pas sau dand tarcoale casei mele. Ca multi alti colegi de suferinta, ma vad insa nevoit sa fac fata aceastei situatii pana cand cineva va avea o initiativa legislativa in acest sens. Pentru siguranta mea, a lor (a paparazzilor, n. red.) si a multor altor persoane si pentru a evita ca cineva sa pateasca ceva, fie si accidental, sper ca acest lucru sa se intample cat mai repede posibil", a mai precizat DiCaprio.
Pe de alta parte, fotografii sustin ca ei sunt in realitatea "victimele, soldatii din linia intai" si ca orice vedeta ii poate ataca (cu sau fara motiv), fara teama ca ar putea suporta la un moment dat consecintele unui asemenea gest. Altercatia dintre fotografii Saul Lazo si Jose Gonzalez si cuplul Diaz-Timberlake s-a produs in momentul in care primii doreau sa-i fotografieze pe indragostiti in apropierea hotelului Chateau Marmont, de pe Sunset Boulevard. Cei doi paparazzi au povestit politiei ca Diaz a sarit prima la bataie, urland si injurandu-i de mama focului. Actrita a lovit aparatul de fotografiat al lui Lazo si a incercat sa puna mana pe cel al lui Gonzalez, dar acesta a reusit sa scape fugind. Purtatorii de cuvant ai celor doua vedete au precizat insa ca a fost vorba de o ambuscada si ca acestea au actionat in legitima aparare. "Am strans toate informatiile necesare si urmeaza sa predam acest dosar procurorilor, care vor decide, daca este cazul, ce acuzatii vor fi formulate impotriva lui Diaz si a lui Timberlake", a declarat purtatorul de cuvant al politiei din Los Angeles.
Unii dintre fotografi sunt de parere ca recenta pelicula "Paparazzi" le-a incurajat pe staruri sa treaca la atac direct impotriva lor. Produs de catre Mel Gibson, care este celebru pentru intoleranta manifestata fata de paparazzi, filmul reda povestea unui star de cinema haituit de catre patru paparazzi ticalosi, care sunt pe punctul de a-i ucide familia. Starul riposteaza in acelasi mod sangeros in care au actionat si agresorii familiei sale. Frank Griffin, unul dintre cei mai importanti paparazzo din Los Angeles si cofondator al agentiei Bauer-Griffin, este de parere ca aceasta pelicula este facuta "din dusmanie" si cu rautate. "Atitudinea starurilor este deosebit de ipocrita pentru ca, desi spun despre noi ca nu avem nici un Dumnezeu, ele au nevoie de noi, ne cer uneori sa-i fotografiem si pur si simplu le place la nebunie sa fie pe prima pagina a publicatiilor de scandal", a conchis Griffin.
Camelia CIOBANU 
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
Statutul de vedeta   de cosminescu
daca injur aici pe cineva, chiar nu se posteaza comentariul? :0 :D NDC   de iri
A r h i v a
 Top afisari / comentarii 
 Scandal intre Politie si Parchet pentru Semeghin (235 afisari)
 Parteneriat intre CNN si Realitatea TV (47 afisari)
 Portret expozitional John Cage (46 afisari)
 Danele din Constanta, scoase abuziv la licitatie (43 afisari)
 Stiri pe scurt (37 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2004 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00873 sec.