Ziua Logo
  Nr. 3179 de marti, 23 noiembrie 2004 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Badea ramane la Craiova
-- Antrenorul Universitatii anunta duminica seara ca intentioneaza sa demisioneze, dar ieri s-a razgandit si a afirmat ca ramane in Banie pentru ultimele doua meciuri ale anului * Din iarna, locul sau va fi luat de Sorin Cartu
Managerul general al Universitatii Craiova, Pavel Badea, care anuntase duminica, dupa infrangerea, scor 0-1, suferita in fata lui Dinamo, ca este posibil sa renunte la conducerea tehnica a echipei din Banie, s-a razgandit ieri. "Imi este foarte greu sa ma remontez si probabil voi lasa pe altcineva in locul meu, pe cineva cu mai multa experienta. Este un moment foarte greu pentru mine. Nu stiu cum as putea sa-i remontez pe jucatori pentru ultimele doua meciuri, daca eu nu sunt in stare sa ma remontez", a spus Badea la finalul intalnirii cu "cainii". Ieri, Badita a avut o discutie de o ora si jumatate cu primarul Antonie Solomon si cu viceprimarul Gheorghe Nedelescu, in urma careia a decis sa ramana la comanda "Stiintei" si pentru ultimele doua jocuri din acest an, cu FC Arges, in manasa a doua a sferturilor de finala ale Cupei Romaniei, si cu Otelul, in ultima etapa a turului. Despre meci, Badea a spus: "Cred ca echipa a facut un joc bun si, daca ar fi reusit sa inscrie in prima repriza, probabil ca noi ne-am fi bucurat astazi. Nu pot sa le reprosez nimic jucatorilor. Dupa meci le-am multumit pentru modul in care s-au angajat, pentru modul cum au raspus la ceea ce le-am cerut. Toti cei care sustin aceasta echipa suporta totul pana la un anumit punct, mai putin infrangerile in meciurile cu Dinamo". Sorin Cartu, al carui nume este vehiculat in Craiova pentru preluarea echipei, nu comenteaza deocamdata situatia din Banie. "Eu mai am contract pana in iarna cu Otelul, iar Craiova vine sa joace la Galati in ultima etapa. Sa treaca si acest meci si pe urma discutam si despre Craiova", a spus Cartu. Tot ieri, Primaria Craiova a dat publicitatii rezultatele sondajului facut printre locuitori pentru a vedea daca acestia agreeaza ca autoritatile locale sa preia echipa. Dintre cele 1.171 de persoane cu varsta de peste 18 ani chestionate timp de doua zile in 16 zone ale orasului, 61,2 la suta au raspuns ca ar dori acest lucru, 29,5 la suta nu vor ca Primaria sa preia echipa, iar 9,3 la suta nu stiu. Marja de eroare a acestui sondaj este de +/-2,8 la suta. Joi, in cadrul Consiliului Local, se va decide daca Primaria va prelua clubul oltean, fiind necesar ca, din cei 27 de membri, cel putin 18 sa voteze pentru.
Andone: "Altfel trece iarna la +6"
Dinamo a urcat pe locul 4 dupa aceasta victorie si are +6 la "adevar". "A fost un meci bun, cu un ritm foarte bun. Recunosc ca am avut si sansa la gol. Pentru noi au fost importante cele trei puncte, pentru ca la +6 altfel trece aceasta iarna peste noi. Asta nu inseamna ca am fost mai buni decat Craiova. La 1-0, Universitatea ne-a creat foarte multe probleme, asta si datorita pasului in spate facut de jucatorii mei", a spus Andone dupa meci. Antrenorului dinamovist i-a fost dedicat si golul marcat de Margaritescu. "Ii multumesc pentru ca m-a luat de la Focsani si m-a facut titular la Dinamo", a spus autorul golului din Banie. Altfel, de remarcat ca delegatia dinamovista a sosit la Stadionul "Ion Oblemenco" intr-un autobuz vechi, autocarul echipei fiind parcat in curtea jandarmeriei. "Imi aduc aminte de vremea cand mergeam la scoala cu autobuze ca acesta", a spus dupa meci Claudiu Niculescu. Inainte de inceperea meciului, suporterii olteni au afisat un banner lung de 250 de metri si lat de 1,5 metri, pe care era scris mesajul "Albastrul din inimile noastre este mai mare decat al cerului si marilor la un loc". Alte bannere afisate de suporterii craioveni: "A fost Netoiu, acum Staicu, alt actor aceeasi drama", "Angajam bufon. Borcea, te intereseaza?", "1. 2. 3. 100. 200. E bine, sunteti toti?" (referitor la numarul suporterilor lui Dinamo), "Toata lumea va uraste, numai Brigitte va iubeste!". In replica, suporterii dinamovisti prezenti la meci au afisat un banner cu mesajul "Dinel, iti multumim pentru tot!". (MIG)
A r h i v a
  Copos: "Solutia la Nationala este Bölöni"    
  Drum liber pentru Piturca la Nationala    
  Nasu' il pregateste pe Gica Popescu pentru Federatie    
  Catalina Ponor si Marius Urzica au fost laureati in Elvetia    
  Tofan si Tatu incerti pentru Cehia    
  Dinamo-Erbasu spre sferturile FIBA Cup    
  Multescu a plecat de la "Poli" AEK    
  "Postasul" l-a atacat pe Cl. Niculescu    3 comentarii
  DIVIZIA A - ETAPA A 14-A    
  Real - Bayer la ProTV    
  Pancu apt pentru Steaua    
  UEFA: "Steaua este favorita"    
  Goluri pentru Ianu si Frasineanu    
  Chivu spre Inter Milano    
  Craciunescu face sindicat    
 Top afisari / comentarii 
 Scandal intre Politie si Parchet pentru Semeghin (235 afisari)
 Parteneriat intre CNN si Realitatea TV (47 afisari)
 Portret expozitional John Cage (46 afisari)
 Danele din Constanta, scoase abuziv la licitatie (43 afisari)
 Stiri pe scurt (37 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2004 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00857 sec.