Ziua Logo
  Nr. 3171 de sambata, 13 noiembrie 2004 
 Cauta:  
  Detalii »
Magazin
Colin Farrell arestat pentru crima "Fahrenheit 9/11" va avea o continuare
Actorul Colin Farrell a marturisit ca acum zece ani a fost arestat din greseala pentru o crima brutala, fiind confundat cu adevaratul criminal, informeaza tabloidul britanic The Sun. Actorul de origine irlandeza a spus ca a fost bruscat, i s-au pus catusele, apoi a fost interogat de politia australiana timp de patru ore, in 1994, pe vremea cand locuia la Sydney. Intr-un tarziu, politistii si-au dat seama ca l-au confundat pe actorul din "S.W.A.T.", "Minority Report" si "Phone Booth", cu adevaratul criminal si l-au lasat sa plece. "Am fost dus la politie fiind acuzat de crima. Am fost interogat patru ore. Mi-au pus catuse, mi-au facut poze si m-au perchezitionat. In cele din urma si-au dat seama ca m-au confundat cu un alt diavol chipes cu inclinatii rele. Doamne, am fost un baiat rau, dar crima cu siguranta nu face parte din trecutul meu", a spus Farrell. Desi a fost eliberat fara alte probleme, incidentul l-a speriat atat de tare pe actorul in varsta de 28 de ani, incat s-a intors in tara natala, Irlanda. (D.M.)
//
Controversatul regizor american Michael Moore va realiza o continuare a documentarului "Fahrenheit 9/11", foarte critic la adresa Administratiei Bush, a carei premiera va avea loc peste trei ani. Intr-un acord incheiat cu Harvey Weinstein, unul dintre fondatorii studiourilor Miramax, Moore a acceptat sa inceapa imediat realizarea unei continuari a documentarului care i-a adus un Palme d'Or la Cannes.
Michael Moore a explicat ca a vrut sa educe poporul american care, desi a fost avertizat, l-a ales pe George W. Bush pentru un al doilea mandat la Casa Alba. "51% dintre americani au fost neinformati, iar eu vreau sa-i educ si sa-i luminez", a declarat el pentru Daily Variety, referindu-se la cei care l-au votat pe Bush. "Fahrenheit 9/11" il acuza pe presedintele Bush ca a ascuns adevaratele motive pentru care a atacat Irakul. Filmul a avut un mare succes in lume si in Statele Unite si probabil ca va concura la premiile Oscar. Michael Moore pregateste si un documentar despre lacunele sistemului de sanatate american, intitulat "Sicko". (Mediafax)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Poate va critica fatul ca Americanii sint grasi   de traktorist
A r h i v a
  S-a suparat croitorul lui Bush    
  Masoneria ii omagiaza pe Horia, Closca si Crisan    1 comentariu
  Gemenii Yasser si Arafat    
  Noi amanunte despre asasinatul mafiotului bulgar    
  Meteo    
 Top afisari / comentarii 
 Clanul Stoaca, in instanta (1364 afisari)
 Traficanti deferiti instantei (537 afisari)
 Magazin pentru mamici si copii (393 afisari)
 Rominserv redeschide fabrica de armaturi IAIFO Zalau (207 afisari)
 Primele noua persoane judecate in dosarul Cocaina, audiate de magistrati (192 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2004 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00758 sec.