Ziua Logo
  Nr. 3162 de miercuri, 3 noiembrie 2004 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Seara cu romani in Liga Campionilor
Chivu revine la Roma
-- Capitanul Nationalei a fost convocat pentru meciul cu Bayer Leverkusen, prima sa partida dupa accidentarea din vara * Dinamo Kiev - Real Madrid in direct la ProTV de la ora 21.45
Cristian Chivu revine in lotul Romei dupa o pauza de aproape trei luni, cauzata de o accidentare, el fiind convocat de catre antrenorul Luigi Del Neri pentru meciul de pe teren propriu cu Bayer Leverkusen. Este putin probabil ca jucatorul roman sa fie folosit din primul minut, desi la jocul scoala de ieri dimineata el s-a miscat destul de bine, "Gazzetta dello Sport" apreciind ca "parea refacut complet". Cu trei infrangeri din trei jocuri, echipa italiana mai are putine sanse de calificare in optimile de finala, mai ales ca astazi va juca fara suporteri, Stadio "Olimpico" fiind suspendat dupa incidentele de la meciul cu Dinamo Kiev * Tot in grupa B, campioana Ucrainei, ca de obicei cu Tiberiu Ghioane titular si cu Florin Cernat pe banca de rezerve, da piept cu Real Madrid, meci pe care trebuie sa il castige pentru a se inscrie printre favoritele la castigarea unui loc in optimile de finala * Nicolae Mitea este anuntat printre titularii lui Ajax, care se deplaseaza de Tel Aviv pentru intalnirea cu Maccabi. Singura varianta a lui Koeman, pentru a mai spera la calificare, este o victorie. Bogdan Lobont nu a intrat in calcule pentru acest meci, el urmand sa fie indisponibil pana la sfarsitul acestui an * Meciul serii se va disputa la Munchen, intre Bayern si Juventus. Cu noua puncte din tot atatea posibile, Capello a declarat ca s-ar multumi si cu un egal, care ar asigura calificarea italienilor, insa Nedved a afirmat in presa italiana ca vizeaza o victorie in Bavaria.
Programul meciurilor (ora 21,45):
Deportivo La Coruna - FC Liverpool, Olympiakos Pireu - AS Monaco (grupa A), Dinamo Kiev - Real Madrid, AS Roma - Bayer Leverkusen (grupa B), Bayern München - Juventus Torino, Maccabi Tel-Aviv - Ajax Amsterdam (grupa C), Olympique Lyon - Fenerbahce, Manchester United - Sparta Praga (grupa D). (B.G.)
A r h i v a
  Radoi: "Nu vreau sa plec din Ghencea!"    
  Zenga pesimist cu Parma    
  Avertisment de la Parma    
  Adi Ilie ramane un neinteles    
  Malusel: "Nu vreau sa desfiintez echipa!"    
  Sorti favorabili in Scutul European    
  Mediafax a castigat Cupa Presei-Petrom    
  Otelea a stabilit lotul pentru EURO 2004    
  Judoka tricolori s-au impus in Italia    
  Tricoul lui Mutu oprit pentru Beckham    
  Mutu: "Nu renunt la fotbal!"    
  Hagi: "Doar Dumnezeu nu a gresit!"    
  Zola il sustine pe "Briliant"    
  Bosnich il apara pe Mutu    
  Tararache chemat la Nationala    
  DIVIZIA A - RESTANTE    
  Andone joaca sezonul in Moldova    
 Top afisari / comentarii 
 Liste electorale (1181 afisari)
 Sare iodata cu de-a sila (390 afisari)
 Botez in Portul Constanta (25 afisari)
 Contradictii privind discernamantul criminalului care si-a ucis sora (21 afisari)
 Cum isi aleg americanii presedintele (20 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2004 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01198 sec.