Ziua Logo
  Nr. 3114 de miercuri, 8 septembrie 2004 
 Cauta:  
  Detalii »
Eveniment
Dalmatienii
-- Norii razmeritei
Tinerii Aliantei PNL-PD au intocmit saptamana trecuta o lista ce cuprinde numele a 101 membri PSD patati si au dat ca sigura prezenta acestora pe documentele pentru alegerile parlamentare. Lista a fost facuta publica ieri, concluzia fiind ca previziunile opozitiei s-au adeverit in proportie de 82%. In aceste conditii concluzia DA este ca in partidul majoritar nu s-a schimbat nimic iar alegerile interne s-au dovedit a fi doar exercitiu de imagine. Theodor Stolojan sustine ca elementul de noutate al preliminarelor PSD il reprezinta doar reintoarcerea baronilor. In aceste conditii copresedintele DA, Traian Basescu, l-a acuzat pe Adrian Nastase de lasitate si de manipulare a a opiniei publice. Biroul Executiv Central al PSD se va intalni astazi pentru a valida listele pentru parlamentare rezultate in urma alegerilor preliminare de duminica. Validarea de astazi va fi insa doar una formala pentru ca listele vor mai fi modificate pana la parlamentarele din luna noiembrie. De acest lucru se va ocupa Biroul Coordonator care are la dispozitie zece procente pe care le va rezerva unui grup de oameni nedefinit foarte bine. Pe de alta parte, Consiliul de Integritate Morala va tot verifica probitatea morala a candidatilor pana la alegeri. Listele vor suferi schimbari si datorita aliantei partidului de la putere cu umanistii. Toate aceste schimbari vor genera un val de scandaluri in partid al caror deznodamant poate fi catastrofal pentru PSD. Depinde de abilitatea liderului Nastase ca acestea sa fie tinute sub control.
La trei zile dupa scrutinul de duminica, apele nu s-au linistit deloc in PSD, dimpotriva de abia acum incep sa apara primele nemultumiri serioase. Situatia este cu atat mai grava cu cat pesedistii care nu au prins un loc eligibil pe liste pentru parlamentare incep sa se acuze unii pe altii de frauda. Grupurile parlamentare ale PSD din Senat si Camera Deputatilor au fost ieri, dar si acum doua zile, in fierbere. Liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, Viorel Hrebenciuc, spunea acum doua zile ca mai mult de jumatate din actualii parlamentari nu se vor mai regasi pe liste. Ideea era aceea de arata ca partidul s-a schimbat, ca s-a produs "innoirea" pe care a tot batut moneda Nastase. Innoirea i-a vizat insa doar pe parlamentarii care nu au ajuns niciodata in atentia opiniei publice, pentru ca au fost doar senatori si deputati, nu si ministri, lideri din conducerea centrala a PSD sau baroni. Acestia din urma au ramas pe liste si nu oriunde, ci pe primele locuri. Senatorii si deputatii care nu s-au regasit pe liste si-au varsat naduful in ultimele doua zile in sedintele de grup. Parlamentarii au criticat modul de organizare a alegerilor si s-au aratat nemultumiti de rezultatele alegerilor dupa aplicarea noului sistem "semi-electronic".
S-au furat intre ei
Razvratirea parlamentarilor "maziliti" a ajuns atat de departe ieri incat pesedistii au acuzat fraudarea propriilor alegeri. Unul dintre viceliderii grupului parlamentar, deputatul Vasile Suciu, a fost cel care a vorbit de "fraude" in desfasurarea procesului de stabilire a candidatilor pentru Parlament. "S-a dat lista: pe astia-i puneti, pe astia nu", a acuzat deputatul de Cluj Vasile Suciu, citat de Mediafax. El a acuzat "frauda" de la prealegerile din PSD, precum si aparitia a "mii" de membri de partid, inscrisi chiar inainte de prealegeri. Pe de alta parte, Suciu a aratat ca o parte dintre colegii sai s-au aratat nemultumiti de faptul ca multi dintre prefecti au fost alesi pe aceste liste, existand suspiciunea ca ei sa fi fost cei care au "manipulat" procesul electoral. Si deputatul Virgil Popa s-a aratat ieri nemultumit de modul in care au fost organizate alegerile interne din PSD, sustinand ca prefectii "si-au facut jocurile".
Prefectii si-au facut jocurile
Popa, care este plasat, in urma alegerilor interne din PSD, in judetul Dambovita, pe un neeligibil loc 10 nu a vrut sa ofere detalii despre cele intamplate dar, intrebat despre modul in care au actionat prefectii, Virgil Popa a sustinut ca, "intr-adevar, prefectii si-au facut jocurile". Nemultumirea parlamentarilor PSD ar putea provoca un blocaj la Camera Deputatilor, au spus ieri surse din PSD, citate de Mediafax. "Normal ca exista deputati nemultumiti, dar vor asigura cvorumul", a dat asigurari liderul grupului, Viorel Hrebenciuc. Totodata, Hrebenciuc a spus ca oferta PSD de locuri de munca pentru parlamentarii care nu au fost alesi depinde de rezultatul alegerilor. Oferta de locuri de munca pentru viitorii- fosti parlamentari "someri" ii va motiva astfel pe deputatii si senatorii acum razvratiti.
Celebri dar perdanti
Nu numai parlamentarii "aproape" au fost neplacut surprinsi sa afle ca nu mai sunt pe liste. Mai exista o categerie de senatori si deputati, care au picat cu brio sub locurile eligibile, lucru care l-a consternat si pe Nastase insusi, cei "aproape celebri". In aceasta lista ar putea intra ministrul Culturii Razvan Theodorescu, locul 6 la Camera Deputatilor, in judetul Iasi; consilierul prezidential Octavian Stireanu, locul 9 la Camera Deputatilor, in judetul Arges; Georgiu Gingaras, locul 10 pe aceeasi lista; Florin Georgescu, locul 14 la Camera Deputatilor, in judetul Olt. O parte din acestia au acuzat ieri influenta directa a prefectilor din judetele in care au candidat asupra electoratului. In Bucuresti a fost cea mai mare afluenta de pesedisti "telegenici" care nu au prins locuri eligibile: ministrul delegat pentru relatia cu partenerii sociali Bogdan Niculescu Duvaz, fostul ministru al Educatiei Ecaterina Andronescu, deputatul Madalin Voicu sau fostul ministru al Muncii, Elena Dumitru. Si acestia sunt nemultumiti de rezultate, insa deocamdata nu isi expun regretele in public. Si aceasta pentru ca premierul a promis ca se va interveni pe liste acolo unde este vorba de parlamentari merituosi care nu au prins un loc pe lista, ca atare fiecare mai spera la o minune. Cu toate acestea, unul dintre parlamentarii care nu au apucat un loc ne-a spus ieri ca fostii lideri ai organizatiei Bucuresti ar fi influentat electoratul in sensul de a-i convinge pe alegatori sa nu-i voteze pe actualii sefi ai filialei.
"Lasitate la cel mai inalt nivel"
Liderii Aliantei PNL-PD "Dreptate si Adevar", Theodor Stolojan si Traian Basescu au atacat ieri foarte dur modul in care presedintele PSD Adrian Nastase a comentat si gestionat alegerile interne din cadrul partidului pe care-l conduce. "Nastase a facut un exercitiu de lasitate pentru ca a incercat sa-i responsabilizeze pe membrii simpli ai PSD pentru mentinerea pe liste a mafiotilor. El nu a avut curajul sa faca curatenie in propria ograda si a recurs la aceasta manevra. Nu exista cinism mai mare pentru un lider decat sa nu-si asume responsabilitatea pentru listele pe care le semneaza. Este o lasitate la cel mai inalt nivel", a completat Basescu, care a mentionat ca, prin alegerile interne din PSD, Nastase a aratat ca "este primul presedinte de partid, dupa 1989, care si-a permis sa duca cinismul pana la a-si insela propriul partid". Liderul democrat este convins ca tot cei alesi corect pe listele PSD la alegerile interne vor fi scosi de Nastase de pe liste pentru a le face loc celor 32 de membri ai PUR care urmeaza sa candideze pe listele partidului de guvernamant, conform intelegerii dintre cele doua partide. "Nastase nu va avea curajul sa-i scoata pe corupti. Daca as fi in locul lui, si bine ca nu sunt pentru ca nu-mi doresc sa fiu un asa lider de partid, m-as simti obligat sa le dau un raspuns celor alesi corect: Baieti, voi ati fost votati degeaba!", a completat Basescu, care a subliniat ca Nastase va declara senin ca nu el i-a pus pe liste pe Viorel Hrebenciuc, Octav Cozmanca sau Doru Ioan Taracila, ci ca i-a ales poporul. "N-a avut curajul sa-si faca singur curatenie in partid, dar mai are o sansa atunci cand va trebui sa gaseasca loc pentru cei 32 de umanisti. Atunci ar putea sa-i stearga pe Hrebenciuc, pe Vacaroiu etc.", a subliniat Basescu. El a ras si de explicatia liderului PSD care a anuntat primenirea partidului: "Se innoieste intr-atat incat in fruntea lui se va reintoarce Ion Iliescu. Asta da innoire!".
Stolojan acuza: Nastase a manipulat
La randul sau, liderul PNL, Theodor Stolojan, a declarat ca alegerile interne din PSD au aratat ca in acest partid nu se schimba nimic. "Oameni suspecti de coruptie, baroni locali, ministri suspecti si rudele lor reprezinta oferta PSD pentru Parlament. Aceste alegeri interne au fost un exercitiu de propaganda care este pilonul minciunii PSD din aceasta toamna", a mentionat Stolojan. El a precizat ca "alegerile preliminare din PSD au adus o singura noutate pentru publicul romanesc, iar aceasta noutate este intoarcerea baronilor PSD" si a acuzat conducerea PSD ca a manipulat opinia publica si pe propriii membri de partid. "Este vorba de o manipulare grosolana care nu a dus decat la un rezultat jalnic. Adrian Nastase declara saptamana trecuta ca in urma alegerilor interne PSD va veni cu oameni noi, ca apoi, dupa aflarea rezultatului, sa afirme ca va umbla serios pe liste. Adica prima data s-a dat drept garantul democratiei in partid, ca apoi sa o incalce", a subliniat Theodor Stolojan.
Lista celor 101 dalmatieni, confirmata
Declaratiile co-presedintilor Aliantei s-au bazat si pe "lista celor 101 dalmatieni", intocmita de tinerii liberali si democrati. "Pronosticul Aliantei PNL-PD in privinta mentinerii pe listele PSD a unor persoane suspectate de coruptie s-a adeverit in proportie de peste 82 la suta", a aratat Basescu, in timp ce Stolojan deschidea plicul sigilat al tinerilor Aliantei. Aceasta a fost facuta inainte de alegerile interne din PSD si contine previziunile privind rezultatul votului. "Lista celor 101 dalmatieni" are o eroare de peste 17%. Plicul a fost inmanat saptamana trecuta reprezentantului societatii civile, Stelian Tanase. Documentul contine 101 nume de membri ai actualei puteri despre care liberalii si democratii sustin ca, desi sunt "patati", figureaza pe listele PSD pentru alegerile din toamna.
"Adrian Nastase, Dan Ioan Popescu, Dan Matei Agathon, Serban Mihailescu, Miron Mitrea, Octav Cozmanca, Nicolae Vacaroiu, Doru Ioan Taracila, Ioan Talpes, respectiv pilonii coruptiei din PSD, au ramas in picioare", a spus Basescu. El a afirmat ca "la aceste nume se adauga cele ale "mafiei personale a lui Nastase, respectiv Ionel Blanculescu, Eugen Bejinariu, Rovana Plumb, Gabriel Oprea.
"Sistemul mafiot este ca o coloana vertebrala pentru PSD", a declarat Basescu, care nu a ratat ocazia de a face referire si la fostii sai colegi de partid, care au plecat la PSD. "Aceste liste ne mai arata si oameni fara noroc, cum ar fi Ion Vela, Alexandru Sassu, Bogdan Niculescu Duvaz sau Victor Bostinaru", a adaugat liderul PD. El a spus, referitor la cei care au trecut de la PD la PSD, ca transferul garzii vechi din PD in PSD a fost un lucru bun pentru formatiunea democrata, pentru ca au putut ajunge la conducere oameni tineri.
Rezultat dezamagitor
Analistul politic Stelian Tanase, prezent in conferinta de presa, a afirmat ca alegerile interne din PSD au avut un rezultat dezamagitor. "Structurile mafiote din partid sunt in pozitii eligibile, iar Adrian Nastase nu a facut altceva, prin aceasta manevra, decat sa se spele pe maini. Toata actiunea este o mascarada, iar PSD a inceput cu stangul precampania electorala", a conchis analistul politic. Stolojan si Basescu au declarat ca au preluat ideea de la tinerii liberali si democrati pentru ca acestia nu ar fi putut sa faca acuzatii la fel de dure la adresa liderilor PSD.
Bogdana PAUN Carmen EPURAN 
 Comentarii: 294 Afiseaza toate comentariile  
IONION am o intrebare pt tine   de neverul again
Noapte buna!!   de talmaciu2004
Poeme de otel !!! cine a scris dom'le poemele astea??   de talmaciu2004
Ioane !!asa te-a facut taica-tu ? cu un alt barbat ??   de talmaciu2004
Bre ! cind incep dezvaluirile lui Ovi -Maldini??   de talmaciu2004
Ioropenii continua   de neverul again
soldaaaaaaaaaaaaaaat Iliescu dreptzi si incheie-te la bracinar ! ndc   de ionion
de ce ai iesit din front soldaaaaat Iliescu ? ...sa raportezi ? pe cine sa raportezi ma ? aaaa mi-ai trimis anonima !   de ionion
soldat Iliescu in pas zburdaaaaalnic , marsh ! ndc   de ionion
soldat Iliescu dreeeeptzi !, soldat Iliescu culcat ! pe loc repaus ! ndc   de ionion
Piata Matache s-a terminat ! Noapte buna !   de ionion
Tal Zilberman este un Jidan Criminal International!   de Tit-Liviu
Cine a vazut filmul cu dalmatienii stie, ca de fapt nici nu erau 1001   de Atamild
Dle Lucid,   de Marc
Poponari de peste Ocean uniti-va!!   de titi
Catre toti acei Romani,care isi amintesc......   de zwilling carol
DOMNULUI SHADOW!   de IDIOTUL2
Cei 101 purcelusi de catelusi(nu dalmatieni) si Globinternismul a-tot-distrugator.   de Tit-Liviu
ptr bbbb   de geek-a-contra
Rugati-va pentru Shadow, sa revina cit mai curind printre noi, a avut o artera infundata, acum e O.K.! Si mai lasati   de titi
off topic - inginerului - raspuns de ieri   de Hantzy
Maldini si Phil   de zwilling carol
Michael Moore   de RazvanM
DE EXEMPLU DE CE NU FACETZI PROPAGANDÄ LUI MUGUR ISÄRESCU???   de dominique
Ieri am scris un comentariu care a fost sters! Era vorba despre calitatea majoritatii membrilor D.A! Penibili!   de ce_sa_zic?
spre o confruntare unu contra unu   de lucid
L-ati uitat pe Mihai Dariie securistul   de sandu
Lista dalmatienilor   de G.B.
Editorial Ziua_ieri   de bbbb
Redactia ZIUA.   de Maldini
pt Giuseppe : ce ti-a dat voie mata sa te joci pe Forum ? ndc   de ionion
pt Yen > apropo de subtilitati > este adevarat ca Nastase te foloseste ca bisturiu de castrare pt unii politicieni ?   de ionion
Gata s-a dat decretul : Cozminca Prim-MInistru, Talpes la externe, Nastase prishidinte si Iliescu vice ! ndc   de ionion
Maldini,....   de CONU
Banca Nationala Romana   de CALUGARUL
Corina Danila   de CALUGARUL
Deci Geronimo a fost executat, ca avea prea multe pete negre si in plus si rabie, dalmatianul din Trappe.   de Specialistul in Management
Ofenziva Globalistilor impotriva rromi-nilor ce gandesc independent!   de Tit-Liviu
Doamnelor si Domnilor, cred ca at-tzi asistat la prima executie in cibespace   de Giuseppe Cocos
poate sa fie cineva mai nebun decit ANO si aglp ?   de Giuseppe Cocos
Hai Liviule scrie ceva un comentariu de exemplu !   de Maldini
Povestea cu el a luat sfarsit !!!   de Maldini
Gero, pa bune ca cu Maldini ai dat-o-n bara....n-ai ceva cu parangheLia ?...   de akimote
Geronimo am sunat deja, astepta o masina Dacia neagra , imediat vei fi arestat !!!   de Maldini
Maldini = emigrant jegos intr-o tara de cacat   de geronimo
Vezi ca stiu de unde postezi !!! Fii atent !!! Buona notte !!!   de Maldini
Maldini : suna, boule, la directia VV, da cred ca dorm   de geronimo
Maldini = emigrant jegos intr-o tara de cacat   de geronimo
Maldini : suna, boule, la directia VV, da cred ca dorm   de geronimo
Maldini = emigrant jegos intr-o tara de cacat   de geronimo
Maldini = emigrant jegos intr-o tara de cacat   de geronimo
Maldini = emigrant jegos intr-o tara de cacat   de geronimo
geronimo, uite ce a scris diana despre tine!!   de mytouche
Maldini = emigrant jegos intr-o tara de cacat   de geronimo
Maldini = emigrant jegos intr-o tara de cacat   de geronimo
Maldini = emigrant jegos intr-o tara de cacat   de geronimo
Maldini = emigrant jegos intr-o tara de cacat   de geronimo
Maldini = emigrant jegos intr-o tara de cacat   de geronimo
Tit-liviu .. da' si tzie itzi place sa bazti cimpi, kiar daca cu mai multe cuvinte!!!   de mytouche
Maldini = emigrant jegos intr-o tara de cacat   de geronimo
Ma Geronimo, astepta putzin nitzel ca dau telefon la Directia V (Securitatea executiva) NU GLUMESC !!   de Maldini
Maldini = emigrant jegos intr-o tara de cacat   de geronimo
Maldini = emigrant jegos intr-o tara de cacat   de geronimo
Maldini = emigrant jegos intr-o tara de cacat   de geronimo
Maldini = emigrant jegos intr-o tara de cacat   de geronimo
Maldini = emigrant jegos intr-o tara de cacat   de geronimo
Maldini = emigrant jegos intr-o tara de cacat   de geronimo
Maldini = emigrant jegos intr-o tara de cacat   de geronimo
io'l banui pe descreieratu' asta, ca'si face laba cu patentu' ....... cred ca'l doare!!   de mytouche
Maldini = emigrant jegos intr-o tara de cacat   de geronimo
Maldini = emigrant jegos intr-o tara de cacat   de geronimo
Maldini = emigrant jegos intr-o tara de cacat   de geronimo
cacatul de Maldini vrea Transilvania, injurati-l prostilor !   de geronimo
cacatul de Maldini vrea Transilvania, injurati-l prostilor !   de geronimo
cacatul de Maldini vrea Transilvania, injurati-l prostilor !   de geronimo
cacatul de Maldini vrea Transilvania, injurati-l prostilor !   de geronimo
Geronimo ia sapunul si freac-o dar nu cu sapunul de spalat rufe..   de Maldini
si eu o vreau pe angelina jolie si nu se mai supara nimeni.............   de mytouche
cacatul de Maldini vrea Transilvania, injurati-l prostilor !   de geronimo
cacatul de Maldini vrea Transilvania, injurati-l prostilor !   de geronimo
cacatul de Maldini vrea Transilvania, injurati-l prostilor !   de geronimo
cacatul de Maldini vrea Transilvania, injurati-l prostilor !   de geronimo
cacatul de Maldini vrea Transilvania, injurati-l prostilor !   de geronimo
cacatul de Maldini vrea Transilvania, injurati-l prostilor !   de geronimo
cacatul de Maldini vrea Transilvania, injurati-l prostilor !   de geronimo
sa presupunem, ca esti si super-prost ........... ei si, esti si tu super in ceva!!   de mytouche
hahaha.... tare geronimo asta !....dai bataie gagiule...da chiar asa tare te-a suparat don'soara ?   de akimote
Bineinteles, daca esti tampit, o sa fie mai greu sa reusesti, dar tot se poate face ceva!   de Specialistul in Management
imputitul de Maldini e bozgor !!!   de geronimo
geronimo, sa spunem ca esti cretin, ei si......... nimeni nu este mai cretin decit tine, fii fericit!!   de mytouche
Vezi mai baiatule ca maine te blochez !!!! Atentie !!!! Nu ti-e rusine ma Geronimo ?   de Maldini
Geronimo, uite, sa zicem ca esti bou. Ei, si ce daca?   de Specialistul in Management
imputitul de Maldini e bozgor !!!   de geronimo
imputitul de Maldini e bozgor !!!   de geronimo
imputitul de Maldini e bozgor !!!   de geronimo
imputitul de Maldini e bozgor !!!   de geronimo
imputitul de Maldini e bozgor !!!   de geronimo
imputitul de Maldini e bozgor !!!   de geronimo
imputitul de Maldini e bozgor !!!   de geronimo
Geronimo, pai tu nu spui nimic defapt?   de Specialistul in Management
imputitul de Maldini e bozgor !!!   de geronimo
imputitul de Maldini e bozgor !!!   de geronimo
imputitul de Maldini e bozgor !!!   de geronimo
imputitul de Maldini e bozgor !!!   de geronimo
imputitul de Maldini e bozgor !!!   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
Salut Geronimo, ce ai pe agenda pentru azi?   de Specialistul in Management
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
Bai Geronimo !Vorbesti de Nina Cassian ?   de Katty
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
haidi bre, abi' esti la 144 ......... ce dreaq, crezi ca io stau dupa tine?? Mai cu viatza!!   de mytouche
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
dianooo, da' rau l'ai mai suparat pe agariciu asta plutitor!!   de mytouche
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
Asta'i pus de SRS sa strice forumu' ..... areau prea multe opinii p'acilea   de mytouche
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
Tusea & junghiul la damigeana : CacaFlocea & AVPizdul .....:-)))   de Diana
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
CacaFlocea, handicapul tau mintal e chiar desavîrsit !   de Diana
CacaFlocea, handicapul tau mintal e chiar desavîrsit !   de Diana
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
CacaFlocea, handicapul tau mintal e chiar desavîrsit !   de Diana
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
bey, da' incet te mai mishti ......... pe nevasta ta, tot asa de incet te mishti??   de mytouche
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
CacaFlocea, vezi ca ti-a dat prea mult Nitrazepam la spital !   de Diana
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
SRS ule !! ce-a devenit forumul asta al tau ? cantina pe latrina??   de talmaciu2004
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
gernimofleashca, citeshte tu bre, ca io n'am okelarii la mine!!!   de mytouche
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
mytouche, citeste aicea !   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
geronimogushtere ............. haidi bre, mai cu viatza!!   de mytouche
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
Vai si amar de tine !!!! ..............inteligento!!!!   de talmaciu2004
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
aseara am asteptat cu sufletu' la gura, sa faci 10000 de postari ...... dar ai abandonat, dupa primele 2 sute!!   de mytouche
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
haidi bey geronimo, ma lasi sa astept............... unde'i ritmu'?   de mytouche
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
diana = curva mancatoare de cacat   de geronimo
Stelian Tanase, analist politic sau politruc D punct A ??   de +
Ce dalmatzieni, astia sunt de-a dreptul crocodili radioactivi ....ndc   de Diana
intarata-i drace   de nicolae negrea
Alta porecla nu gaseau primatele astea inteligente??   de tjmaxxi
iacata ca sa inpartit ciolanul.....   de santa
A r h i v a
  Persoanele de pe lista celor "101 dalmatieni" confirmate in urma alegerilor interne din PSD    
  Dorneanu are grija de parlamentarii neeligibili    1 comentariu
  Basescu spre Blanculescu: "Sa sada bland. Da' bland de tot!"    4 comentarii
  Ultimatum PSD catre Alianta    3 comentarii
  Ionel Olteanu, un deputat pesedist cu trecut dubios    
  Rusia ingroapa sansele de pace in Cecenia    43 comentarii
  Peste 150.000 de rusi pe strazi impotriva terorismului    2 comentarii
  Dragi colegi petrolisti,    
  Paravanul Cheney    18 comentarii
  Anunt    
  Solicitare    
  Politia Romana favorizeaza infractorii de la VGB si BRONEC    
  ICE Dunarea = CRESCENT    5 comentarii
  Ziaristi BBC retinuti in Transnistria    2 comentarii
  Nastase la masa cu ortacii    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Paravanul Cheney (89 afisari)
 ICE Dunarea = CRESCENT (33 afisari)
 Nunta in Brunei (20 afisari)
 Victima "macelarilor" DIAS a murit in spital (19 afisari)
 Doua seri cu Sarah Brightman la TVR (18 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2004 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.02272 sec.