Ziua Logo
  Nr. 3114 de miercuri, 8 septembrie 2004 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Confruntare ratata intre senatorul Radu F. Alexandru si Nati Meir
Confruntarea dintre consilierul PRM, Nati Meir si senatorul PNL, Radu F. Alexandru, programata ieri la Parchetul National Anticoruptie a fost ratata de procurori, deoarece senatorul liberal a absentat. Radu F. Alexandru a trimis totusi o adresa explicativa sefului PNA, Ioan Amarie, in care a aratat ca citatia trimisa de Parchet este ilegala.
Senatorul liberal a anuntat ca in cursul zilei de azi va organiza o conferinta de presa in care va face precizari asupra cazului si va prezenta si scrisoarea adresata sefului. PNA.
Consilierul PRM pe probleme de politica externa, Nati Meir, s-a prezentat ieri la PNA, unde a fost audiat cateva ore si a adus completari declaratiei sale precedente. Meir a insistat in audierea senatorului liberal, dar si a presedintelui PNL, Theodor Stolojan. Meir a declarat presei: "Radu F. Alexandru are ceva de ascuns. Probabil, de aceea nu a venit!". Audierile de la PNA vin pe fondul unui denunt formulat de consilierul PRM impotriva senatorului liberal. In luna iulie, Nati Meir a prezentat presei o caseta audio pe care a sustinut ca ar fi fost inregistrata o convorbire cu Radu F. Alexandru, care ar dovedi ca senatorul PNL ar fi acceptat sa le ofere unor oameni de afaceri israelieni contracte cu statul roman, dupa ce PNL va castiga puterea, in schimbul sustinerii sale pentru preluarea presedintiei Federatiei Comunitatii Evreiesti din Romania. Senatorul PNL Radu F. Alexandru a calificat acuzele drept "o inscenare" si "un fals ordinar" aratand ca tinta nu este el, ci liderul liberal, Theodor Stolojan, contracandicat al lui CV Tudor la Presedintie.
Razvan SAVALIUC 
A r h i v a
  Teroarea "Camatarilor" impotriva martorilor    3 comentarii
  Victima "macelarilor" DIAS a murit in spital    2 comentarii
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Paravanul Cheney (89 afisari)
 ICE Dunarea = CRESCENT (33 afisari)
 Nunta in Brunei (20 afisari)
 Victima "macelarilor" DIAS a murit in spital (19 afisari)
 Doua seri cu Sarah Brightman la TVR (18 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2004 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00641 sec.