Ziua Logo
  Nr. 3018 de miercuri, 19 mai 2004 
 Cauta:  
  Detalii »
Vedete
Vidanja lui Huidu s-a descarcat la VIP
-- Carcotasul a dorit sa raspunda astfel acuzatiilor de infidelitate conjugala care i-au fost aduse de acest saptamanal
Cei care au trecut ieri, in jurul orelor 12.15, pe straduta din spatele Senatului Romaniei, in apropierea careia se afla sediul revistei VIP au fost la inceput oripilati de mirosul otravitor pe care il degaja in zona o vidanja, dar s-au amuzat apoi copios cand au vazut ca furtunul plin de fecale al autospecialei era manevrat de vedeta radio-tv Serban Huidu. Tinta carcotasului a fost intrarea in sediul saptamanalului mai sus metionat. "Stimati telespectatori, ne aflam in fata unui saptamanal care ne-a obisnuit sa ne imbrace cu rahat. Dar cum noi nu dorim sa ramanem datori, il vom imbraca la propriu", a spus Huidu in fata camerei de luat vederi care il insotea in aceasta actiune inedita. Gestul carcotasului s-a dorit o replica in stilu-i caracteristic la articolul care a aparut in ultimul numar al revistei VIP si in care se afirma ca Huidu a fost implicat intr-o relatie extraconjugala cu Liana Jaba, o frumoasa clujeanca "dornica de afirmare" in varsta de numai 19 ani. VIP mai relata in materialul cu pricina ca relatia adulterina s-a consumat la Cluj, unde Huidu se afla impreuna cu colegul sau Mihai Gainusa pentru lansarea volumului scris de acesta din urma si pentru promovarea postului radio "Kiss FM".
Dupa ce le-a spus unor locatari aflati la balcoanele de la etajul superior sa intre in casa si sa inchida ferestrele pentru ca "o sa puta putin" prin zona, Huidu, tinand in maini un furtun lung de cativa metri, le-a cerut vidanjorilor sa se dea deoparte si sa-l lase sa-si faca singur treaba, pentru a nu fi apoi trasi la raspundere. "Placerea e de partea mea. Eu am inchiriat vidanja si sunt gata sa suport consecintele gestului meu", le-a spus Huidu unor martori oculari ai acestui spectacol. Astfel, Huidu a apasat pe maneta care a degajat o parte din rezervorul plin cu fecalele a cine stie cate sute de bucuresteni. Dorinta carcotasului era de a introduce rahatul in sediul revistei, dar cum ferestrele au fost inchise cu repeziciune, Huidu a fost nevoit sa se multumeasca doar cu stropirea trotuarului din fata VIP si a usii de la intrare. Oricum, chiar daca au scapat de jetul puturos, angajatii revistei au resimtit din plin duhoarea care s-a imprastiat rapid pe o raza de cateva zeci de metri. Dupa ce misiunea a fost indeplinita, Huidu si vidanja sa au parasit rapid zona, la fata locului ramanand doar o femeie de serviciu palida de scarba, care matura tinandu-se de nas "dreptul la replica" al carcotasului.
Contactat de redactia ZIUA, Serban Huidu a raspuns ca nu are nimic impotriva publicatiilor care scriu despre el atata timp cat materialele respective sunt insotite de dovezi. "Scrie despre mine, arata-ma acolo in orice fel posibil atata timp cat poti sa demonstrezi ceea ce scrii", a precizat Huidu. El ne-a mai declarat ca stie cine este Liana, pentru ca a cunoscut-o vara trecuta cand tanara a venit la Prima TV in compania celor de la Hi-Q. "Au scris efectiv niste aberatii. In ceea ce priveste o eventuala aventura a mea cu ea... eu la Cluj am fost impreuna cu sotia mea si cred ca asta spune totul", a conchis Huidu. Cristian Brancu, directorul saptamanalului VIP, a precizat ca nu comenteaza gestul carcotasului. "Gestul vorbeste de la sine. Daca a venit cu gunoi....", au fost singurele cuvinte pe care ni le-a adresat Brancu.
Camelia CIOBANU 
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
Asa as face si la sediile PDului si PSDului   de GETO-DAC
La puscarie cu el!   de Un cetatean
A r h i v a
  Geena Davis are gemeni    
  J-Lo si Ozzy Osbourne, primii la Bentley    
  Schwarzenegger, client fidel al saloanelor de infrumusetare    
 Top afisari / comentarii 
 Mihai Ghezea, un infractor in presa romana (620 afisari)
 Vidanja lui Huidu s-a descarcat la VIP (434 afisari)
 Ziua Debutului Jurnalistic - incepe marea finala! (109 afisari)
 Protezele care ascund stigmatele Yakuza (43 afisari)
 Sex cu Ucraina (38 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2004 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00885 sec.