Ziua Logo
  Nr. 3007 de joi, 6 mai 2004 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Presedintele Rapidului nu va veni la meciul din Giulesti cu Dinamo
Giovanni Becali e superstitios
-- Dupa ce "feroviarii" au invins Gloria pe teren propriu in absenta sa, oficialul a marturisit ieri ca va urmari tot la televizor si partida contra "cainilor rosii"
Presedintele Rapidului, Ioan Becali, a declarat ieri ca nu se va afla in tribunele stadionului din Giulesti la meciul pe care "feroviarii" il vor sustine duminica impotriva lui Dinamo. "O sa vad partida acasa, la televizor, pentru ca mi s-a creat o superstitie. Am vazut meciurile de la Galati si cel cu Gloria la mine in sufragerie. Am un televizor mare si vad ca imi poarta noroc", a spus Becali, care a mai afirmat ca partida de duminica este un derby, indiferent de pozitia celor doua echipe in clasament: "Cele trei puncte pe care speram sa le castigam in meciul cu Dinamo sunt numai pentru Rapid. Noi de sase etape nu prea jucam, chiar daca am castigat cu 3-0 cu Gloria, scor care e mai mult pentru moralul echipei. Rapid are forta sa bata pe oricine, cum la fel de bine poate sa piarda cu oricine. A pierdut cu oricine pe Giulesti, toata lumea a venit aici si a luat cele trei puncte, fara sa-i dea nimeni peste mana. Cu Gloria nu s-a intamplat asa pentru ca ei au venit sa joace la remiza si au luat trei goluri". Referitor la echipa lui Ioan Andone, fostul impresar considera ca cel mai mare pericol il reprezinta atacantul Ionel Danciulescu. "Rapid a vrut sa-l cumpere pe Danciulescu in momentul in care era huiduit de galeria lui Dinamo. Conducerea de acolo a vrut doar banii cu care l-au cumparat de la Steaua, 350.000 de dolari, dar Rapid nu a putut sa faca acest efort financiar. Poate, daca eram eu, il faceam. Oricum, Danciulescu merita sa primeasca un premiu din partea tuturor celor din fotbal. A fost un fotbalist hulit, care a aratat incapatanare si azi putem spune ca este jucatorul campionatului. Mi-e teama de el", a spus Becali. In alta ordine de idei, acesta a mai spus ca a primit confirmarea FRF ca meciul dintre Romania si Finlanda, din toamna, se va juca pe Stadionul "Rapid". Legat de jucatorii echipei nationale, Becali s-a aratat convins ca Adrian Mutu va ramane la Chelsea: "Pe viitorul tehnician al lui Chelsea, Jose Mourinho, o sa-l vedem la Craiova, pe 17-18 mai, cand va fi antrenorul selectionatei mondiale. O sa vorbesc atunci despre situatia lui Mutu si, probabil, o sa discut despre transferul unui alt roman, unul despre care cred eu ca o sa fie capabil sa joace in echipa londoneza. Mutu nu e atat de fraier sa plece de la Chelsea. El este un baiat destept si, slava Domnului!, il sfatuiesc si eu. Ar fi ultimul prost sa zica ca vrea sa plece".
Hizo vrea sa spele rusinea
La randul sau, antrenorul giulestenilor, Viorel Hizo, spera ca echipa sa sa aiba o crestere in joc fata de meciul cu Gloria: "Campioana se stabileste dupa ultima etapa, la fel si echipele care retrogradeaza. Rapid a depasit momentul critic si jocul cu Dinamo are o importanta mare pentru ca exista o traditie intre cele doua echipe. Rapid, daca va castiga meciul cu Dinamo si va avea continuitate, va spala rusinea din acest retur de campionat", a spus Hizo. Tehnicianul a dezvaluit ca portarul Ionut Curca, titular saptamana trecuta impotriva bistritenilor, s-a reaccidentat, iar atacantul Daniel Niculae urmeaza un program separat de pregatire. "Niculae trebuie sa faca un program separat, lejer. Nu-l fortez pentru ca nu vreau sa il pierd. Lui Curca i s-a umflat cotul cu care a mai avut probleme. Sa vedem cum o sa evolueze in urmatoarele zile. Daca va fi apt, va continua sa apere el. Nu am nici un motiv sa-l schimb dupa jocul cu Bistrita. In caz contrar, o sa apelez la Dolha", a adaugat Hizo.
Dragos STOICA 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Asta e Dinamo!!!   de canaris
A r h i v a
  RC Farul umilita la Constanta    
  Blocati de nordici    
  Debut in "Tiriac Trophy"    
  Paleacu ofertat din Asia    
  AFR se implica la Electrica    
  Plesan printre stele    
  Tiriac intre Dinamo si Steaua    
  FC Porto in finala la Gelsenkirchen    
  DEPORTIVO - FC PORTO 0-1 (0-0)    
  Germania pesimista    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Sile Camataru ramane in catuse (23 afisari)
 Ministerul Sanatatii recunoaste dezastrul din ospicii (22 afisari)
 Referendum pentru calorifer (21 afisari)
 Paleacu ofertat din Asia (17 afisari)
 Alstom modernizeaza termocentrala Craiova (16 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2004 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00888 sec.