Ziua Logo
  Nr. 2982 de marti, 6 aprilie 2004 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
"Stranierii" de duminica
"Tripla" pentru Jerry Gane
-- Pancu si Ilie au marcat pentru Besiktas
ITALIA, Serie A, etapa a 28-a * CRISTIAN CHIVU a fost integralist pentru AS Roma, 3-0 in deplasare cu Lecce. Chivu a primit un cartonas galben
* PAUL CODREA a fost titular pentru Perugia, 0-1 in deplasare cu Empoli. Codrea a fost schimbat cu Hubner in minutul 69
* IANNIS ZICU nu a jucat deloc pentru AC Parma, 2-0 in deplasare cu Chievo.
ITALIA, Serie B, etapa a 36-a * VALI NASTASE a intrat in minutul 76 pentru US Palermo, 5-0 acasa cu Catania. Nastase l-a schimbat pe Conteh.
SPANIA, Primera Division, etapa a 31-a * COSMIN CONTRA nu a jucat deloc pentru Atletico Madrid, 2-1 acasa cu Real Valladolid
* CLAUDIU RADUCANU a fost doar rezerva pentru Espanyol Barcelona, 0-1 in deplasare cu FC Sevilla.
SPANIA, Segunda Division, etapa a 31-a * COSTEL GALCA a fost integralist pentru Almeria, 1-2 acasa cu Xerez
* LAURENTIU ROSU a fost titular pentru CD Numancia, 3-0 acasa cu Leganes. Rosu a fost schimbat de Jaime Molina in minutul 59 * BOGDAN STELEA a fost integralist pentru UD Salamanca, 0-1 in deplasare cu Alaves. Stelea a primit un cartonas galben.
TURCIA, Super Lig, etapa a 28-a * DANIEL PANCU si ADRIAN ILIE au marcat cate un gol, fiecare din penalty, in meciul pe care echipa lor, Besiktas Istanbul, antrenata de MIRCEA LUCESCU, l-a castigat in deplasare, scor 2-1 cu Galatasaray, grupare antrenata de GICA HAGI. Pancu a fost integralist si a marcat in minutul 54, iar Ilie a intrat in minutul 71, in locul lui Zago, si a marcat in minutul 88. Pentru Galatasaray, OVIDIU PETRE a fost titular, dar i-a lasat locul lui E. Balic in minutul 84, iar FLORIN BRATU a fost doar rezerva.
UCRAINA, UPL, etapa a 19-a * FLAVIUS STOICAN (integralist, avertizat cu un cartonas galben), RAZVAN RAT (integralist) si CIPRIAN MARICA (din minutul 66 in locul lui Baharev) au jucat pentru Sahtar Donetk, 0-1 in deplasare cu Krivbas. De la Sahtar a lipsit DANIEL FLOREA * TIBERIU GHIOANE (integralist) si FLORIN CERNAT (din minutul 59 in locul lui Leko) su jucat pentru Dinamo Kiev, 1-0 in deplasare cu Mariupol Ilisivet.
ELVETIA, Super League, etapa a 27-a * IONEL GANE a marcat trei goluri pentru Grasshopper Zürich, 4-0 acasa cu Young Boys Berna. Gane a fost titular, a inscris in minutele 7, 16 si 36, a pasat decisiv la golul lui Castillo (minutul 40), fiind schimbat de Buhler in minutul 73. Pentru Grasshopper, MIHAI TARARACHE a fost integralist * IULIAN FILIPESCU, accidentat, nu a jucat pentru FC Zürich, 1-2 in deplasare cu FC Thun.
ELVETIA, Challange League, etapa a 22-a * ADRIAN PIT si CIPRIAN IANU au fost integralisti pentru Bellinzona, 1-2 in deplasare cu Kriens.
GRECIA, Alpha Ethniki, etapa a 25-a * LUCIAN SANMARTEAN a fost titular pentru Panathinaikos Atena, 2-0 in deplasare cu Aris Salonik. Sanmartean a fost schimbat in minutul 65 de Gonzales
* AEK Atena, echipa antrenata de ILIE DUMITRESCU, a remizat acasa, scor 1-1, cu Akratitos, grupare pentru ERIK LINCAR a fost integralist.
PORTUGALIA, SuperLiga, etapa a 29-a * MARIUS NICULAE a intrat in minutul 80 pentru Sporting Lisabona, 3-2 in deplasare cu Sporting Braga. Niculae l-a inlocuit pe Silva si a primit un cartonas galben * LUCIAN MARINESCU a intrat in minutul 80 pentru Academica Coimbra, 0-0 in deplasare cu Beira Mar. Marinescu l-a inlocuit pe Paulo Adriano.
OLANDA, Eredivisie, etapa a 28-a * BOGDAN LOBONT (integralist) si NICOLAE MITEA (schimbat de Sikora in minutul 65) au jucat pentru Akax Amsterdam, 2-1 acasa cu FC Groningen. (MIG)
A r h i v a
  Recital in Giulesti    
  Gabi Szabo: "M-am intors mai curata sufleteste!"    
  "Uraganul" l-a speriat pe Maskin    
  Capsa revine in Dinamo    
  Gigi Becali a fost amendat penal    3 comentarii
  "Giovanni sa-si vada de treaba lui"    
  Clasament    
  Piturca: "Bine ca s-a terminat asa!"    
  STEAUA - PETROLUL 2-1 (2-1)**    
  Andone renunta la spectacol    
  Napoli cere daune de 250.000 de euro    1 comentariu
  Lucescu l-a invins pe Hagi    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 A inceput Pastele iudaic (67 afisari)
 Tarom-ul lovit de stres (43 afisari)
 "Suflet japonez" reeditat (42 afisari)
 Iliescu a inaugurat ACCES PRESS (34 afisari)
 Stiri pe scurt (25 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2004 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01870 sec.