Ziua Logo
  Nr. 2968 de sambata, 20 martie 2004 
 Cauta:  
  Detalii »
Anchete
Ion Marin neaga ca a fost beat si ca s-a dezbracat
-- Dupa ce a sustinut ieri dimineata o conferinta de presa, el s-a internat intr-un spital din Bucuresti
Directorul cotidianului "Ultima ora", Ion Marin, a negat ieri - intr-o conferinta de presa - faptul ca ar fi fost beat si ca s-ar fi dezbracat in fata doctoritei de pe ambulanta in timpul altercatiei care a avut loc duminica trecuta la sediul redactiei. "Daca as fi fost beat - cum a sustinut doctorita, atunci de ce mi-a facut mai multe injectii pentru a ma seda? Anchetatorii ar trebui sa se sesizeze in acest caz si cu privire la o presupusa tentativa de omor", a declarat Ion Marin.
De altfel, el a explicat ca insisi doctorita si politistii care o insoteau l-ar fi dezbracat de pantalonii de trening pe care-i purta pentru a-l injecta. Ion Marin considera astfel ca actiunea politistilor de la Sectia 2 care l-au transportat la Spitalul "Dr. Gh. Marinescu" este un "abuz incalificabil", intrucat si-au permis sa intre in sediul redactiei, fara autorizatie. "Nu s-au legitimat si n-au avut nici mandat. In plus, m-au tinut legat cu catusele trei ore si m-au batut", a adaugat gazetarul, care ieri, dupa conferinta de presa, s-a internat intr-un spital din Capitala, fiind suspect de leziune toracica.
De altfel, angajatii cotidianului "Ultima ora" care au fost citati pentru ieri la Politie in vederea audierii cu privire la incidentul de duminica au refuzat sa raspunda invitatiei anchetatorilor. �n acest sens, Ion Marin ne-a precizat: "Mi-au spus ca nu se vor prezenta, intrucat se tem ca nu cumva politistii sa-i determine sa scrie "dupa dictare".
Curios, la audieri au fost chemati toti angajatii, chiar daca la incident nu au fost martori decat patru sau cinci persoane. �n acest caz, se ridica o intrebare: Nu cumva politistii incearca sa gaseasca probe pentru a ma inculpa sub alte aspecte, sa se razbune in acest fel?"
Cu privire la faptul ca sefii Politiei romane hotarasera retinerea lui Ion Marin joi seara, pe Aeroportul Otopeni, dupa ce acesta urma sa soseasca din Danemarca, unde il insotise pe presedintele statului Ion Iliescu, directorul general al ziarului "Ultima ora" a punctat: "Stiu sigur ca informatia potrivit careia secretatul de stat din MI Toma Zaharia ma va astepta la Otopeni pentru a ma retine a fost adevarata. Totul a fost insa dejucat. Ar fi fost un atac la adresa Presedintelui statului, Ion Iliescu, inainte de a fi un atac care sa-mi aduca mie atingere". Despre persoana care a evitat acest scandal, Ion Marin n-a vrut sa faca nici o declaratie. (A.A.&P.N.)
 Comentarii: 2 Afiseaza toate comentariile  
Marine....   de Alcor
Marine, Marine, iar te incurci!!!!   de Un cetatean
A r h i v a
  Se strange latul in jurul lui Bivolaru    16 comentarii
  Ucisa si apoi violata    
  S-a reconstituit dosarul procesului Ceausescu    1 comentariu
  Ex-directorul SC Jidvei va fi reincarcerat    
  Au fost identificate victimele accidentului aviatic de la Timisoara    
  Politistul Cioarec, eliberat dupa trei zile    
  Sotia procurorului Popescu a murit strangulata    
 Top afisari / comentarii 
 Plantatie de marijuana in dulap (2936 afisari)
 Cultul animalelor si plantelor (1040 afisari)
 Avraam, parintele neamurilor si al religiilor (827 afisari)
 Catalogul "gandirii interzise" (804 afisari)
 Provocarea Big Brother (669 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2004 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01862 sec.