Ziua Logo
  Nr. 2963 de luni, 15 martie 2004 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
Barza expune la "Vernescu"
-- Zsoldos Balint in recital
O expozitie de pictura a artistului Florin Barza va fi vernisata astazi, de la orele 19.00, la Galeria de Arta "Casa Vernescu" (Calea Victoriei, nr. 133). Expozitia va fi deschisa pana la sfarsitul lunii aprilie, fiind cea de-a 14-a astfel de manifestare organizata la Galerie. (D.L.M.)
Pianistul Zsoldos Balint va sustine astazi, de la orele 18.00, un concert la Centrul Cultural al Republicii Ungare (str. Batistei, nr. 39). Zsoldos Balint este un pianist tanar, iar prin acest concert va onora Ziua Nationala a Ungariei, sarbatorita astazi. (D.L.M.)
Festival religios
Cea de-a V-a editie a festivalului "Filocalia" a inceput la sfarsitul acestei saptamani, la Brasov, in organizarea Asociatiei Studentilor Crestini Ortodocsi din Romania, transmite Rompres. In cadrul acestei manifestari, care se va incheia pe 19 martie, vor fi organizate seri duhovnicesti, la care sunt invitati sa conferentieze arhierei ai Bisericii Ortodoxe, preoti profesori, monahi si mari duhovnici. Vor conferentia IPS Teodosie Tomiteanul, Arhiepiscopul Tomisului, PS Irinue Slatineanul, arhiereu vicar al Episcopiei Ramnicului, PS Ioachim Bacauanul, episcopul Husilor, PS Varsanufie Prahoveanul, episcop-vicar al Arhiescopiei Bucurestilor. Festivalul este dedicat si sarbatoririi a zece ani de la infiintarea Asociatiei Studentilor Crestini Ortodocsi din Romania filiala Brasov. (D.L.M.)
Mai multe stiri la Realitatea
Carmen Toma, realizatoarea emisiunii "Realitatea medicala" de la Realitatea TV, va mijloci, de astazi, de la orele 15.15, consultatii in direct, prin telefon, intre telespectatorii care doresc sa puna intrebari despre momentul aducerii pe lume a unui copil si cei doi invitati din studio - dr. Gabriel Lemnete si dr. Horia Cioflan, de la Spitalul Polizu. Tot de astazi, telespectatorii vor avea mai multe stiri la Realitatea TV. Doua noi Jurnale TV de 45 de minute vor putea fi urmarite in fiecare dimineata, la orele 08.00 si 09.00. Astfel, grila de programe Realitatea TV va ajunge sa cuprinda 11 Jurnale TV mari, de 45 de minute, si 13 Jurnale TV de 15 minute, insumand 11 ore si 30 de minute de stiri. (D.L.M.)
A r h i v a
  Sebastian Papaiani joaca in "Domnisoara Nastasia"    1 comentariu
  Salonul de Carte si Presa Bucuresti s-a inchis    
  Turneu italian al Operei Nationale din Cluj    
  Evocare Ioan Ladea    
  O FATA NOROCOASA    
  "Secretele" Antenei 1    
 Top afisari / comentarii 
 Evocare Ioan Ladea (117 afisari)
 Barza expune la "Vernescu" (75 afisari)
 Sebastian Papaiani joaca in "Domnisoara Nastasia" (45 afisari)
 ARLA face apel la intensificarea masurilor de securitate in Romania (22 afisari)
 Stiri pe scurt (11 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2004 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00806 sec.