Ziua Logo
  Nr. 2899 de miercuri, 24 decembrie 2003 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
"Briliantul" a primit luni seara trofeul pentru fotbalistul roman al anului de la capitanul lui Chelsea
Desailly l-a premiat pe Mutu
-- Francezul s-a numarat printre invitatii de onoare ai Galei Fotbalului Romanesc, alaturi de coechipierii sai Hasselbaink, Melchiot si Makelele
Adrian Mutu a primit luni seara, la Sala Majestic a Teatrului Odeon, trofeul pentru cel mai bun fotbalist roman al anului 2003, in cadrul celei de-a IX-a editii a Galei Fotbalului Romanesc, eveniment organizat de Clubul Sportiv al Jurnalistilor, Asociatia Fotbalistilor Romani si Federatia Romana de Fotbal. Mutu a primit trofeul de la Marcel Desailly, capitanul lui Chelsea, sosit la Bucuresti alaturi de alti trei coechipieri, Jimmy-Floyd Hasselbaink, Mario Melchiot si Claude Makelele. De altfel, avionul cu care jucatorii lui Chelsea au sosit in Romania a decolat cu intarziere de la Londra, motiv pentru care programul galei a suferit unele modificari, startul fiind dat de concursul "Miss Top-Model Romania 2003", completat cu evolutiile artistice ale lui Marcel Pavel, Andra, Tiger One, Delia, Selena, Spicy si grupul de copii Bim-Bam. Printre participanti s-au numarat Nicu Gheara (presedintele AFR), Mircea Sandu (presedintele FRF), Dumitru Dragomir (presedintele LPF), Gica Hagi, Gica Popescu, Victor Becali si Nicolae Dobrin. Marele absent al serii a fost selectionerul Anghel Iordanescu.
Fericire pentru Mutu
"Sunt fericit pentru ca dupa un an de zile munca mea a fost recunoscuta cu acest premiu. Normal ca sunt fericit, inseamna ca lumea te apreciaza. Te simti foarte bine atunci cand esti apreciat in tara ta", a declarat Mutu dupa ce a primit trofeul. Mutu s-a aratat, de asemenea, impresionat de toata atmosfera creata in jurul sau si si-a cerut scuze pentru ca a intarziat la aceasta manifestare. "Vreau sa le multumesc, totodata, colegilor mei care au venit cu mine la Bucuresti", a mai adaugat internationalul roman. Mutu a precizat ca se simte onorat de distinctia primita si a oferit mai multe cadouri, constand in echipament sportiv, unor copii din cadrul centrelor de plasament. "Mutu i-a egalat pe Hagi si Dobrin, fiind un jucator cunoscut in toata lumea. A fost anul lui", a spus Dragomir. "Depinde numai de Mutu sa ajunga la nivelul meu. Talentat este, o sa fie greu sa se mentina in varf. Faptul ca jucatorii lui Chelsea au venit in Romania este un lucru mare", a spus Hagi. "Mutu este cel mai bun jucator roman. Daca ar fi sa aleg o echipa a anului, aceea ar fi Dinamo, pentru ca de multe ori am atacat, indiferent de consecinte, si am jucat cel mai spectaculos fotbal", a declarat antrenorul lui Dinamo, Ioan Andone. Dupa gala, alaturi de coechipierii sai de la Chelsea, Mutu a petrecut la clubul "Life", pe care il detine in coproprietate cu Nicu Gheara.
Malusel a suferit o criza diabetica
Singurul moment neplacut al serii a fost criza diabetica a lui Viorel Malusel, presedintele lui Apulum Alba Iulia. Lui Malusel, desemnat presedintele de club al anului, i s-a facut rau in sala in timpul galei, insa i-au fost aduse imediat medicamentele pe care le avea in masina parcata in fata teatrului. Premiat pentru investitiile in fotbal, Gigi Becali a declarat ca 2003 a fost anul lui Mutu, iar in plan personal s-a declarat gata pentru o impacare cu Iordanescu. "Am pus mult suflet, iar daca s-ar da un premiu pentru asta, probabil ca l-as lua. Avantajele mele au fost corectitudinea, curajul si inima. Dau mana cu Iordanescu daca ma intalnesc cu el, dar nu il voi cauta eu. La capitolul minusuri in acest an as putea trece conflictul cu Iordanescu, dar nu regret ce am spus. Si acum ma impac, dar nu imi voi cere scuze. Ma impac cu toata lumea, si cu verii mei, dar nu vor ei sa se impace cu mine", a spus Gigi Becali. (MIG)
A r h i v a
  Premiantii anului 2003    
  Iacob intre Otelul si Rapid    
  Nedved a luat "Balonul de aur"    
  Francisc Vastag, premiu de excelenta    
  Todorova a semnat cu AIBO-RATB Rapid    1 comentariu
  Andone impresionat de turci    
  Tricolorii petrec Craciunul in Franta    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Replica "Allianz-Tiriac Asigurari SA" (109 afisari)
 Fost politist de frontiera implicat In trafic de droguri (26 afisari)
 Scandalul Horticola Bucuresti (25 afisari)
 Ministerul Educatiei protejeaza un profesor bataus (24 afisari)
 APAPS a vandut Faur si Rodipet (24 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2003 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00895 sec.