Ziua Logo
  Nr. 2897 de luni, 22 decembrie 2003 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
"Teatrul Inexistent" exista de cinci ani
Compania "Teatrul Inexistent" a implinit ieri 5 ani de existenta, sarbatorind momentul aniversar "in cadru muncitoresc", la o felie de tort la Clubul La Scena; in acelasi timp a avut loc premiera ultimei productii a companiei, spectacolul "Locuind cu Vampirul", cu Mihai Baranga, Dana Voicu, Raluca Botez, Dragos Huluba, Ionut Kenski, Alex Maftei, pe textul si in regia lui Theo Herghelegiu.
"Dupa ce ne pierduseram orice speranta privind sansele de subzistenta artistica a companiei noastre, iata ca (...) am reusit sa mai demonstram o data (noua si "lor") ca se poate, (...) se poate face teatru independent oricum", spun initiatorii proiectului, printre care, alaturi de regizoarea Theo Herghelegiu se numara actorii Dana Voicu, Monica Eftimiu, Ildiko Antal, Alin Panc, Gavril Patru, Antoaneta Zaharia, Constantin Lupescu, Serban Pavlu, Andreea Bibiri, Andrei Aradits, Damian Oancea. "Regulamentul" de functionare a "Teatrului Inexistent" e un decalog al convietuirii artistice; printre cele 10 legi: "Nimeni nu e mai breaz decat altul", "Modestia si rigoarea sunt premisele succesului", "Nimic nu pica din cer; totul se dobandeste", "Nu te teme sa devii tu insuti - esti artist".
De cinci ani incoace, compania a produs la Teatrul ACT, Teatrul LUNI de la Green Hours, Muzeul Literaturii Romane sau Clubul La Scena, spectacole ca "Banca", "Domnul si doamna Oval", "Cum se face...", "Lupul si cei 7 iezi", "Premiera", "Un om pentru o cauza" sau "Zadarnicele chinuri ale unui scenarist". (I.P.)
A r h i v a
  Se redeschide Muzeul Colectiilor de Arta    
  Monografia artistei Elena Uta Chelaru    
  Cioran si Bucurestiul interbelic pe CD multimedia    
  Jonathan Scheele premiat de Antena Satelor    
  A aparut Revista de Comert si Industrie    
  Gospel la Viena    
  Zece ani in "mlastina" lui Grosu    
  Stiri pe scurt    
  VIZITATORII    
  Zece zile de filme la pachet    
 Top afisari / comentarii 
 Tun de 500 de miliarde de lei la Allianz Tiriac (275 afisari)
 Se redeschide Muzeul Colectiilor de Arta (58 afisari)
 LIVIU APETROAIE (44 afisari)
 Gheorghe Craciun (40 afisari)
 Stiri pe scurt (26 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2003 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00732 sec.