Ziua Logo
  Nr. 2893 de miercuri, 17 decembrie 2003 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
-- Dinu va prezenta Gala
Administratorul delegat al FC Dinamo, Cornel Dinu, va prezenta Gala Fotbalului Romanesc, care va avea loc pe 22 decembrie, de la ora 18,30, la Sala Majestic a Teatrului Odeon. Dinu va prezenta alaturi de top-modelele Claudia Neghina si Timea Kali. Gala organizata de Clubul Sportiv al Jurnalistilor, Asociatia Fotbalistilor Romani si Federatia Romana de Fotbal se afla la a patra editie. In cadrul acestui eveniment vor fi acordate 18 premii pe trei sectiuni: speciale, de excelenta si superlativele anului. De asemenea, va fi acordat si trofeul fair-play. Marcel Pavel, Andra, Delia, Selena, Tiger One si Spicy vor concerta in cadrul acestui spectacol. (MIG)
Stelea indisponibil
Bogdan Stelea sufera de o lombalgie si nu poate juca astazi pentru UD Salamanca in meciul de pe teren propriu cu Real Zaragoza, din 16-imile de finala ale Cupei Spaniei. Portarul roman a jucat duminica, in meciul cu Levante, cu dureri lombare, avand nevoie de infiltratii in pauza, iar medicul clubului, Jose Ignacio Garrido, spune ca doar dupa un consult amanuntit se va stabili un diagnostic. In aceste zile, Stelea trateaza un transfer la Dinamo Bucuresti, insa nu vrea sa plece de la Salamanca pana nu-si primeste restantele financiare cifrate la aproximativ un milion de euro. (MCZ)
Bacaul testat de Lupescu
Lotul lui FCM Bacau a intrat in pauza competitionala de iarna, urmand ca reunirea sa se faca pe 8 ianuarie. In aceasta perioada, toti jucatorii vor fi supusi unor testari fizice complexe, pentru ca noul antrenor, Ionut Lupescu, sa-si faca o idee cat mai exacta despre posibilitatile fiecaruia. Obiectivul apropiat al noii conduceri tehnice de la Bacau este salvarea de la retrogradare, iar cel pentru urmatorii doi ani este aducerea clubului in fruntea clasamentului. "Mi s-a dat o sansa aici si sper ca in urmatorii doi ani sa aducem Bacaul in fruntea clasamentului", a declarat Lupescu. La randul sau, presedintele de onoare al clubului, Dumitru Sechelariu, a precizat despre fostul jucator international, antrenor cu licenta PRO: "Are mana libera sa aduca orice jucator vrea si sa "execute" pe cine vrea". (MCZ)
Danciulescu "the best"
Realizatorii paginii oficiale de Internet a lui Dinamo au realizat un sondaj printre suporteri in legatura cu preferintele lor pentru cel mai bun jucator in anul 2003. Cele mai multe voturi s-au indreptat spre atacantul Ionel Danciulescu. Golgeterul la zi al Diviziei A si cel mai bun marcator al lui Dinamo a declarat, cu modestie, ca meritul este al intregii echipe, careia i s-ar potrivi foarte bine motto-ul "Toti pentru unul si unul pentru toti". "Danciu-gol" se prezinta si in paginile revistei clubului asa cum este el in viata de toate zilele. (MCZ)
Oltenii renunta la munte
Desi initial aveau planificat un stagiu de pregatire montana pentru luna ianuarie, oltenii vor merge in perioada respectiva in Italia. Noul antrenor al Universitatii, Nicolo Napoli, a modificat programul pe care il vor parcurge craiovenii dupa reunirea de pe data 12 ianuarie, acesta preferand sa-si vada echipa in cadrul unui turneu cu mai multe jocuri de verificare, care deocamdata n-au fost perfectate. Aflati de ieri in vacanta, componentii Universitatii vor efectua pe 10 ianuarie vizita medicala, umand ca doua zile mai tarziu sa-si reinceapa antrenamentele, in vreme ce plecarea spre Italia va avea loc pe 19 ianuarie. (D.S.)
Dobos - accident rutier
Presedintele Consiliului Director al FC Politehnica AEK, Anton Dobos, a fost implicat ieri dimineata, in jurul orei 6, intr-un accident rutier in apropiere de Timisoara. La un moment dat, aflat in spatele unui TIR, intr-o curba, din cauza neadaptarii vitezei la conditiile de trafic, Dobos a pierdut controlul volanului, a derapat si a lovit in plin o toneta aflata pe marginea soselei, dupa care autoturismul sau Mercedes s-a oprit intr-o casa. Dobos nu a fost ranit, el alegandu-se doar cu cateva zgarieturi. In schimb, in urma impactului, autoturismul a fost avariat in proportie de 50 la suta, masina fiind adusa pe o platforma la Timisoara. (MCZ)
A r h i v a
  Ganea a lasat Bursa    
  Lita Dumitru revine in Giulesti    
  Gigi Becali ia stadionul pe 23 decembrie    
  Doroftei va boxa cu Gatti    
  "Bancarii" se gandesc la strainatate    
  Rolando l-a invins pe Zidane    
  Calificare fara glorie    
  Lupta de orgolii in voleiul romanesc    
  Romania vrea Mondiale de volei    
  Badea nu a mai fost audiat la FRF    
 Top afisari / comentarii 
 Gerald Gorduna a fost pus in libertate (68 afisari)
 Gripa a ucis trei sugari in spitalele din Bacau (38 afisari)
 Absolventii de stomatologie ar putea intra in rezidentiat fara concurs (22 afisari)
 Poze noi cu dictatorul intr-un subsol din Iasi (18 afisari)
 "Bulgare de zapada", cel mai periculos drog (17 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2003 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01940 sec.