Ziua Logo
  Nr. 2893 de miercuri, 17 decembrie 2003 
 Cauta:  
  Detalii »
Eveniment
Vadim semneaza maine cu israelienii
-- Reprezentantii firmei "Arad Communications Group" sosesc azi la Bucuresti pentru a parafa contractul de management electoral cu seful PRM * Partile au semnat deja un precontract, iar Vadim a platit un avans * Eyal Arad a explicat ca nu a considerat acordul de principiu ca fiind totuna cu contractul * Nati Meir, numit consilier pe probleme de politica externa al PRM, ne-a declarat ca va incerca sa faca pace cu toate ziarele si posturile de televiziune
Confirmarea faptului ca intre PRM si Arad Communication s-a semnat un precontract
Partidul Romania Mare a angajat o renumita firma israeliana de consultanta electorala, cu ajutorul careia spera sa castige alegerile din 2004 si sa-l propulseze pe Corneliu Vadim Tudor presedinte al Romaniei. "Arad Communications Group" are un palmares stralucit. Ea a asigurat victoria detasata, in prima campanie a premierului Ariel Sharon, cu o diferenta de 25% fata de urmatorul contracandidat, procent considerat fara precedent in istoria electorala a Israelului. "Arad Communications" si PRM au semnat in data de 27 noiembrie o scrisoare de intentie, care constituie un precontract de management electoral. PRM a achitat un avans considerabil firmei israeliene, iar Nati Meir - unul din expertii firmei - a fost deja numit in functia de consilier pe probleme de politica externa a PRM. Din aceasta pozitie, Nati Meir spera sa-l impace pe Corneliu Vadim Tudor cu intreaga presa interna, care ii este ostila liderului PRM.
Proiecte ambitioase
Reporterii ZIUA au reusit ieri o intalnire de gradul III cu Nati Meir, la sediul firmei sale din Capitala. Consilierul pe probleme de politica externa al PRM ne-a declarat: "Ati facut mult rau PRM-ului prin articolele dvs, sunteti un ziarist despre care se spune ca se vorbeste una cu dvs. si apoi alta scrieti in ziar. Eu insa doresc sa impac toata presa cu Vadim Tudor. Stiu ca pare ceva greu, dar voi reusi". La remarca noastra ca vor fi dificile negocierile de pace ale presedintelui PRM cu institutiile de presa, cata vreme acesta are de ani de zile procese penale intentate multor jurnalisti, iar multi ziaristi au fost batjocoriti in revista "Romania Mare", Nati Meir a precizat: "Toate procesele vor fi retrase, nu va mai exista nimic! Este o greseala sa se continue pe aceasta cale. Se va face pace cu toate ziarele si televiziunile, veti vedea!" Consilierul de imagine a adaugat ca nu va fi o problema sa-l struneasca pe Vadim Tudor, in iesirile sale temperamentale: "Si eu am un temperament vulcanic, vedeti, am parul mai rosu, dar voi reusi sa-l controlez pe Vadim, pentru ca el va face tot ce-l vom sfatui ca e mai bine, ne va asculta. Pentru ca Vadim, si aici avem sondajele noastre, sta foarte bine si are cele mai mari sanse sa fie presedinte, iar eu am venit special in Romania pentru a derula aceasta campanie".
Referitor la iesirile antisemite ale lui Vadim din trecut, pentru care acesta si-a cerut recent scuze, declarandu-se "filosemit", Meir a lasat sa se inteleaga ca este convins de schimbarea liderului PRM. Nati Meir face deja parte dintr-o echipa de imagine, proaspat formata, in care ii are ca parteneri pe senatorul PRM, Mihai Lupoi si Radu Toma, director de imagine al PRM.
PRM si-a platit avansul
Maine vor sosi la Bucuresti reprezentantii firmei israeliene Eyal Arad si Yuval Arad insotiti de avocatul Alon Gellert, al premierului israelian, iar joi se va semna contractul final intre PRM si firma de consultanta electorala. Evenimentul va fi urmat de o conferinta de presa extraordinara a Partidului Romania Mare.
Referitor la articolul din numarul trecut al ziarului nostru, in care s-a pus sub semnul indoielii existenta unui contract incheiat intre PRM si "Arad Commmunications Group" si anuntat cu mare pompa vinerea trecuta la conferinta saptamanala a PRM, precizam ca la baza acestei informatii a stat un e-mail al lui Eyal Arad, unul dintre reprezentantii firmei "Arad", care ne-a comunicat ca nu s-a semnat nici un contract intre PRM si firma israeliana. Cand a facut aceasta afirmatie, Eyal Arad nu a considerat acordul de principiu ca fiind totuna cu contractul. In facsimilul alaturat prezentam proba faptului ca PRM a platit deja avansul solicitat de firma israeliana, fapt ce confirma sustinerile de saptamana trecuta ale presedintelui PRM. Suma avansului nu o putem preciza si este stearsa din act, intrucat Nati Meir, care ne-a pus la dispozitie acest document, doreste sa pastreze confidentialitatea asupra acestui detaliu.
Razvan SAVALIUC 
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
In ce capcana intra Prostul !   de CONU
A r h i v a
  Monstruoasa coalitie    28 comentarii
  Scrisoarea deschisa catre premierul Israelului    1 comentariu
  Reactii virulente in Israel si Romania    2 comentarii
  Federatia Comunitatilor Evreiesti din Romania, prin Dorel Dorian, deputat al etniei    
  Fisa firmei "Arad Communication"    
  Nastase premiat de Mihai I    13 comentarii
  Senator PSD, invinuit de plagiat de alt pesedist    
  Sandu amendat de UEFA    5 comentarii
  ZIUA a castigat procesul marcii "Romania Mare"    1 comentariu
  Actiunea "Romania Mare" apreciata la Deutsche Welle    
 Top afisari / comentarii 
 Gerald Gorduna a fost pus in libertate (68 afisari)
 Gripa a ucis trei sugari in spitalele din Bacau (38 afisari)
 Absolventii de stomatologie ar putea intra in rezidentiat fara concurs (22 afisari)
 Poze noi cu dictatorul intr-un subsol din Iasi (18 afisari)
 "Bulgare de zapada", cel mai periculos drog (17 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2003 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00979 sec.