Ziua Logo
  Nr. 2892 de marti, 16 decembrie 2003 
 Cauta:  
  Detalii »
Economic
HVB Bank Romania, la Sibiu
Conform strategiei de dezvoltare a retelei de distributie a HVB Bank Romania, s-au deschis portile sucursalei din Sibiu care ofera produse si servicii financiare la standarde internationale atat clientilor persoane fizice cat si persoanelor juridice. Prezenta HVB Bank in Sibiu are o adevarata istorie, informeaza un comunicat al bancii. Traditia Bank Austria Creditanstalt in acest oras isi gaseste radacinile in jurul anului 1900. Dupa 100 de ani banca isi reincepe operatiunile pe aceasta piata. "In contextul istoric, orasul Sibiu a mostenit mult din cultura germana, astfel incat, prezenta HVB Bank Romania - parte a unui grup bancar german - era absolut fireasca pe aceasta piata. De aceea dorim mult mai mult sa oferim servicii financiare de calitate locuitorilor Sibiului", a declarat vicepresedinte bancii, Helmut Bernkopf.
Sibiu este a sasea sucursala a bancii in afara Bucurestiului si reprezinta un pas inainte in cadrul unui program ambitios de dezvoltare a unei retele puternice pe intreg teritoriul tarii. Aceasta noua sucursala va continua strategia HVB de implicare activa in viata economica si sociala a Transilvaniei.
HVB Bank a reusit cu succes implementarea strategiei sale de dezvoltare. Dupa primele noua luni ale anului 2003, HVB Bank inregistra total active de 16.000 miliarde de lei. Profitul net s-a ridicat la 299 miliarde de lei, cu 20% mai mult decat profitul net pe intregul an 2002 (250 miliarde de lei). In decursul aceleiasi perioade cei 220 de angajati ai bancii au oferit servicii unui numar de 14.500 de clienti prin intermediul celor opt sucursale ale sale. (A.B.)
A r h i v a
  Cetateanul ca institutie    2 comentarii
  Romania castiga doua miliarde de dolari datorita imbunatatirii ratingului de tara    
  Piata geamurilor termopan va creste    
  Sucursala BCR in Colentina    
  Paradoxuri europene    
  UniCredit a ajuns la Buzau    
  "Relatia noastra cu Comisia Europeana a intrat intr-o zodie fasta"    
  Provocarea Craciunului    
  Parteneriatul public-privat, singura modalitate de a realiza o infrastructura moderna    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 Sef nou la Casa de Sanatate Bucuresti (131 afisari)
 Smartree Romania isi dubleaza veniturile (74 afisari)
 Niste romani in India (32 afisari)
 Crima pe strada Lalelelor din Timisoara (30 afisari)
 Muzicieni romani la Paris (25 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2003 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00686 sec.