Ziua Logo
  Nr. 2892 de marti, 16 decembrie 2003 
 Cauta:  
  Detalii »
Social
Stiri pe scurt
-- AISTEDA se inchide
Consiliul National de Evaluare Academica si Acreditare (CNEAA) a decis retragerea propunerii de acreditare pentru Academia Informatizata pentru Stiinte Tehnice, Economice, de Drept si Administratie (AISTEDA) Bucuresti, membrii CNEAA hotarand intrarea in lichidare din urmatorul an universitar, informeaza Rompres. De asemenea, in sedinta de ieri nu au fost autorizate urmatoarele specializari: Calculatoare - Universitatea de Vest "Vasile Goldis" Arad; Agricultura si Zootehnie Carei ale Universitatii din Oradea; Limbi Straine Medias - Universitatea "Lucian Blaga" Sibiu; Masterul de Teologie sistematica si biblica - Universitatea "1 decembrie 1918" din Alba Iulia; Sectiile de Finante Banci si Management din Constanta ale Universitatii din Oradea; Facultatea de Marketing din Bistrita si Colegiul de Management si Afaceri in Agricultura ale Universitatii de Vest "Vasile Goldis" din Arad. Plenul CNEAA a mai propus pentru acreditare specializarile: Colegiul de Optometrie de la Universitatea Politehnica Bucuresti (UPB), Administratie publica si Programul MBA Romano-Canadian (Master) - specializarea Management, ambele de la ASE Bucuresti. (M.J.)
Daruri pentru zambetul tau
Primarul Vasile Mihalache va inaugura astazi, la ora 14.30, Caravana "Daruri pentru zambetul tau" care va imparti cadouri la toate centrele de plasament, caminele de batrani si casele persoanelor nevoiase din Sectorul 4. Primul drum al Caravanei din acest an va duce la Centrul de Plasament "Robin Hood" din Bd. Metalurgiei nr. 89, unde va oferi daruri (alimente, dulciuri, sucuri, jucarii) tuturor celor 78 de copii intre 4 si 17 ani, care se afla in ingrijirea acestui centru. Pentru ca locuitorii Sectorului 4 sa simta din plin apropierea sarbatorilor Craciunului, pe strazile din sector vor rasuna, tot de astazi, traditionalele colinde romanesti care vor insoti Caravana incarcata cu daruri pentru zambetele copiilor, batranilor si a celor nevoiasi. (M.S.)
Craciunul pensionarilor
Un program special de Craciun, destinat persoanelor varstnice, a fost organizat ieri de Primaria Sectorului 4 in "Sala Rapsodia". "Craciunul pensionarilor" a rezervat tuturor persoanelor varstnice prezente in sala multe surprize: un spectacol de colinde si plugusor, dansuri populare, bradul impodobit cu lumina si culoare, pregatit special pentru aceasta ocazie si nelipsitul coktail. Primarul Sectorului 4, Vasile Mihalache, a ciocnit un pahar de sampanie impreuna cu cei prezenti. (M.S.)
Adapost pentru batrani
Batranii din Sectorul 1 care au implinit varsta de pensionare si care nu au familie sau o locuinta beneficiaza de ieri de un nou corp al Complexului Social de Servicii "Odaii", inaugurat de prefectul Ovidiu Grecea si de primarul Vasile Gherasim. Caminul poate gazdui 85 de persoane, are un serviciu de infirmerie cu patru cabinete medicale si cantina. Complexul Social de Servicii "Odaii" are in total 310 locuri, cuprinzand un centru pentru persoanele fara adapost, unul pentru copiii strazii si un altul pentru batrani. Persoanele varstnice internate aici beneficiaza din partea administratiei locale de cazare, masa si ingrijire medicala de specialitate contra cost sau, dupa caz, gratuit. In primavara anului viitor, Primaria sectorului 1 va da in folosinta un alt pavilion, cu o capacitate de 100 de locuri. Toti batranii internati aici au primit ieri cadouri de la cele doua oficialitati. (Magda SEVERIN)
A r h i v a
  Pomana finala    
  Carantina in spitale    
  Sef nou la Casa de Sanatate Bucuresti    
  Firmele-pirat au cucerit soselele judetului Hunedoara    
 Top afisari / comentarii 
 Sef nou la Casa de Sanatate Bucuresti (131 afisari)
 Smartree Romania isi dubleaza veniturile (74 afisari)
 Niste romani in India (32 afisari)
 Crima pe strada Lalelelor din Timisoara (30 afisari)
 Muzicieni romani la Paris (25 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2003 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00826 sec.