Ziua Logo
  Nr. 2892 de marti, 16 decembrie 2003 
 Cauta:  
  Detalii »
Eveniment
Trombonistul
-- Arad Communications n-a semnat cu nimeni
Compania israeliana de relatii publice Arad Communications neaga incheierea vreunui contract de consultanta cu vreo formatiune politica din Romania, infirmand, astfel, anuntul facut vineri de presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor. In conferinta de presa sustinuta saptamana trecuta, liderul PRM dadea ca sigura angajarea companiei Arad Communication pentru coordonarea campaniei electorale a partidului sau.
Solicitat de ZIUA, directorul companiei israeliene, Eyal Arad, ne-a declarat duminica, 14 decembrie, printr-un e-mail trimis redactiei: "Adevarul este ca mai multe formatiuni politice din Romania ne-au contactat pentru consultanta la viitoarele alegeri. Discutam in continuare si nu a fost semnat inca nici un contract". Raspunsul a venit ca urmare a unei solicitari trimise vineri, 12 decembrie, de Departamentul de Politica Interna al ziarului ZIUA. In virtutea dreptului jurnalistului de a verifica o informatie din cel putin doua surse, am trimis un e-mail directorului Arad Communications, Eyal Arad, in care ceream confirmarea afirmatiilor privind contractul de consultanta politica electorala, anuntat ca semnat de catre presedintele PRM. La ultima conferinta de presa, din 12 decembrie, presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, declarase potrivit comunicatului de presa dat publicitatii: "Pentru coordonarea campaniei sale electorale din anul 2004, Partidul Romania Mare a angajat compania Arad Communications din Israel. Astazi (12 decembrie - n.red.) dupa semnarea oficiala a contractului, suntem in masura sa facem publice numele principalilor reprezentanti ai acestei firme recunoscuta a fi cea mai importanta companie de profil din Israel, cu succese interne si internationale de rasunet: Eyal Arad, Yuval Arad si Alon Gellert - acesta din urma fiind avocatul Cabinetului Ariel Sharon".
Campanii pentru Guvernul Sharon si Yad Vashem
Firma Arad Communications - www.aradcomm.co.il - este una dintre cele mai renumite companii de relatii publice din Israel. Potrivit BBC, preluat de RADOR, compania "s-a evidentiat in prima campanie a lui Ariel Sharon ca urmare a unei strategii de lupta (...) dintre cele mai bine elaborate cunoscute din istoria Israelului". Potrivit paginii de web, firma a fost infiintata in 1993 si a avut drept clienti numeroase companii si banci.
Printre clienti se numara Unilever Israel, Price Waterhouse Cooper, Bank of Jerusalem, Talit Communications, unul dintre cele mai mari grupuri media, precum si muzeul Holocaustului Yad Vashem.
Vadim, "filosemit"
Pe 21 noiembrie anul acesta, dupa ce timp de ani de zile a lansat diatribe impotriva unor reprezentanti ai vietii publice romanesti calificati drept "jidani", Vadim Tudor s-a declarat "filosemit" si a anuntat ca regreta "pamfletele sale literare" care criticau si injuriau evreii. "A venit momentul sa repar o mare nedreptate care mi s-a facut si pe care, in ultimii ani, a alimentat-o si raspandit-o chiar Iliescu: eu nu sunt antisemit, ci filosemit". "Acele critici pe care le-am adresat unor evrei au fost niste polemici si pamflete literare - pe care acum le regret - si atata tot", mai afirma el atunci. El a sustinut atunci chiar ca ar exista o "asemanare" intre PRM si Israel: "primul s-a nascut dintr-o revista, al doilea dintr-o carte, Biblia". (L.I.)
 Comentarii: 14 Afiseaza toate comentariile  
"Niste rai si niste fameni"...   de Tit-Liviu
Pentru dl. E.M.I. si dna ilvaira   de Viorel
fy israeliana, fy israeliana, bla bla bla ...sunt romani de-ai nostrii ! Si ce sa le faceti acuma ?   de ionion
Ce s-a intanpla cu "antisemitzii lui Vadim"   de obving80
Cea mai amuzanta faza cu Vadim ..   de toni
pentru Tit-Liviu   de John
The damned filthy Jigan(Gypsy Khazar/Jew), is a Jigan even on Easter Sunday.   de Tit-Liviu
vadim mincinosul   de ilvaira
Asa m-am mai saturat de obsesia celor de la ziua cu Vadim !!!!!   de folclorist
Va,Va VOOM...Va linistirati bre,unde e evreimea noastra suparata?   de california
vedeti cum, in România, fostii informatori sunt protejati de "stat" ?   de castrulroman
Las' ca ii face Ziua campanie, ce are nevoie de alte firme???   de Un cetatean
Trombonistul   de GGane
Trebuie sa recunosc ca fotografii au un talent nebun.....   de arcul de triumf
A r h i v a
  Puwak foloseste banii publici pentru partid    2 comentarii
  Bakschikistan, noul nume al Europei de Est    21 comentarii
  Powell operat de cancer    
  Saddam, salvat de americani    6 comentarii
  Dictatorul amenintat cu executia    
  Dolarul s-a apreciat putin    1 comentariu
  Inca doua atentate la Bagdad    
  Iliescu i-a scris lui Bush    
 Top afisari / comentarii 
 Sef nou la Casa de Sanatate Bucuresti (131 afisari)
 Smartree Romania isi dubleaza veniturile (74 afisari)
 Niste romani in India (32 afisari)
 Crima pe strada Lalelelor din Timisoara (30 afisari)
 Muzicieni romani la Paris (25 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2003 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00942 sec.