Ziua Logo
  Nr. 2891 de luni, 15 decembrie 2003 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
"Stranierii", om cu om
Romanii sar din schema la Bursaspor
-- Vintila, Frasineanu si Ganea au fost rezerve la meciul de ieri cu Diyarbakirspor, de pe teren propriu, scor 0-0, intrand pe teren doar in repriza secunda
ANGLIA, Premier League, etapa a 16-a * ADRIAN MUTU a fost integralist pentru Chelsea Londra, 1-2 acasa cu Bolton. Chelsea a pierdut dupa acest meci primul loc in clasament.
SPANIA, Primera Division, etapa a 16-a * Fara COSMIN CONTRA, accidentat, Atletico Madrid a reusit un egal, scor 2-2, in deplasare, cu Celta Vigo.
SPANIA, Segunda Division, etapa a 16-a * BOGDAN STELEA a fost integralist pentru UD Salamanca, 1-2 in deplasare cu Levante. Stelea a primit un cartonas galben in minutul 28, cand a provocat un penalty din care gazdele au deschis scorul * LAURENTIU ROSU a intrat pentru CD Numancia in minutul 57 al meciului de acasa cu Almeria, scor 0-0. Rosu l-a inlocuit pe Pineda.
TURCIA, Super Lig, etapa a 16-a * DANIEL PANCU nu a jucat deloc pentru Besiktas in meciul pe care echipa antrenata de MIRCEA LUCESCU l-a castigat in deplasare, scor 2-1 cu Sebatspor * BOGDAN VINTILA (din minutul 60 in locul lui Serdar), IULIAN MIU (integralist), CORNEL FRASINEANU (din minutul 60 in locul lui Serkan) si IONEL GANEA (din minutul 63 in locul lui Sertan) au jucat pentru Bursaspor, 0-0 acasa cu Diyarbakirspor * GIANI KIRITA nu a jucat deloc pentru Samsunspor, 2-1 in deplasare cu Rizespor.
PORTUGALIA, SuperLiga, etapa a 14-a * LUCIAN MARINESCU a fost titular pentru Academica Coimbra, 0-0 acasa cu Rio Ave. Marinescu a fost schimbat cu Delmer in minutul 57 * MARIUS NICULAE, accidentat, n-a jucat deloc pentru Sporting Lisabona, 1-0 acasa cu Boavista Porto.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 18-a * MARIUS BACIU si SERGIU RADU au ratat duelul direct in meciul OSC Lille - Le Mans, scor 0-0. Nici unul dintre cei doi nu s-a aflat pe teren
* Rennes, echipa antrenata de LADISLAU BÖLÖNI, a terminat 1-1 in deplasare cu Metz, egaland in ultimul minut de joc.
BELGIA, Eerste Klasse, etapa a 16-a * MARIUS MITU a fost integralist pentru Lierse SK, 0-0 in deplasare cu Heusden-Zolder * LIVIU CIOBOTARIU a fost integralist pentru Mons, 0-2 in deplasare cu FC Bruges, echipa de la care a lipsit ALIN STOICA, accidentat.
ELVETIA, Nationalliga B, etapa a 18-a * ADRIAN PIT (in minutul 8) si CRISTIAN IANU (in minutule 13 si 74) au marcat pentru AC Bellinzona, 4-3 in deplasare cu FC Sion.
OLANDA, Eredivisie, etapa a 15-a * BOGDAN LOBONT (integralist) si NICOLAE MITEA (inlocuit in minutul 46 de Ibrahimovic) au jucat pentru Ajax, 1-0 acasa cu FC Utrecht. (MIG)
A r h i v a
  Napoli vrea pe podium    
  Dica refuza Germania    1 comentariu
  Petrescu si Abrudan exclusi din CCA    
  Dorel si Marian Simion fara adversari    
  Steaua a trecut si de Dinamo    
  Sorti favorabili    
  Boca este campioana lumii    
  Culmea sportiva    
  Stiri pe scurt    
 Top afisari / comentarii 
 DAMIAN NECULA (124 afisari)
 Saddam, cel de-al treilea Antihrist? (33 afisari)
 DANA FODOR (29 afisari)
 53. Discursul manios vs. un debut in poezie, furtunos (24 afisari)
 MIRCEA DANIELIUC (18 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2003 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00837 sec.