Ziua Logo
  Nr. 2885 de luni, 8 decembrie 2003 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Reactii la tragerea la sorti a grupelor preliminare
Gigi Becali: "Am avut noroc, suntem favoriti"
-- Patronul din Ghencea spune ca "tricolorii" nu trebuie sa se teama de nimeni * Dragomir: "Am primit ce meritam" * Copos: "Daca nu ne calificam ramanem in mocirla interna"
Gigi Becali (patron Steaua): "A fost o tragere la sorti norocoasa. Parerea mea este ca suntem favoriti in grupa. Poate Olanda ar fi un adversar cu care sa jucam de la egal la egal. Nu trebuie sa ne fie frica de nimeni".
Dumitru Dragomir (presedinte LPF): "Am primit ceea ce am meritat, adica echipe egale sensibil cu noi. Grupa noastra este cea mai grea, dar Romania este la nivelul Olandei ca valoare".
George Copos (patron Rapid): "Este o grupa foarte puternica. Trebuie sa ne luptam foarte tare pentru calificare. Daca nu facem acest lucru vom ramane cu mocirla campionatului romanesc. Romanii sunt foarte talentati. Sa nu uitam ca avem un Mutu, un Pancu, un Lobont, un Mitea, un Rat. Avem jucatori foarte buni", a spus Copos.
Mircea Rednic (antrenor Rapid): "Este o grupa care se joaca. Si Finlanda, Macedonia si Armenia au sansele lor. Ar fi bine ca meciurile foarte grele sa fie programate cat mai tarziu. Este bine ca plecam cu sansa a treia, pentru ca si in preliminariile pentru CM din Italia am plecat din aceeasi postura".
Ion Moldovan (antrenor FC Arges): "Grupa este foarte grea. Chiar daca nationala Romaniei este in reconstructie, poate produce surpriza in aceasta grupa. Eu cred in acesti jucatori tineri, pentru ca am avut onoarea sa ii antrenez la tineret", a spus Moldovan.
Razvan Rat (Sahtar Donetk): "Mai este un an pana la inceperea calificarilor si se pot intampla multe. Sa compari Romania cu Olanda este un lucru greu, insa nu avem o echipa rea. Pe langa Mutu si Chivu trebuie sa fie si jucatori care sa ii sustina".
Marius Niculae (Sporting Lisabona): "Cehii sunt mai buni decat olandezii. Olanda a lipsit si la Cupa Mondiala din 2002, asa ca este obisnuita... Ne calificam noi si cehii". (MCZ)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
Ciobanul analfabet malai viseaza...   de canaris
A r h i v a
  "Cainii rosii" musca rau    1 comentariu
  Nationala se muta in Giulesti    
  Lupescu antrenor la Bacau    
  Adi Ilie viseaza la Nationala    
  Lucescu si Pancu spre titlu    
  DIVIZIA A - ETAPA A 15-A    
  Romania a intrat in elita mondiala    
  Tricolorii au castigat Trofeul Carpati    
  Dinamo-Erbasu neinvinsa    
  Ambitii in ring    
  Stiri pe scurt    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Scandalul VIRUCORT (70 afisari)
 Ziua Literara va recomanda (26 afisari)
 diligenta cu luneta (19 afisari)
 DDB Romania a gandit pozitiv cea de-a 13-a editie a DaKINO (15 afisari)
 Final de rezidentiat (14 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2003 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00728 sec.