Ziua Logo
  Nr. 2885 de luni, 8 decembrie 2003 
 Cauta:  
  Detalii »
Financiar
Stiri pe scurt
-- Depozite banacare de Craciun
Alpha Bank Romania a lansat editia de Craciun a certificatelor de depozit in lei sau valuta pentru populatie. Deponentii care vor cumpara certificate pe termen de un an pana pe data de 15 ianuarie 2004 vor beneficia de o dobanda anuala de 18% pentru lei, 2,75% pentru dolari si 3,4% pentru euro. Pentru Depozitele la o luna, Alpha Bank ofera o dobanda de 16,75%, iar pentru depozite la termen de 6, 9 sau 12 luni dobanda este de 16% pe an. Alpha Bank Romania are in prezent 18 sucursale in tara si va mai deschide alte 2 unitati in Bucuresti la inceputul anului viitor. (A.M.V.)
Caldura "nucleara" la Severin
Furnizarea si distribuirea agentului termic si a apei calde in municipiul Drobeta-Turnu Severin se va efectua, incepand cu 1 ianuarie 2004, direct de producator, informeaza Mediafax. In prezent, cele 68 de puncte termice care alimenteaza cu agent termic 33.000 de apartamente din Drobeta-Turnu Severin sunt in proprietatea unui intermediar RA Lotus. "Saptamana viitoare vom semna contractul de cesionare cu Regia Autonoma pentru Activitati Nucleare (RAAN) a carei sucursala ROMAG-TERMO asigura termoficarea municipiului resedinta de judet", a declarat viceprimarul Ilie Pisoi. Prin preluarea de catre ROMAG-TERMO a activitatii de distribuire agent termic si apa grea, pretul gigacaloriei va scade cu circa 25%. "Conform programului investitional, in reabilitarea instalatiilor tehnologice, a magistralei de transport agent termic si a punctelor termice, ROMAG-TERMO va investi 5,2 milioane de euro", a precizat viceprimarul Pisoi. (M.S.)
Calculatoare Philips la tara
Philips Romania a donat echipamente de calcul pentru echiparea laboratoarelor de informatica a patru scoli din mediul rural - donatia (a carei valoare se ridica la aproximativ 24.000 de euro), constand in calculatoare, monitoare Philips, echipamente de retea si acces la Internet. De donatia Philips au beneficiat Scoala nr. 1 cu clasele I - VIII din Bragadiru, judetul Ilfov, Scoala nr. 1 cu clasele I - VIII din satul Gruiu, comuna Cateasca, judetul Arges, Scoala nr. 1 cu clasele I - VIII din Magureni, judetul Prahova. Gestul face parte dintr-un demers mai amplu al campaniei Philips Romania - Programul de Responsabilitate Sociala "Incredere in Viata" care isi canalizeaza eforturile pentru imbunatatirea serviciilor sanitare si a dotarilor scolilor din tara noastra. (M.C.B.)
A r h i v a
  Salariul 13 pentru doctori, mai tarziu    
  Se redeschide traficul feroviar intre Romania si Ucraina    2 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Scandalul VIRUCORT (70 afisari)
 Ziua Literara va recomanda (26 afisari)
 diligenta cu luneta (19 afisari)
 DDB Romania a gandit pozitiv cea de-a 13-a editie a DaKINO (15 afisari)
 Final de rezidentiat (14 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2003 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00802 sec.