Ziua Logo
  Nr. 2883 de vineri, 5 decembrie 2003 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
-- Adi Ilie dorit la Portsmouth
Adrian Ilie este dorit de antrenorul lui Portsmouth, Harry Redknapp, el urmand sa se antreneze cu gruparea engleza in urmatoarele zile, noteaza cotidianul "Daily Record". Potrivit publicatiei citate, Redknapp doreste sa-l foloseasca pe Ilie pana la sfarsitul actualului sezon, dar mai intai trebuie sa vada care este starea fizica a acestuia. "Redknapp doreste sa-i ofere lui Ilie sansa de a veni in ajutorul lui Portsmouth in ceea ce priveste linia de atac. Ilie va sosi in urmatoarele zile pentru negocieri, in timp ce Redknapp se pregateste pentru pierderea atacantului nigerian Yakubu Ayegbeni, care va participa la Cupa Africii pe Natiuni", scrie publicatia citata. "Daily Record" noteaza ca Ilie i-a impresionat pe oficialii lui Blackburn, saptamana trecuta, dar s-a renuntat la achizitionarea sa deoarece antrenorul Graeme Souness isi doreste un alt tip de atacant. (MIG)
Sukur simte lipsa lui Hagi
Atacantul lui Galatasaray, Hakan Sukur, a declarat intr-un interviu aparut ieri in cotidianul "Sabah" ca si in prezent ii simte lipsa lui Hagi, care a evoluat la gruparea turca in perioada 1996-2001. "Ii simt si acum lipsa lui Hagi la centrul terenului. Avem nevoie de un jucator precum Hagi, care sa actioneze atunci cand avem probleme si care sa dea pase de gol", a spus Sukur. Atacantul turc a mentionat ca, la Galatasaray, jucatorii din linia de mijloc se afla, de fiecare data, la cel putin 30 de metri de el. "In aceasta situatie, eu sunt obligat, ca sa primesc mingea, sa ma intorc cu spatele la poarta adversa", a afirmat Sukur. (MCZ)
Amenintari pentru Bursaspor
Aproximativ 25 de suporteri au patruns miercuri seara in incinta bazei de pregatire a lui Bursaspor si i-au amenintat cu batele pe fotbalisti, informeaza site-ul "nethaber.com". Potrivit sursei citate, incidentul a avut loc dupa terminarea antrenamentului de seara al echipei la care evolueaza romanii Vintila, Miu, Frasineanu si Ganea. Suporterii au strigat la fotbalistii aflati la vestiare si in camerele din incinta bazei: "Sa va vina mintea la cap, ori jucati, ori plecati. Daca nu v-ati primit banii de la conducerea clubului, anuntati acest lucru, dar daca v-ati primit banii, atunci jucati cum trebuie. Nu mai enervati mii de suporteri", au spus sustinatorii din Bursa. (MCZ)
Nu avem arbitri la Euro 2004
UEFA a anuntat ieri numele arbitrilor, asistentilor si rezervelor care vor oficia la Euro 2004, printre acestea negasindu-se nici un roman. Principala noutate a forului european este aceea ca brigazile vor fi alcatuite din arbitri din aceeasi tara. Vor fi 12 astfel de brigazi, din cate trei arbitri, din Danemarca, Anglia, Franta, Germania, Italia, Norvegia, Portugalia, Rusia, Slovacia, Spania, Suedia si Elvetia. Printre cei prezenti se numara cateva cunostinte nefaste ale romanilor, cum ar fi Kim Milton Nielsen, Valentin Ivanov, Lubos Michel si Urs Meier, dar si "vedete" ca Pierluigi Collina, Anders Friesk si Markus Merk. Pe lana brigazi, UEFA a mai nominalizat patru arbitri de rezerva, care vor oficia doar in acest scop. (MIG)
Interdictii la Apulum
Antrenorul lui Apulum Alba Iulia, Aurel Sunda, a interzis celor doua angajate ale gruparii ardelene sa vina la serviciu incaltate cu pantofi sau cizme cu toc ascutit, deoarece deplasarea lor pe holurile minihotelului clubului ar perturba odihna fotbalistilor. O alta decizie luata de Sunda a fost interzicerea fumatului in incinta minicantonamentului de la stadionul "Cetate". Sunda a luat aceste masuri deoarece este nemultumit de evolutia echipei din ultima perioada. Ultima victorie obtinuta de Apulum s-a inregistrat in etapa a 9-a a Diviziei A, in deplasare, la Bacau, scor 1-0. In ultimele trei etape, Apulum a obtinut un singur punct, in partida din deplasare, cu Rapid, scor 2-2, in etapa a 13-a a Diviziei A. (MCZ)
Badea sta patru etape
Antrenorul-jucator al Universitatii Craiova, Pavel Badea, a fost suspendat ieri pentru patru etape de Comisia de Disciplina a LPF, dupa ce a fost eliminat de pe teren in partida cu Steaua, ca urmare a unui fault dur asupra lui Falemi. Badea a primit si o penalizare financiara de 1.800.000 de lei. In schimb, acesta va putea sta pe banca la meciul pe care echipa sa il va disputa duminica contra lui FC National. De asemenea, mijlocasul lui Apulum, Ovidiu Maier, a fost suspendat doua etape si a fost amendat cu 11 milioane de lei. Acesta nu s-a prezentat ieri la Bucuresti pentru a fi audiat, motivand ca sufera de depresie si ca nu se mai poate nici macar antrena normal. In alta ordine de idei, Romeo Stancu de la "Poli" AEK Timisoara, Cornel Cornea de la Gloria, Costel Ilie de la Ceahlaul si Mariko Daouda de la Universitatea Craiova au fost suspendati cate o etapa si amendati fiecare cu 900.000 de lei. (D.S.)
A r h i v a
  Romania, incotro?    1 comentariu
  Italia se teme de Romania    2 comentarii
  Mutu si Mitu in "sferturi"    
  Colegii lui Prunea au ales AFR    
  Parteneriat in rosu si alb    
  Ciucanii lideri in Pannonia    
  Steaua va juca in Superliga Europei    1 comentariu
  Sarbatoare la CS Dinamo    
  Se strange latul    
  Razbunarea din Giulesti    
  Rugaciunea lui Iordanescu    2 comentarii
 Top afisari / comentarii 
 Profesorul Mihai Lucan acuzat de trafic de organe (210 afisari)
 Cine este Larry Watts? (53 afisari)
 Gaina jr., absolvit de patru ani de inchisoare (13 afisari)
 "Los Canos" revin la "Surprize" (13 afisari)
 Legea 10 se lungeste pana in 2015 (10 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2003 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00850 sec.