Ziua Logo
  Nr. 2826 de luni, 29 septembrie 2003 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stiri pe scurt
-- Moldovan revine in Franta
Viorel Moldovan a anuntat sambata ca si-a reziliat contractul cu gruparea Al-Wahda, din Emiratele Arabe Unite, pentru a reveni in Franta din motive familiale. "Sper acum sa ma intorc cat mai repede la familia mea din Nantes, oras unde am o casa", a declarat Moldovan pentru AFP. Atacantul roman nu si-a facut deocamdata planuri de viitor, pentru moment el dorind sa fie alaturi de familie. Moldovan a plecat in iunie de la FC Nantes, la final de contract, si a ajuns la Al-Wahda pentru un an, cu un salariu de 1,7 milioane de dolari. (MCZ)
Adi Ilie dorit de FC Dundee
Cotidianul "Daily Record" informeaza ca fostul jucator al lui Deportivo Alaves, Adrian Ilie, este dorit de gruparea scotiana FC Dundee. Potrivit sursei citate, directorul tehnic al formatiei scotiene, Giovanni di Stefano, doreste sa beneficieze de serviciile lui Ilie, dupa ce l-a adus la echipa si pe Fabrizio Ravanelli. Adrian Ilie este jucator liber, dupa terminarea contractului cu Deportivo Alaves, la sfarsitul sezonului trecut. FC Dundee ocupa in prezent pozitia a cinciea in clasament, cu 10 puncte, dupa sapte etape. (MCZ)
"Felipe" suspendat din nou
Iulian Filipescu va fi suspendat pentru a treia oara de conducerea lui Betis Sevilla ca urmare a unei declaratii acordate saptamana trecuta. Filipescu va fi suspendat dupa ce a refuzat sa raspunda unei intrebari legate de parcursul echipei sale in acest campionat, afirmand ca nu este de competenta sa sa faca aprecieri pe aceasta tema. Conducerea lui Betis considera ca prin aceasta declaratie jucatorul arata ca nu se implica in problemele echipei si astfel a decis sa-l suspende din nou. Cotidianul "Marca" mentioneaza ca nu se stie daca prin aceasta suspendare lui Filipescu i se va interzice sa se antreneze alaturi de coechipierii sai. Fundsul roman, care a mai fost suspendat de doua ori in acest sezon pentru crearea unei atmosfere nefavorabile in cadrul echipei, nu a dorit sa comenteze aceasta situatie. (MCZ)
Tricolorii pleaca la Mondiale
Reprezentativa de rugby a Romaniei va pleca in aceasta dupa-amiaza spre Australia, gazda intrecerilor Cupei Mondiale care se vor desfasura pana in luna noiembrie. Inaintea plecarii, cei 30 de componenti ai selectionate "frunzei de stejar" vor participa la sediul FR Rugby pentru o ultima intalnire cu presa sportiva din tara, urmand ca, la ora 15.45, nationala sa urce la bordul unei aeronave a companiei British Airways, transportatorul oficial al participantelor la Cupa Mondiala. De la Aeroportul International Otopeni, tricolorii vor ajunge la Londra, de unde vor pleca spre Sydney, via Singapore. Chiar daca nu are opt titulari in lot, antrenorul Bernard Charreyre este destul de optimist si este convins ca echipa tricolora nu se va face de ras la Antipozi. (T. RIST)
Ziguli recidiveaza
Etapa inaugurala a campionatului masculin de baschet a bifat, in mare parte, rezultate previzibile, singura surpriza fiind consemnata la Pitesti, unde BCM din localitate a cedat in fata CSU Sibiu, cu scorul de 69-77. Din pacate, antrenorul pitestean George Ziguli a iesit din nou in evidenta, asa cum a mai facut-o si in alte intalniri din Divizia A, amenintandu-i si injurandu-i pe oficialii partidei, gesturile sale lipsite de fair-play urmand sa fie discutate in Comisia de Analiza a campionatului, constituita de FRB in urma cu o saptamana. Trecand peste "nebunia" de la Pitesti, va prezentam si celelalte rezultate: Axiopolis Cernavoda - Dinamo-Erbasu 47-94, Saifcar Alexandria - Rompetrol 77-91, "U" Iasi - CSU Ploiesti 66-95, Rapid - West Petrom Arad 69-87, Romradiatoare Brasov - Policarbochim Cluj 69-76. (T. RIST)
Panou neregulamentar
Derby-ul primei etape din campionatul national de baschet feminin a fost adjudecat de BC ICIM Arad, care a trecut de Sportul Studentesc Omnilogic, cu scorul de 65-50 (28-10, 16-9, 11-15, 10-16), gratie evolutiei foarte bune a extremei Ioana Grecu. La final, antrenoarea studentelor, Carmen Branisteanu, s-a aratat extrem de indignata fata de neregulile de la Arad. "Am reclamat faptul ca panoul la care am atacat in primele doua reprize era mai inalt cu cinci centimetri, dar nu s-a facut nimic. Acest fapt ne-a dezavantajat clar, la fel cum s-a intamplat cu echipa Aradului in ultimele doua reprize, cand au marcat cate zece puncte. Am inteles ca si observatorul partidei a subliniat in raport acest amanunt. Ce-i drept, insa, nici noi nu am atins potentialul maxim, dar nu se poate juca asa", ne-a declarat Branisteanu. In celelalte partide, Olimpia Progresul a cedat greu in fata "U" Cluj, cu 81-90, CET Govora a spulberat nou promovata CSU Oradea, cu 72-30, in vreme ce Rapid s-a impus pe terenul echipei Somesul Dej, cu 74-57. (T. RIST)
A r h i v a
  Adio Olimpiada!    
  Mustapha Essaid a castigat crosul "Loteriei Nationale"    
  Gojnea a castigat Europenele    
  Esecuri pe gheata    
  Sechelariu a luat foc!    1 comentariu
  Rapidul s-a inecat la mare    
  DIVIZIA B - ETAPA A 6-A    
  Stefan a vrut sa mute banca    
  Record pentru Campeanu    
  Dinamo a castigat Cupa "Catalin Haldan"    
  M. Niculae revine la Nationala    1 comentariu
  FOTBAL INTERNATIONAL    
  DIVIZIA A - ETAPA A 7-A    
  FC NATIONAL - APULUM 2-3 (1-1)***    
  FCM BACAU - PETROLUL 2-2 (1-1)**    
  FC ORADEA - FC ARGES 2-1 (0-1)**    
  OTELUL - POLI AEK 4-1 (0-0)***    1 comentariu
     
  FC FARUL - RAPID 1-1 (1-1)**Au marcat: CRISTOCEA (37) . ZYIATI (17)    1 comentariu
  STEAUA - CEAHLAUL 2-0 (0-0)**    
  Hagi la prima victorie    
  "Vot de incredere"    
 Top afisari / comentarii 
 Mustapha Essaid a castigat crosul "Loteriei Nationale" (19 afisari)
 Lucian Pintilie (18 afisari)
 Roman Abramovici o sterge englezeste din Rusia (16 afisari)
 "Hotul de inimi" a ajuns Acasa (15 afisari)
 Comisioanele lui Cuzman, spalate prin Mauritius (15 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2003 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01056 sec.