Ziua Logo
  Nr. 2772 de luni, 28 iulie 2003 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Copos nu l-a lasat pe Bratu sa plece la Galatasaray
Becali s-a certat si cu Rapid
-- Dupa ce s-a indepartat de Dinamo, impresarul renunta si la prietenia cu giulestenii * Lutu a fost transferat la gruparea de sub Grant si va putea juca impotriva lui Anderlecht
Giovanni Becali a parasit doar dupa cinci minute discutiile pentru transferul lui Bratu la Galatasaray, purtate sambata seara la "Crowne Plaza" si la care au mai participat George Copos, Mircea Rednic, Gica Popescu si Victor Becali. "Nu vorbesc nimic astazi pentru ca sambata si duminica nu fac declaratii", a spus Giovanni Becali, vizibil iritat de refuzul lui Copos de a-l lasa pe Bratu sa semneze pentru Galatasaray. Clubul turc acceptase toate ofertele venite dinspre Giulesti, suma de transfer fiind de 3,5 milioane de dolari. Desi initial acceptase afacerea, Copos s-a sucit, motivand ca "Bratu poate juca la Real Madrid, Manchester sau AC Milan"! Decizia lui Copos a venit imediat dupa ce Rapidul a prins un culoar favorabil pentru grupele UEFA Champions League, trebuind sa joace "dubla" decisiva cu invingatoarea dintre Wisla Cracovia si Omonia Nicosia, in cazul in care ar trece de Anderlecht. "Nu mai vreau sa vand jucatori in Turcia si in Ucraina", a mai spus Copos dupa "spargerea" tratativelor. "Copos este patronul Rapidului si doar el poate decide daca un jucator pleaca sau nu", a declarat Victor Becali, pe un ton destul de nervos. De aceeasi parere a fost si Mircea Rednic: "Eu sunt doar antrenor. Copos este patron si el decide lotul". Totusi, o ultima sansa a lui Bratu de a ajunge la Galatasaray este eliminarea Rapidului de catre Anderlecht. In aceste conditii, daca turcii vor mai fi interesati, Bratu nu va avea drept de joc in ultimul tur preliminar ("Cim-Bom va intalni invingatoarea dintre FC Pyunik si TSKA Sofia; asadar are sanse mari de calificare), dar va putea juca apoi in grupe. "Sunt la Rapid si faptul ca am ramas nu reprezinta un pas inapoi. As fi dorit sa merg la Galatasaray, dar asta este", a spus Bratu, desi un prim zvon aparut vorbea despre refuzul atacantului de a juca in meciul cu Anderlecht, programat miercuri, 30 iulie.
Altfel, Rapid l-a transferat vineri seara pe Lutu, urmand a plati 75.000 de dolari lui Samsung Blue Wings Suwon si 100.000 de dolari lui Adrian Mititelu, proprietarul jucatorului. Rapid are dreptul la doua modificari pe lista inaintata la UEFA in vederea "dublei" cu Anderlecht, asa ca Lutu ar putea fi chiar titular in meciul cu vicecampioana Belgiei. (MIG)
 Comentarii: 1 Afiseaza toate comentariile  
bratu   de ciupi
A r h i v a
  Diversiune la Istanbul    
  Njock la Craiova    
  Panduru revine la "Poli" AEK    1 comentariu
  Dinamo invinsa de St. Etienne    2 comentarii
  Catalina Oprea a stabilit un nou record mondial    
  Crinu Olteanu si Marcelica Tudoriu, la lotul de box    
  Performante pe banda la Barcelona    
  Stiri pe scurt    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Fiul premierului Libanului, nas la nunta Oanei Niculescu Mizil (71 afisari)
 Ioana DINULESCU (44 afisari)
 Notari cercetati penal (27 afisari)
 Crinu Olteanu si Marcelica Tudoriu, la lotul de box (26 afisari)
 Noi aventuri in seria "Cubix" (25 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2003 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00775 sec.