Ziua Logo
  Nr. 2688 de vineri, 18 aprilie 2003 
 Cauta:  
  Detalii »
Cultura
Stiri pe scurt
-- "Camara Ta, Mantuitorule"
Expozitia de icoane "Camara ta, Mantuitorule" realizata de Elena Popescu-Matei si studentii sectiilor de Pictura - Patrimoniu de la Facultatea de Teologie Ortodoxa Bucuresti va fi vernisata astazi, de la ora 12.00, in holul Palatului Patriarhei. Expozitia va fi deschisa pana pe 15 mai si este organizata de Sectorul Patrimoniului Cultural National Bisericesc al Patriarhiei Romane. (L. DOBRE)
Punti intre Est si Vest
Fundatia culturala germana "Brucke zwischen Ost und West" organizeaza astazi la Sala Alfred Alessandrescu a Societatii Romane de Radiodifuziune o manifestare artistica de tinuta. Tineri artisti din Georgia, Ucraina si Romania, sustinuti de fundatie, vor da viata unor partituri de referinta din creatia lui Mozart, Schumann, Liszt, Saint-Saens, Herman. Sub titulatura Mozartissimo, concertul face parte dintr-o serie ampla de evenimente itinerante care au loc in Germania, Franta, Italia. O alta premiera romaneasca consta in faptul ca evenimentul este sustinut si de firma de turism Kompass Eurotravel, reprezentanta exclusiva a fundatiei culturale germane in Romania. (M.T.)
Pictura in galeria Cornel Florea
Expozitia de pictura a artistilor Florin Corneliu Timofte, Alexandru George Timofte si Alexandru Codreanu Panatta va fi vernisata astazi, la Galeriile de Arta "Cornel Florea". Evenimentul, organizat de Fundatia "Jean Loius Calderon", va incepe de la orele 18.00. (L. DOBRE)
Concurs de interpretare
Concursul National de Interpretare "Garabet Avachian" va incepe astazi, la sala "Tinerimea romana", in organizarea Fundatiei Culturale "Cronos". Probele concursului se vor desfasura zilnic, intre orele 10.00 si 18.00, pana pe 24 aprilie, zi in care se vor decerna si premiile. (L. DOBRE)
A r h i v a
  Copilul si moartea    
  Phoenix incheie "Primavara studenteasca"    
  Horia Popp va recomanda    
  Finalisti la RFI Electro    
  Povestile acestei primaveri    
  Evreii sarbatoresc Pastele    1 comentariu
 Top afisari / comentarii 
 Traficanti de droguri prinsi dupa sase luni (99 afisari)
 Politia face anchete pentru Vadim (45 afisari)
 Incepe concesionarea pescuitului (31 afisari)
 UE insista pentru rolul ONU in Irak (27 afisari)
 "Aspirina saracului", cu vin si Mambo Siria (22 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2003 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01452 sec.