Ziua Logo
  Nr. 2660 de luni, 17 martie 2003 
 Cauta:  
  Detalii »
Financiar
Pretul actiunilor Dracula Park, stabilit dupa evaluare
Pretul unei actiuni Dracula Park va fi stabilit in urma evaluarii societatii pe baza bilantului contabil, a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, presedintele Consiliului de Administratie al Fondului de Dezvoltare Turistica Sighisoara (FDTS), Sorin Marica, transmite Mediafax. "Actionarii care doresc sa-si vanda total sau partial participatiile urmeaza sa completeze un formular, in baza lui, actiunile ramanand la dispozitia societatii,iar actionarii primesc contravaloarea lor la un pret stabilit in functie de bilantul contabil", a explicat Marica. Aceste decizii au fost luate la Adunarea Generala Extraordinara a Actionarilor (AGEA) care a avut loc la Sighisoara. Participantii la AGEA au votat si modificarea actului constitutiv al FDTS, articolul 3 precizand ca "sediul societatii se afla in Sighisoara si poate fi schimbat in orice alta localitate din Romania". Consiliul de Administratie va discuta saptamana viitoare si mutarea sediului la Bucuresti.
Actionarii pot primi, in cazul retragerii, contravaloarea actiunilor prin restituirea activelor aduse ca aport in natura la capitalul social, in acest fel, Consiliul Local Sighisoara putandu-si retrage terenul pe care se stabilise initial amenajarea Parcului Dracula. "Actiunile FDTS vor fi listate pe piata Rasdaq dupa retragerea Consiliului Local Sighisoara, dupa finalizarea studiului de fezabilitate referitor la parc si dupa stabilirea conditiilor de realizare a parcului pe noul amplasament", a mai spus Marica.
Firma de consultanta PricewaterhouseCoopers a decis, in baza unui studiu de prefezabilitate, mutarea locatiei Dracula Park de la Sighisoara la Bucuresti, parcul urmand sa fie amenajat in zona Snagov. (M.C.B.)
A r h i v a
  Dumitru Danga este acuzat de dezinformare    
  Oricine poate deveni actionar Ia fiinta reteaua de magazine de presa din Bucuresti    
  7,5 milioane de dolari pentru gara Turnu Severin    
  Raiffeisen Bank reduce dobanzile    
 Top afisari / comentarii 
 Topmodel dupa gratii (342 afisari)
 Actrita Elena Albu a murit (306 afisari)
 Sustinatorii parintelui Calistrat sunt prigoniti (276 afisari)
 Denisa Mirena PiScu (169 afisari)
 Bordel mascat (73 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2003 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00697 sec.