Ziua Logo
  Nr. 2660 de luni, 17 martie 2003 
 Cauta:  
  Detalii »
Financiar
Oricine poate deveni actionar Ia fiinta reteaua de magazine de presa din Bucuresti
-- Actiunile pot fi achizitionate de orice persoana fizica sau juridica, romana sau straina
In Bucuresti va lua fiinta cea mai moderna retea de chioscuri si magazine de presa din Romania. Peste 1300 de constructii elegante, functionale, vor inlocui chioscurile din tabla sau plastic precum si tarabele prin care se comercializeaza in prezent publicatiile. Intreaga retea va fi informatizata si va functiona dupa cele mai moderne reguli, aplicate la nivel european. Cele peste 1300 de chioscuri si magazine vor comercializa nu numai publicatii pliante si carti ci si alte produse, functionand dupa o reteta comparabila cu mai cunoscutele ABC-uri. Pe masura instalarii noii retele chioscurile si tarabele existente vor fi demontate. Intregul sistem de comercializare a presei si altor produse de stricta necesitate va fi schimbat din temelii iar Capitala va dobandi, sub acest aspect, o noua infatisare.
Initiativa apartine Clubului Roman de Presa si patronatelor bucurestene din domeniul distributiei de presa si carte si este puternic sustinuta de Guvernul Romaniei, de Primaria Generala a Capitalei, de Prefectura si de primariile de sector. Conducerile partidelor politice sprijina, la randul lor, aceasta initiativa.
Investitia va fi substantiala si de aceea, societatea comerciala care o realizeaza, alcatuita in prezent, din casele de presa cele mai importante din Romania, si societatile de distributie de presa si carte din Bucuresti, se transforma, acum, in societate publica.
Orice persoana fizica sau juridica, romana sau straina poate deveni actionar al acestei societati.
Nu ratati sa dati curs ofertei publice pe care, conform procedurilor stabilite de CNVM, o publicam mai jos. Atentie, insa! Nu puteti dobandi actiuni decat cumparandu-le in perioada 24 martie - 1 aprilie 2003, fiecare potential investitor putand achizitiona cel mult 1020 de actiuni.
A r h i v a
  Dumitru Danga este acuzat de dezinformare    
  7,5 milioane de dolari pentru gara Turnu Severin    
  Pretul actiunilor Dracula Park, stabilit dupa evaluare    
  Raiffeisen Bank reduce dobanzile    
 Top afisari / comentarii 
 Topmodel dupa gratii (342 afisari)
 Actrita Elena Albu a murit (306 afisari)
 Sustinatorii parintelui Calistrat sunt prigoniti (276 afisari)
 Denisa Mirena PiScu (169 afisari)
 Bordel mascat (73 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2003 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00968 sec.