Ziua Logo
  Nr. 2567 de miercuri, 20 noiembrie 2002 
 Cauta:  
  Detalii »
Editorial
Intru apararea gimnastelor Lavinia Milosovici, Claudia Presecan, Corina Ungureanu
Ioan GROSAN 
Foarte comica, dupa mine, reactia cvasi-unanima de indignare a presei romane in fata fotografiilor-nud ale Laviniei Milosovici, Claudiei Presecan si Corinei Ungureanu obtinute si publicate de revista japoneza "Shukan Gendai". Vorba tatalui Laviniei: "Dar dumneavoastra alta treaba n-aveti?" Pai, dupa cum se vede, n-au, fiindca exista unii ziaristi (altfel, talentati) care si-au facut din starea de a fi mereu scarbiti principala combustie a profesiei. In orice alta tara normala, o asemenea intamplare ar fi starnit cel mult zambete (nu sarcastice, ci de simpatie). Cand fosta multipla campioana europeana, mondiala, olimpica la patinaj artistic, Katarina Witt si-a expus, ca sa zic asa, nurii goi-goluti intr-o revista americana, presa germana nu s-a cutremurat de oripilare. La fel, presa italiana, cand unul din marile simboluri artistice ale peninsulei, actrita Sophia Loren, a aparut intr-o alta publicatie cum o facuse maica-sa si producatorul Carlo Ponti. Numai noi suntem mai catolici decat Papa si ne facem cruce de parca, privind aceste poze, l-am vedea pe Necuratu'. Ceea ce nu ne impiedica sa le reproducem, ipocriti, in extenso.
De fapt, cred ca ceea ce-a deranjat n-a fost atat imaginea acestor corpuri tinere (foarte misto, de altfel) si nici ca fetele s-au folosit de tricolor (in fond, americanii nu fabrica en-gros slipuri si bikini cu steagul "spuzit de stele?"), cat suma pe care fostele noastre sportive au primit-o: 120.000 de dolari. Pai sa nu te-apuce damblaua?!
In ceea ce ma priveste, nu pot decat sa zic: "bravo, fetelor!" Iar daca luati niste banuti la fel de frumosi si pe filmul despre care se zvoneste ca l-ati facut, promit ca, daca-l vad, mai scriu un editorial.
A r h i v a
  Sanatate anticipata!    
  La judecata zilei    
 Top afisari / comentarii 
 Intru apararea gimnastelor Lavinia Milosovici, Claudia Presecan, Corina Ungureanu (454 afisari)
 Fals politist prins cu un pistol militar Beretta (89 afisari)
 Andreea Raducan isi incheie cariera competitionala (69 afisari)
 Florin Calinescu relanseaza in forta Tele7abc (33 afisari)
 Petrolierul Prestige s-a rupt si s-a scufundat (28 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2002 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.86655 sec.