Ziua Logo
  Nr. 2517 de luni, 23 septembrie 2002 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Stranierii - om cu om
Chivu a marcat pentru Ajax
-- Internationalul roman se afla la a treia reusita in acest campionat, doua fiind inscrise din penalty
ITALIA, Serie A, etapa a 3-a * ADRIAN MUTU a fost titular pentru Parma, care a castigat ieri cu 2-0 meciul disputat pe teren propriu cu Como. Internationalul roman a centrat pentru golul secund al gazdelor, marcat de Adriano si a iesit in minutul 63, fiind inlocuit de Marchionni
* BOGDAN PATRASCU a fost rezerva la meciul Piacenza - Udinese, scor 2-0.
ITALIA, Serie B, etapa a 4-a * PAUL CODREA a fost titular pentru Genoa, care a terminat la egalitate, 0-0, meciul disputat pe teren prorpiu cu Bari. Codrea a fost inlocuit in minutul 80 cu D'Isanto, in timp ce ADRIAN MIHALCEA a intrat in joc in minutul 65, substituindu-l pe De Francesco * VALI NASTASE a fost doar rezerva pentru Palermo, care a castigat cu 1-0 in fata lui Siena.
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 6-a * DORINEL MUNTEANU a intrat la VfL Wolfsburg in minutul 69, in locul lui Akonnor, insa n-a putut impiedica infrangerea gazdelor, 0-2 acasa, cu Nürnberg * LAURENTIU REGHECAMPF a fost titular pentru Energie Cottbus, care a pierdut 1-3 in fieful lui Bayern München, meci in care VASILE MIRIUTA nu a evoluat deloc, fiind accidentat. Reghecampf a fost schimbat in minutul 66 cu Thielemann.
FRANTA, Premiere Division, etapa a 8-a
* MARIUS BACIU a revenit in echipa lui Lille, dupa o etapa de suspendare, fiind cel mai bun jucator al lui Claude Puel in meciul castigat acasa cu 2-1 in fata lui Guingamp. Fostul stelist a jucat toate minutele * VIOREL MOLDOVAN a intrat in minutul 84 al meciului Rennes - Nantes, scor 1-0. Internationalul roman l-a inlocuit pe Quint in atacul "canarilor".
FRANTA, Deuxieme Division, etapa a 9-a
* BOGDAN HRISCU a jucat ultimul sfert de ora pentru Caen, care a terminat la egalitate, 1-1, pe terenul lui Guegnon. Ex-dinamovistul l-a inlocuit pe Deroin.
SPANIA, Segunda Division, etapa a 3-a * CATALIN MUNTEANU a fost integralist pentru Albacete, care a castigat in deplasare, la Numancia, scor 2-1. La gazde, LAURENTIU ROSU a intrat in teren in minutul 66, inlocuindu-l pe Sestelo.
OLANDA, Casino Eredivisie, etapa a 5-a * CRISTI CHIVU a fost integralist pentru Ajax, care a castigat cu 3-2 in deplasare, la Roosendaal. Internationalul roman a marcat de 3-0 in minutul 75, cand a transformat un penalty. Chivu a ajuns la al treilea gol inscris in acest sezon, doua dintre reusitele sale fiind din lovituri de la 11 metri.
BELGIA, Eredivisie, etapa a 6-a * MARIUS MITU a fost integralist pentru Lierse, care a castigat cu 2-0, acasa, meciul cu Standard Liege * LIVIU CIOBOTARIU a jucat toate minutele pentru Mons, care a invins cu 3-0 pe Anvers * ALIN STOICA a fost doar rezerva la FC Bruges, care a obtinut cea de-a sasea victorie consecutiva, 1-0 pe teren propriu cu Gent.
UCRAINA, prima liga, etapa a 10-a * TIBERIU GHIOANE a fost integralist pentru Dinamo Kiev, care a obtinut un egal, 1-1, pe terenul lui Obolon, meci in care Cernat n-a evoluat deloc * DANIEL FLOREA a intrat la Sahtar in minutul 61, in locul lui Koniomenko, campionii Ucrainei castigand cu 1-0 pe terenul lui Polihraftehnica.
TURCIA, Superligi, etapa a 8-a * Gaziantepspor, echipa antrenata de GIGI MULTESCU, a castigat cu 2-0 pe teren propriu in fata lui Adanaspor.
UNGARIA, MB1, etapa 8-a * VALENTIN MICULESCU a fost integralist entru Bekescsaba, marcand unicul gol al echipei sale in minutul 60 al meciului cu Dunaferr, meci castigat de oaspeti cu 3-1 * ISTVAN TEGER, CRISTI DULCA, DOREL BALINT, ATTILA PIROSKA si MARIUS SASU au fost titulari pentru Kispest, care a jucat cu MTK Hungaria, care l-a avut in teren din primul minut pe DANIEL REDNIC. Scorul a fost 3-5, goluri Piroska 10, 75p, Balint 34, in timp ce pentru oaspeti a punctat Rednic in minutul 80. Dulca a fost inlocuit in minutul 89 cu Borgulya, Sasa i-a lasat locul lui Hercegfalvi in minutul 46, iar la oaspeti ALIN DRAGAN a intrat in minutul 76 in locul lui Horvath.
Bogdan GHEORGHE 
A r h i v a
  Borcea si Netoiul-au "aburit"pe Gica Popescu    
  Din nou Gurita    
  Buia l-a invins pe Sanmartean    
  Zenga a rapus "Fiara"    
  Cursaru a ramas Lefter    
  Hizo e pe val    
  Niculae a ingenunchiat Bania    
  DIVIZIA A - ETAPA A 5-A    
  DINAMO - FC ARGES 3-0 (2-0)    
  POLI AEK - GLORIA 2-1 (1-0)***    
  OTELUL - UTA 2-1 (0-0)**    
  UNIV. CRAIOVA - RAPID 1-3 (1-0)****    
  FCM BACAU - CEAHLAUL 0-0 **    
  SPORTUL - FARUL 0-3 (0-1)**s    
  FC BRASOV-FC NATIONAL 0-1 (0-1) *    
  Echipaj de aur    
  Beckenbauer invitat la Gala Fotbalului    
  DIVIZIA B - ETAPA A 4-A    
  Castigati un miliard prin SMS!    
  Pavel a readus Romania in Grupa Mondiala    
  Rompetrol a facut spectacol in Floreasca    
  Bucurie prematura pentru Gabi Szabo    
 Top afisari / comentarii 
 Criza Tarom (191 afisari)
 SUA isi afirma dreptul de super-putere militara (48 afisari)
 Marii corupti sunt anchetati de procurori cu salarii de 16 milioane de lei (28 afisari)
 CARAGIALE, FANTASTICUL LA RADIO ROMANIA CULTURAL (25 afisari)
 Eugen Oprina expune "Fotosensibil" la TIAV (21 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2002 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00862 sec.