Ziua Logo
  Nr. 2517 de luni, 23 septembrie 2002 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Argesul a fost doar sparring-partner in "Groapa"
Borcea si Netoiul-au "aburit"pe Gica Popescu
-- "Baciul" amenintase cu plecarea de la echipa daca va simti ceva necurat la meciurile lui Dinamo * "Cainii rosii" si-au trecut in cont a doua victorie din campionat, dupa cea cu Ceahlaul din prima etapa, si vor juca urmatorul meci pe teren propriu cu Gloria Bistrita
Dinamo si FC Arges nu au riscat nimic la meciul de sambata. Blid a respins o minge in fata, la Barcauan, aflat singur-singurel la cativa metri, pozitie din care nici macar Cristi Borcea n-ar fi ratat. Apoi, fundasii lui Halagian au gafat in linie la o minge ajunsa la Danciulescu, tot singur, pe linia careului de sase metri, loc din care ar fi marcat pana si Gigi Netoiu. Era doar minutul 11 si meciul nu mai interesa pe nimeni. Pana la pauza, cele doua echipe nu s-au mai deranjat, abia in repriza a doua Tanasa fiind lasat sa scape singur cu Cr. Munteanu, dar tanarul atacant pitestean a avut decenta de a trage in portar. Lucru pe care nu l-a facut si Danciulescu, peste doar cateva minute, fiindca s-ar fi facut de tot rasul daca n-ar fi trimis mingea in poarta lasata goala de Blid, finul lui Halagian. Asa s-a scris istoria unui meci care a starnit in dese randuri hazul tribunelor, cu o galerie a oaspetilor in care o mini-fanfara a cantat timp de 90 de minute si cu cea a gazdelor mult prea linistita, trezita din somnolenta doar de cateva apeluri facute de crainicul stadionului. Si, cu toate ca multi dintre cei prezenti la meci asteptau la final ca Gica Popescu sa-si rupa tricoul de pe el sau sa-l arunce, dupa care sa demareze in tromba la volanului celebrului sau "Ferrari" rosu si sa nu se mai opreasca decat la Calafat, unde sa-si anunte o binemeritata retragere, ei bine, ati ghicit!, acest lucru nu s-a intamplat.
"Flocea" a luat-o de buna
"Ma asteptam la mai mult din partea celor de la Arges. In acest meci pitestenii au avut o singura ocazie si aceea cred ca a fost din ofsaid. Insa nu trebuie sa diminuam cu nimic meritele echipei Dinamo. In acest meci am fost superiori la toate capitolele si am obtinut o victorie meritata. Cred ca am avut si putina sansa prin marcarea a doua goluri in primul sfert de ora. Ii felicit pe jucatori pentru atitudinea lor si pentru rezultat, dar mai avem mult de lucru pentru a ne imbunatati jocul", a spus Florin Marin dupa meci * Halagian nu a venit la conferinta de presa, unde l-a trimis pe secundul Costel Pana. "Ne asteptam la o replica mai buna a jucatorilor nostri, dar, sa fim realisti, atat s-a putut astazi", a spus Pana, cel care declarase la inceputul saptamanii ca, fata de meciul din sezonul trecut, de data asta "datele problemei sunt altele" * Intrebat ce crede despre faptul ca stelistul Eugen Trica a declarat ca Dinamo este o echipa de Divizia B, Gica Popescu a spus ca ar trebui ca fotbalistului sa-i fie rusine pentru aceste afirmatii * Giani Kirita, care a iesit de pe teren cu capul spart dupa un duel cu Bilasco, s-a referit la declaratiile facute vineri de antrenorul secund al Rapidului, Marin Rada: "N-am auzit de Rada. Partida de saptamana viitoare cu Rapid nu este un derby. Este un meci echilibrat, pe care speram sa-l castigam".
Marius GHERGHE 
A r h i v a
  Din nou Gurita    
  Buia l-a invins pe Sanmartean    
  Zenga a rapus "Fiara"    
  Cursaru a ramas Lefter    
  Hizo e pe val    
  Niculae a ingenunchiat Bania    
  DIVIZIA A - ETAPA A 5-A    
  DINAMO - FC ARGES 3-0 (2-0)    
  POLI AEK - GLORIA 2-1 (1-0)***    
  OTELUL - UTA 2-1 (0-0)**    
  UNIV. CRAIOVA - RAPID 1-3 (1-0)****    
  FCM BACAU - CEAHLAUL 0-0 **    
  SPORTUL - FARUL 0-3 (0-1)**s    
  FC BRASOV-FC NATIONAL 0-1 (0-1) *    
  Chivu a marcat pentru Ajax    
  Echipaj de aur    
  Beckenbauer invitat la Gala Fotbalului    
  DIVIZIA B - ETAPA A 4-A    
  Castigati un miliard prin SMS!    
  Pavel a readus Romania in Grupa Mondiala    
  Rompetrol a facut spectacol in Floreasca    
  Bucurie prematura pentru Gabi Szabo    
 Top afisari / comentarii 
 Criza Tarom (191 afisari)
 SUA isi afirma dreptul de super-putere militara (48 afisari)
 Marii corupti sunt anchetati de procurori cu salarii de 16 milioane de lei (28 afisari)
 CARAGIALE, FANTASTICUL LA RADIO ROMANIA CULTURAL (25 afisari)
 Eugen Oprina expune "Fotosensibil" la TIAV (21 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2002 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01643 sec.