Ziua Logo
  Nr. 2469 de luni, 29 iulie 2002 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
STIRI
-- Real decide azi in privinta lui Chivu
Comisia sportiva a lui Real Madrid a cerut conducerii administrative sa faca eforturi financiare pentru achizitionarea fundasului roman Cristian Chivu, de la Ajax Amsterdam. Cotidianul "Marca" anunta ca sefii lui Real se vor intruni astazi pentru a decide daca isi pot permite sa-l cumpere pe Chivu, pentru care olandezii cer 20 de milioane de euro. Internationalul roman detine prima pozitie in cursa pentru un post de fundas la Real Madrid, el devansandu-i pe brazilienii Edmilson si Lucio si pe germanul Metzelder. (B.G.)
Bistrita a pierdut si la Lille
Gloria Bistrita a fost eliminata in turul al treilea al Cupei UEFA Intertoto, dupa ce a pierdut si a doua mansa in fata lui OSC Lille, scor 0-1. Francezii castigasera in urma cu o saptamana la Bistrita cu 2-0, iar sambata ei au castigat la limita, prin golul marcat de D'Amico in minutl 51. Remus Vlad a trimis in teren echipa Campeanu - Zegrean, Costin, V. Popa, A. Rus, Bucuroaia (82 Negrean) - Minteuan, H. Cioloboc (82 D. Sabau), Sanmartean, Ceausu (74 Miszti) - Coroian. De remarcat faptul ca Sanmartean a fost eliminat in minutul 62, pentru primirea a doua cartonase galbene. (B.G.)
Ganea a marcat in Intertoto
Ionel Ganea a marcat un gol pentru VfB Stuttgart, care a pierdut cu 1-2 la Perugia, dar a reusit calificarea in semifinalele Cupei UEFA Intertoto, dupa ce castigase cu 3-1 pe teren propriu. Ganea a deschis scorul in minutul 53 si a parasit terenul in minutul 69. Costel Galca s-a calificat si el cu Villarreal in penultimul act al competitiei, invingand cu 6-3, dupa lovituri de departajare, pe AC Torino. Galca a ratat primul 11 metri al lui Villarreal. (B.G.)
Cantaretii au invins greu ziaristii
In cadrul spectacolului "Fotbal si muzica", organizat de firma Besta Group, sambata pe stadionul "Gheorghe Hagi" din Constanta, selectionata cantaretilor a invins cu 5-4, la executarea loviturilor de departajare, nationala ziaristilor, intr-un meci amical. Dupa timpul regulamentar de joc, scorul a fost 1-1. In formatia cantaretilor au evoluat fostii jucatori Costica Stefanescu, Marin Barbu si Rica Raducanu, in timp ce in nationala jurnalistilor au jucat Nicolae Dobrin, Ilie Balaci si Nicu Gheara. Din selectionata cantaretilor au facut parte, printre altii, Rafael, Gheorghe Gheorghiu, Lucian Viziru (Gaz pe Foc), Florin Ionescu (Directia 5), Adrian Enache, Aurelian Temisan, Bogdan (Body&Soul) si Romica Tociu. Dupa meci, au concertat formatiile DN1, Evrika, Body&Soul, Gaz pe Foc, Directia 5, 4x4, Amor, Matrix, precum si Rafael si Adrian Enache. (MCZ)
Meciuri amicale
Sambata echipele din Divizia A au disputat meciuri amicale incheiate cu urmatoarele rezultate: Universitatea Craiova - Sportul Studentesc 0-2 (T. Balan 62, Paduret 84p); Farul Constanta - Otelul Galati 2-0 (Badescu 9, Baltoi 19); Ceahlaul Piatra Neamt - Bucovina Suceava 1-0 (Solomon 60); UT Arad - Corvinul Hunedoara 2-0 (Turcan 80, Miculescu 81); FC Bihor - FC Brasov 0-1 (R. Dani 19).
Bundea si Iftodi, refuzati de Multescu
Gaziantepspor a renuntat la achizitionarea romanilor Zeno Bundea si Daniel Iftodi, care s-au aflat, timp de o saptamana, in probe la echipa antrenata de Gigi Multescu. Asim Atmaz, seful sectiei fotbal de la Gaziantepspor, a declarat ca cei doi fotbalisti nu au convins prin evolutiile avute in cele sapte zile de probe, dar s-a declarat multumit de tehnicianul roman Gigi Multescu, spunand despre acesta ca este un antrenor foarte serios, care se dedica in totalitate profesiei sale. (B.G.)
Tricolorii participa la prima editie a Europenelor de kaiac-canoe
Astazi, delegatia Romaniei de kaiac canoe juniori si tineret a plecat spre Zagreb, unde, intre 1-4 august, sunt programate, in premiera, Campionatele Europene. Team lider-ul tricolorilor este Daniel Stoian, actualul antrenor federal, fost kaiacist de performanta, posesorul a numeroase titluri si medalii obtinute la CE, CM si CN, participant la trei editii ale JO. Lotul cuprinde16 juniori si 17 sportivi la tineret. La aceasta prima editie a competitiei continentale se va evolua numai pe distantele de 500 si 1000 de m. Concursul se va desfasura pe lacul Jarun, cunoscut pentru starea excelenta a pistei unde, de altfel, s-au mai organizat numeroase intreceri de anvergura. (C.V)
A r h i v a
  Urmeaza FC Bruges    
  Schumacher la turatie maxima    
  Debut cu stangul    
  Dan Petrescu si Alin Stoica au jucat pentru "bancari"    
  Dominatie rosie    
  Cristina Nicolau pierde titlul la triplusalt    
  Constanta si Oradea si-au impartit trofeele la beach-volley    
 Top afisari / comentarii 
 Catastrofa aviatica in Ucraina (54 afisari)
 Filiera Brasov a coruptiei PSD (27 afisari)
 Legea romana nu sanctioneaza depasirea termenului legal de sedere in spatiul Schengen (19 afisari)
 Cristina Nicolau pierde titlul la triplusalt (17 afisari)
 Constanta si Oradea si-au impartit trofeele la beach-volley (13 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2002 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01607 sec.