Ziua Logo
  Nr. 2351 de sambata, 9 martie 2002 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Astazi si maine se joaca prima etapa din returul Diviziei A, toti ochii fiind indreptati asupra meciului de la Piatra Neamt
Incepe circul!
-- Gigi Stefan face apel la statistica, aceasta spunand ca Ceahlaul n-a pierdut niciodata acasa in fata "cainilor rosii" * Cornel Dinu spune ca "e normal ca Dinamo sa castige la Piatra Neamt" * Victor Piturca a amenintat ca in cazul unui aranjament sub Pietricica va merge pana la retragerea Stelei din campionat * George Copos a declarat ca va miza "2 solist" la aceasta partida, deoarece "Dinamo are structurile bine definite la toate nivelurile"
Scandalul din jurul meciului de maine de la Piatra Neamt a fost declansat in urma cu cateva zile de Victor Piturca, managerul general al FC Steaua. "Daca va fi blat va iesi un scandal monstru", a spus Piturca, adaugand ca ar putea merge pana la retragerea Stelei din campionat! Piturca si-a motivat temerile pe zvonurile care circula prin presa si prin "lumea buna" a fotbalului romanesc. Plus ca, in tur, in timp ce Pinalti se balacea in mare, Dinamo si Ceahlaul incepeau rusinos campionatul, cu un meci mai mult decat "strategic". A venit apoi replica lui Cornel Dinu, un fin cunoscator al fenomenului (doar il recomanda rezultatele, nu-i asa?): "E normal ca Dinamo sa castige la Piatra Neamt!". A luat foc si Pinalti: "Dinamo n-a castigat niciodata la Piatra Neamt, spre deosebire de Steaua!", pentru ca George Copos sa puna punctul pe i: "Voi juca 2 solist! Dinamo are structurile bine definite la toate nivelurile". In joc a intrat apoi si contestarea arbitrului Sorin Altmayer, caruia nu i-ar sta deloc rau ca mascota a fundatiei "Vier Pfotten", tinand cont de aventurile acestui "alt Mayer", asa cum inspirat il numea Porumboiu acum un an, pe terenurile de fotbal din Romania. La mijloc ar mai fi transferul lui Costel Ilie de sub Pietricica in "Groapa", multi vazand aici cheia "afacerii" de maine. Daca n-am tine seama de toate cele scrise mai sus, mai ca am inclina sa ne asteptam la un meci pe viata si pe moarte. Numai ca ii cunoastem prea bine si pe Stefan, si pe Dinu. Ca sa nu mai vorbim de victoriile lui Dinamo de la Bistrita, Craiova si Pitesti. Asa ca nu ne ramane decat sa asteptam verdictul lui Piturca.
Marius GHERGHE 
A r h i v a
  Gioga si Grigore vor bani mai multi    
  "U" Remin Deva va juca doua meciuri fara spectatori    
  Rente viagere dupa 30 de ani    
  Gruparea militara a transferat doi baschetbalisti iugoslavi    
  Pele, Romario si Ronaldo, actori de telenovela    
  FIBA acorda credit oficialilor romani    
  Lucescu respins la apel    
  Mutu e golgeter si in amicale    
  Ministrul israelian al apararii critica decizia UEFA    
  Romani victoriosi in Ucraina    
  Corpul presedintelui de la Lugano a fost gasit intr-un lac    
  Blazevic suspendat o luna pentru lovirea arbitrului    
  DIVIZIA A - ETAPA A 16-A    
  Piturca a ajuns la ora de contabilitate    
  Hizo spera ca "juramantul presedintilor" va fi respectat    
 Top afisari / comentarii 
 Tiganii au cumparat centrul Timisoarei (418 afisari)
 Profetiile lumii, intre adevar si fabulatii (75 afisari)
 Dan Martian a murit in Portugalia (51 afisari)
 Vaticanul si mostenirea celui de-al doilea razboi mondial (46 afisari)
 Americanii se tem de agroterorism (21 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2002 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00780 sec.