Ziua Logo
  Nr. 2281 de miercuri, 12 decembrie 2001 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
Desi nu a pronuntat nici un nume, portarul lui FC Brasov isi acuza sefii de tentativa de aranjament
Dossey chemat la LPF
-- Ghanezul a spus intr-un interviu ca jucatorilor din echipa li s-a cerut sa cedeze meciul din sezonul trecut cu FCM Bacau pentru ca la pauza sa li se spuna sa incerce sa-l castige
Portarul brasovean Ibrahim Dossey va fi chemat la Comisia de disciplina a LPF pentru declaratia facuta la Pro TV, in care a afirmat ca jucatorilor de sub Tampa li s-a cerut sa cedeze meciul disputat cu FCM Bacau, pe teren propriu, din editia trecuta a Diviziei A, a declarat Alexandru Boc, presedintele comisiei. "Esti jucator ca sa joci pentru club. Dar cand inaintea partidei seful vine si iti spune "Du-te si joaca meciul asta aranjat" nu ai de ales. Trebuie sa o faci! Cu FCM Bacau, la inceput, ne-au spus ca trebuie sa le dam meciul, iar mai tarziu ca, daca putem sa inscriem, sa o facem. In repriza secunda, ne-au cerut sa castigam. (...) Cand ne-au spus ca trebuie sa le dam meciul celor din Bacau am fost foarte nedumerit si furios, pentru ca nu cred ca este corect. (...) Asa ca m-am hotarat sa nu joc, dar antrenorul meu, Andrei Santa, mi-a spus: "Tu esti portar, trebuie sa intri si sa joci cat poti de bine". Si aceasta m-a motivat, am intrat si am aparat cat am putut de bine. Si n-am regretat", a declarat Dossey luni seara, in cadrul unui interviu difuzat de Pro TV. Meciul FC Brasov - FCM Bacau s-a incheiat cu victoria gazdelor, cu scorul de 2-0. Partida a fost arbitrata de Alexandru Tudor, care s-a ales cu o suspendare pe patru etape, pentru neacordarea unei lovituri de pedeapsa moldovenilor.
Dragomir: "E praf in ochii presei!"
"O sa-l chemam la liga pe Dossey pentru a da o declaratie scrisa, dar vom chema si alti jucatori brasoveni pentru a confirma sau infirma cele spuse de portar. Miercuri voi trece pe la LPF, pentru a vedea ce urmeaza sa facem. Nu inteleg de ce Dossey a dat aceasta declaratie abia acum, dupa atat timp, si nu a facut-o mai devreme. Probabil vrea sa plece la Steaua, sa se certe cu cei de la Brasov", a spus Boc. Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a afirmat ca aceasta declaratie a portarului brasovean este doar praf in ochii presei. "Unde este aranjamentul, daca a castigat FC Brasov? Dupa 45 de zile, cazurile se prescriu. Va spun eu, este doar praf in ochii presei. De ce n-a venit sa dea asemenea declaratii a doua zi dupa acel meci sau dupa o saptamana? Nu o sa accept sa se scoata castanele din foc cu mana ligii. Dupa o anumita perioada, si crimele se prescriu", a declarat Dragomir. Presedintele lui FCM Bacau, Gheorghe Chivorchian, a afirmat ca aceasta declaratie a lui Dossey i se pare putin ciudata. "Este problema lor ce declara cei de la Brasov. Curios este de ce n-a spus nimic atunci. Declaratia data acum mi se pare cusuta cu ata alba", a spus Chivorchian. (MCZ)
A r h i v a
  Petrecere in alb si rosu    
  Cristian Munteanu are oferta de la Dinamo Moscova    
  Grecii si turcii vor Euro 2008    
  Luigi Simoni a semnat cu TSKA Sofia    
  Iordanescu la Nationala din ianuarie    
  Balaci castiga si pentru Qatar    
  Lidia Simon pozeaza pentru New Balance    
  Verdict amanat pentru azi in "cazul AMF"    
  "Ma uit la diploma si nu-mi vine sa cred"    
  Codrea s-a intors la fotbal    
  Alba Berlin l-a anihilat pe Virgil Stanescu    
  Laura Badea Carlescu a devenit mamica    
  Proba feminina de sabie a fost inclusa in programul olimpic    
  Stejareii se pregatesc in Franta    
  Handbalul feminin romanesc sub lupa MTS    
  "La multi ani!", Iolanda Balas Soter    
  Un rentier al ipocriziei    
 Top afisari / comentarii 
 Theodor Denis Dinulescu a pus la cale o cacealma pentru posteritate "O zi din viata lui Nicolae Ceausescu" (28 afisari)
 Cornel Radu Constantinescu a incetat din viata (20 afisari)
 Suciu a cumparat 1000 de fiole de Fortral cu retete false (17 afisari)
 Explozie cu sase raniti la Cretesti, Ilfov (15 afisari)
 Scandalul regionalizarii (12 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2001 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00963 sec.