Ziua Logo
  Nr. 1645 de luni, 22 noiembrie 1999 
 Cauta:  
  Detalii »
Sport
PLOIESTI / 9 Mai
Republica lui Lucescu
-- Toate golurile giulestenilor au fost opera fostilor jucatori ploiesteni * Lucescu: "Asta-i meci adevarat, nu ce joaca altii!"
Multa lume a asteptat partida dintre Astra si Rapid ca pe unul dintre derby-urile acestei prime etape a returului diviziei A. Iar microbistii nu s-au inselat, meciul dintre cele doua echipe fiind extrem de spectaculos, in special in prima repriza, cand s-au marcat patru goluri. Rapidul a dominat mai mult jocul, golul lui Maldarasanu, cand mai erau doar patru minute de joc, a consfintit astfel o victorie meritata a rapidistilor, care isi pastreaza astfel locul al treilea in clasament. De remarcat, insa, forma slaba a celor doi goalkeeperi, care au gafat destul de mult, cazul lui Lobont provocand nu numai ingrijorarea lui Mircea Lucescu ci si pe a lui Emerich Jenei, noul selectioner al reprezentativei Romaniei * Dupa meci, Mircea Lucescu a exclamat: "Asta-i meci adevarat, nu ce joaca altii"
George Copos si Dinu Gheorghe au reclamat doua penalty-uri neacordate Rapidului, in prima repriza, la Mutica si Sergiu Radu * Capitanul Astrei, Florin Beraru, care va fi indisponibil trei luni de zile, se va opera astazi la Spitalul de Urgenta din Bucuresti, insa el este ingrijorat din cauza crizei de paturi de la respectiva unitate spitaliceasca * Amintirea lui Stefan Vrabioru, fotbalistul decedat in timpul partidei tur dintre cele doua echipe. Fotbalisti Astrei chiar l-au visat pe fostul lor coechipier, hotarand sa joace cu gandul la el * Mugur Bolohan, cel mai in forma jucator rapidist in ultima perioada, nu a fost folosit de antrenorul Lucescu. Motivul a fost teama tehnicianului giulestean ca fundasul sau va fi afectat de public, el fiind acuzat, nefondat, de moartea lui Stefan Vrabioru
In sanul conducerii clubului ploiestean, lucrurile nu sunt chiar atat de linistite pe cat par. Actualul actionar majoritar, Ion Nicolae, are destule batai de cap cu vechii patroni, care mai detin inca 30% din actiuni * Fanii giulesteni au venit in numar mai mare decat se astepta, circa 800 de membri ai "Legione Granata" incurajandu-si favoritii de la inaltimea noii tribune construite in cartierul ploiestean 9 mai, astfel ca ei au cerut gazdelor mai multe bilete decat se stabilise initial * Un grup al fanilor giulesteni, "Bombardierii din Vitan", au afisat un banner prin care isi anuntau atasamentul fata de Sumudica si dorinta de a-l revedea din nou jucand la echipa din Grant.
Ionel CULINA Ovidiu DRAGAN 
A r h i v a
  Nadia Comaneci a devenit regina secolului    
     
  Prietenia cu fratii Mihailescu l-a tinut pe antrenor la formatia din Banie    
  Cu toate fortele spre Praga    
  Urzeala visinie    
  Cusca leilor    
  Apel catre autoritati    
  Lucian Bute, Stefan Balint si Ionut Ion vor fi prezenti la Tampere    
  Handbalistii militari au fost invinsi ieri cu 29-17Steaua a iesit din Cupa Cupelor    
  Simona Amanar si Andreea Raducan, medaliate la Zürich    
  DIVIZIA B - etapa a XVIII-a    
  TOTAL: 2-9    
  Bistrita a pierdut doua puncte    
  Farul, excursie ratata    
  Revansa    
  Victorie pentru imagine    
  De vacanta    
  Extensiv n-are chef de Divizia A    
  CLASAMENT    
  Goluri romanesti destule    
 Top afisari / comentarii 
 Grigore Maimut e anchetat si in Afacerea MEGAPOWER (47 afisari)
 Un roman din Exil a masluit un articol ZIUA de pe Internet (36 afisari)
 SOCIETATEA ACUMULATORUL A DEVENIT MAI PUTERNICA DATORITA STRATEGIILOR APLICATE DE ACTUALA ECHIPA DE CONDUCERE (II) (35 afisari)
 Mircea Criste cere reabilitarea a zece fosti detinuti politici (26 afisari)
 Valutistii brasoveni spun ca Politia le-a cerut ajutorul impotriva bandelor din Noua (22 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-1999 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00814 sec.