Ziua Logo
  Nr. 1566 de duminica, 22 august 1999 
 Cauta:  
  Detalii »
Dezvaluiri
Joi seara, la Buftea s-a petrecut un spectacol unic Pro TV - emisiuni de toate genurile la cote inalte Programe pentru intreaga familie Acasa E si Pro Fm aici!
Noile grile de program ale Pro TV, Acasa si Pro Fm au fost lansate ca la Hollywood
-- Actorii care au fost "distribuiti" ad-hoc in roluri au fost chiar invitatii
Trustul Mediapro a ales cea mai spectaculoasa varianta de spectacol pentru lansarea noilor grile de program ale posturilor de televiziune Pro Tv si Acasa si a postului de radio Pro Fm. Pur si simplu, ca la Hollywood. Show-ul s-a petrecut joi seara, in Buftea, iar actori au fost chiar invitatii - multi oameni de afaceri, nici un politician si un singur director de ziar. Pentru cateva ore, Buftea s-a numit Media City - lucru anuntat la fiecare pas. Invitatii erau intampinati de ofiteri germani in urniforme care se adresau in limba lui Goethe. Apoi, drumul fiecarui invitat catre locul destinat era deschis de un ofiter calare care-i conducea printr-un "razboi" improvizat purtat de-a lungul a diverse epoci, sub un continuu asalt de elicopter pana la o misterioasa usita rosie. In momentul in care aceasta se deschidea, invitatii patrundeau intr-o veritabila atmosfera hollywoodiana cu fani care tasneau de pretutindeni cerand autografe. "Chestiunea zilei" si-a facut "numarul" trecand din studiou in studiou. Seara s-a incheiat cu o masa campeneasca.
Din toamna, oferta de emisiuni si programe Pro Tv se innoieste si imbunatateste asa incat orice gen de telespectator sa fie satisfacut. Vor fi super-filme, cu cei mai bine cotati actori, regizori de talie in cinematografia mondiala, productii cu premii in palmares. Filmele artistice achizitionate sunt de toate genurile, iar daca ar fi sa amintim doar cateva - la intamplare - enumeram "Propunere indecenta" (Demi Moore, Robert Redford), "Inima neinfricata" (Mel Gibson), "Fargo" (Frances McDormand), "Atacul martienilor" (Jack Nicholson, Glenn Close, Danny de Vito), "Ace Ventura, detectivu' lu' peste" (Jim Carrey), "Ultimul imparat" (Peter O'Toole, Joan Chen), "Diabolique" (Sharon Stone, Isabelle Adjani) etc. In materie de seriale, vor exista productii noi sau episoade noi in seriale deja difuzate. Latura informativa este sustinuta de "Stirile" de la diverse ore, cu principalele la bine cunoscuta ora 19.30. In plus, duminica aduce "Un alt fel de jurnal" si sa nu uitam, zilnicele "Stiri Pro Tv Chisinau" de la ora 20.00, atat in limba romana, cat si in rusa. Pentru iubitorii sportului, in afara de informatiile prezentate in cadrul jurnalelor, vor exista transmisii directe din Formula 1, Liga Campionilor. Nu sunt uitate nici telespectatoarelor amatoare de telenovele, pentru care oferta este la fel de tentanta. La loc de cinste se va situa divertismentul, cu principalele atractii: "Ministerul comediei", "Echipa mobila" si jocurile, deja consacrate, la care se va mai adauga "Super Bingo". "Chestiunea zilei" revine in forta in cadrul segmentului de talk-show-uri. Stiluri de viata, emisiunile pentru copii si tineret si magazinul de tehnologia informatiei se adauga la lunga lista cu atractiile pregatite de Pro TV.
Vizionand emisiunile postului Acasa, orice telespectator isi poate regasi preferintele in programele strucurate pe tipologii, asa incat fiecare program isi are o casa: Casa serialelor, Cinemateca de Acasa, Casuta povestilor, Obiceiurile casei, week-end Acasa. Fiecare gen de casa vine cu ceva nou pentru toamna aceasta, incercand astfel sa sporeasca interesul telespectatorilor: telenovele noi, premiere cinematografice, emisiuni cu invitati speciali, transmisii in direct din lumea sportului.
Acest post de radio e aici, insemnand, practic, peste tot: in metrou, in autobuze, acasa, al serviciu. Ba mai mult, Pro Fm iese si in strada, organizeaza concerte, show-uri. Acest fapt completeaza intreaga pleiada de emisiuni realizate in studiou, asa incat gama de oferte sa fie intreaga si variata. Si toate aceste oferte vin din partea celor care reprezinta numarul unu in materie de distractie, de audienta, din partea unor voci auzite in toata tara, din partea principalului promotor de muzica in Romania, din partea unui radio care crede in inventivitate.
Luana DUSCHKA 
A r h i v a
  Secretul Triunghiului Bermudelor    
  Andrei Marga are solutii de restructurare a PNTCD    
  Asociatia Nationala pentru Dovedirea Abuzurilor Dolj cere judecarea in libertate a lui Tibi Patru    
  Politicienii cer Parchetului sa se autosesizeze in cazul lui Magureanu    
  ONU estimeaza numarul mortilor in seismul din Turcia la 40.000    
  "Cristo" sau "Cristi" este potentiala victima romana a seismului de la Istanbul    
  Soprana Mariana Nicolesco va sustine un concert cu doua opere din Mozart    
  "Maria Callas - La Divina" i-a incantat pe finlandezi    
 Top afisari / comentarii 
 Patronul de la GAMA S.A. Galati a dat bir cu fugitii (46 afisari)
 Ritli se intoarce la Steaua (41 afisari)
 Cei patru sportivi fugari au putine sanse de a primi azil politic in Australia (35 afisari)
 Secretul Triunghiului Bermudelor (26 afisari)
 400 de cazuri de conjunctivita in Bucuresti (26 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-1999 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00883 sec.