Ziua Logo
  Nr. 1566 de duminica, 22 august 1999 
 Cauta:  
  Detalii »
Actualitate
Cadavrul unui nou-nascut a fost descoperit intr-un tomberon Seful unitatii de unde au disparut pistoalele mitraliera a fost destituit Fostul director al bancii "Dacia Felix " din Oradea a prejudiciat institutia cu trei miliarde lei
Locatarii unui imobil din municipiul Satu Mare au descoperit, joi, intr-un tomberon, cadavrul unui nou nascut, transmite Mediafax. In urma examinarii cadavrului, medicii legisti au constatat ca baiatul fusese nascut viu, acum zece zile. Corpul neinsufletit al copilului nu prezenta urme de violenta, dar, deocamdata, cauzele exacte care au provocat decesul nu au fost stabilite. Politistii de la Biroul de Cercetari Criminale din cadrul Politiei Satu Mare au inceput cercetarile pentru identificarea mamei nou-nascutului.
Comandantul Unitatii de Jandarmi din Baia Mare, colonelul Vasile Matei, a confirmat, ieri, faptul ca seful de stat major al Unitatii, colonelul Dumitru Aron, a fost pus la dispozitia sa in urma disparitiei din unitate a celor doua pistoale mitraliera. Comandantul Unitatii de Jandarmi a mai declarat ca doi dintre cei trei suspecti in cazul disparitiei armelor au fost deja audiati, insa nu a fost luata nici o masura impotriva lor din lipsa de probe. De asemenea, bazinele de apa de langa subunitatea de jandarmi din localitatea Somcuta Mare au fost golite cu ajutorul Pompierilor, insa cele doua pistoale nu au fost descoperite. Colonelul Matei nu exclude posibilitatea ca armele sa fi fost furate cu scopul de a produce prejudicii morale unor ofiteri din cadrul unitatii.
Fostul director al Bancii "Dacia Felix" - Sucursala Oradea, Gheorghe Platona (58 de ani), este cercetat pentru abuz in serviciu pentru ca a acordat mai multe credite unei firme pe care, practic, a ajutat-o sa scape de datoria fata de banca. In total, SC PERAMI-HIAD SRL Oradea a obtinut credite de la banca in valoare de 1.141.278. 915 lei. Directorul si-a luat un comision dupa ce a garantat obtinerea creditului, iar firma nu a restituit nici un leu bancii. Gheorghe Platona a fost prins de politisti in momentul in care a solicitat Notariatului de Stat Bihor ridicarea ipotecii si a dreptului de gaj asupra unor bunuri mobile depuse de firma, constituite in favoarea Bancii "Dacia Felix". Valoarea actuala a prejudiciului creat bancii este de 2.767.571.406 lei.
(M.A.B.) (Eduard PASCU) (Elena TOMULESCU) 
A r h i v a
  Colonelul Zeno a disparut    
  PDSR nu vrea sa auda de Comitet National de Comemorare a Revolutiei    
  Miron Mitrea se teme ca PDSR va fi sufocat de entuziasmul poporului    
  Melescanu este tentat insa de o colaborare cu UDMR    
  Ex-sotia fostului Luceafar al huilei a primit jumatate din suma confiscata la Stoenesti din buzunarele sotului    
  Avionul cu care s-a prabusit Kennedy Jr. se apropiase prea mult de o cursa de pasageri    
  Incendiul de la Mercur a fost provocat de instalatia electrica    
  Autoritatile de la Sofia au descoperit o retea romano-bulgara de contrabanda cu tigari    
  Remus Opris acuza PDSR ca foloseste metode de propaganda securiste    
  O echipa de sudori a dat foc unei fabrici de mobila    
  Un politist este anchetat pentru ca a impuscat un criminal care a fugit de la locul faptei    
 Top afisari / comentarii 
 Patronul de la GAMA S.A. Galati a dat bir cu fugitii (46 afisari)
 Ritli se intoarce la Steaua (41 afisari)
 Cei patru sportivi fugari au putine sanse de a primi azil politic in Australia (35 afisari)
 Secretul Triunghiului Bermudelor (26 afisari)
 400 de cazuri de conjunctivita in Bucuresti (26 afisari)
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-1999 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.00710 sec.