Ziua Logo
  09:59, duminica, 21 iulie 2024
 Cauta:  
  Detalii »
Zare_blog
Lectia Saddam pentru intreaga omenire  (online)   5 ianuarie
Sincer, cred ca n-are nicio importanta (de data asta) ce lectie i-a dat istoria lui Saddam. Mi se pare mult mai importanta lectia pe care uciderea lui ne-o da noua, tuturor.
Cine crede ca in sala executiei s-a strecurat - ca sub cortul circului - vreun neavenit fara bilet, care a filmat el pe-ascuns executia, se inseala amarnic. Mai degraba suntem martorii (victimele?) unei strategii de comunicare...   (1468 afisari)
Sus analfabetii!  (online)   4 ianuarie
Guvernul britanic se straduieste sa gaseasca o cale pentru a imbunatati capacitatea citirii la elevii din ciclul primar. In acest scop, se discuta despre introducerea unui program special, prin care educatori profesionisti vor lucra nemijlocit cu acei copii care intampina dificultati la citit. Daca va fi aprobat, va insemna costuri de aproape 3.000 de dolari cu fiecare copil introdus in acest prog...   (899 afisari)
Jos cenzura, La multi ani!  (online)   22 decembrie
Stiti bancul cu Itzic, caruia ii moare cel mai bun prieten - Strul - si merge sa dea anunt la ziar, la Decese? Din economie, se prezinta cu cel mai scurt anunt posibil: "Strul mort", la care fata de la ghiseu ii spune ca poate sa mai puna doua cuvinte, fiindca pretul e tot atat. La care Itzic sta, se gandeste ce sa mai adauge acolo, pana cand ii vine ideea: "Strul mort. Vand butelie...   (685 afisari)
Ce avantaje are comertul electronic?  (online)   21 decembrie
Vorbeam zilele trecute despre posibilitatile de comunicare imense pe care le deschide internetul. Dar hai sa coboram un pic pe pamant si sa vedem exact ce avantaje poate aduce unui mic comerciant comertul electronic.
Insir aici cinci avantaje, dar lista sigur e mai mare:
1. adresabilitatea catre o audienta globala - in masura in care informatia este postata in limbi de circulatie internationala;
2...   (815 afisari)
Copii de miliarde de dolari  (online)   19 decembrie
Din ce in ce mai mult, companiile descopera ca e mult mai eficient sa alegi copiii drept tinta pentru mesajele publicitare. Potrivit unui articol publicat la inceputul lunii decembrie de The Economist, care citeaza un consultant in domeniul marketingului pentru copii, in Statele Unite copiii sub 14 ani au ajuns sa influenteze 47% din cheltuielile pentru casa in 2005. In valoare totala de peste 700...   (779 afisari)
Sa gandim global, cu atentie la detalii  (online)   18 decembrie
E un truism: orice ai face, esti nevoit sa comunici. Cu partenerii, cu colegii, cu clientii. Dar stii sa comunici eficient cu ei? Stii sa scoti, sa "storci" totul de la ei? Cum ar fi sa poti afla direct de la client ce vrea? Sau ce va vrea maine? Nu-i asa ca te-ar ajuta mult in orice faci?
In afara de faptul ca un website functioneaza intr-un fel ca un magazin de prezentare deschis non-s...   (585 afisari)
"Acolo" este tara mea. Si-a ta?  (online)   14 decembrie
"Acolo" e o piata de milioane de consumatori. Unii dintre ei ar putea fi clientii tai.
Tu ai habar despre asta? Te intereseaza? Ei stiu despre tine? Sau macar ar putea afla?
Daca nu ai de administrat doar o gogoserie sau alt business care depinde esential de proximitatea clientilor, raspunsurile la aceste intrebari ar trebui sa-ti cam dea dureri de cap. Si nu doar daca esti om de afaceri...   (815 afisari)
[ toate blogurile... ] 
B L O G S
 Top afisari / comentarii 
Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!  This website is ACAP-enabled   
ISSN 1583-8021, © 1998-2024 ziua "ziua srl", toate drepturile rezervate. Procesare 0.01887 sec.